Şimdi Ara

ORGANİK PALME Mİ ÇAP MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Organik kitabına ihtiyacım var. Palmenin kimyası zaten çok iyi konu anlatim kisimları var yan taraflarda o da iyi fakat çözümleri olmaması ve Çap’ın hem çözüm hem de daha ayrıntılı konu anlatımı olması beni o tarafa yönlendiriyor. Sizce hangisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende Çap var. Çap yayınları samimiyeti hiç sevmiyor bence. Oluşturdukları kaynaklar tamamen bilimsel. Yani konu "anlatımı"ndan ziyade konu öğretimi hakim. Arada çok ince bir çizgi var anca incelersen dediğimi anlayabilirsin.

Eğer nesnel bir şekilde, öğretmen dokunuşuna ihtiyaç duymadan öğrenebileceğini düşünüyorsan Çap'ı almalısın. İçinde konu testleri ve bolca çözümlü soru var aynı zamanda konu testleri video çözümlü. Kişisel görüşüm de Palme'nin fazla şişirildiği yönünde. Kimya ve Biyoloji soru bankalarında hiç zorlanmadım. Zamanında tüm devlet okullarına sızdılar nasıl becerdilerse. O zamandan beri herkesin ağzında bir Palmedir gidiyor. Neyse daha diyeceğim çok şey var da kötülemeyeyim belki seveni vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alinmamiskullaniciadi

Bende Çap var. Çap yayınları samimiyeti hiç sevmiyor bence. Oluşturdukları kaynaklar tamamen bilimsel. Yani konu "anlatımı"ndan ziyade konu öğretimi hakim. Arada çok ince bir çizgi var anca incelersen dediğimi anlayabilirsin.

Eğer nesnel bir şekilde, öğretmen dokunuşuna ihtiyaç duymadan öğrenebileceğini düşünüyorsan Çap'ı almalısın. İçinde konu testleri ve bolca çözümlü soru var aynı zamanda konu testleri video çözümlü. Kişisel görüşüm de Palme'nin fazla şişirildiği yönünde. Kimya ve Biyoloji soru bankalarında hiç zorlanmadım. Zamanında tüm devlet okullarına sızdılar nasıl becerdilerse. O zamandan beri herkesin ağzında bir Palmedir gidiyor. Neyse daha diyeceğim çok şey var da kötülemeyeyim belki seveni vardır
    Biyolojisinin sevilmesinin haklı bir nedeni var Palme yayınları biyoloji kaynaklı bir çok kitabı Türkçeye çeviren ekipten bkz. Campbell. O yüzden bilimsellik olarak Palme biyolojide hakkını verdiğini düşünüyorum. Kimyası da bir nebze iyi gerisi çöp bana kalırsa.

• Çap organik konu anlatımı alın palme sb alın bence konu anlatımı değerli hocam Salman Dirik düzenledi bu sene bayağı güzel oldu

• Çap öneririm. İkisini de kullandım ama çap daha iyi ve öğretici geldi bana.

• İkiside güzel kitap hiçbirinden pişman olmazsın

• çap palme devri bitti artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.