Şimdi Ara

ORGANIK NASIL YAPILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 aydir konu aciyorum ama ilerleme 0. Birisi bana kitap önerebilir mi? Konuyu bastan itibaren kavratacak?(konu anlatımı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 8 Aralık 2014; 8:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lys kimya eksen yayınları konu anlatımlı,organiği az ama öz verir çok beğenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mauni -- 8 Aralık 2014; 8:53:46 >
  • Ben en cok esenin 12. Sinif konu anlatimindaki organik kismini begendim mezunum elimde baska kaynaklarda var daha organige baslamadim ama baslarsam esenden baslicam bunun disinda bireyin bir kitabi var konu anlatimli o da hosuma gitti onu da tavsiye ederim

• Önce konu anlatımına göz gezdir sonra palme sbden yardır

• Organik .. ne ama? Domatesin mevsimi değil karpuz tadında hormonlu hormonlu yiyoruz, şehircek. Mevsiminde taze taze dalından koparıp yiyeceksin, görüldüğü gibi yapılışı kolay; ekiyorsun yiyorsun. Organik Domates.

Edit: Kardeşim bu forum beni bile bu hale getirdi ya helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 8 Aralık 2014; 12:27:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem konu anlatımı

Palme soru bankası

Arıkan yayınları OSYM Tıpı Organık

Ben bu 3 kıtabı bıtırdım 2014 lys de full yapmıstım organıgı.

Konu anlatımı cok onemlı degıl cogunda aynı bılgıler var. Konulara sımdı baslayıp hazırana kadar duzenlı tekrar yaparsanız halledersınız.

Hemen okuyup gecmeyın. Ben hıdrokarbonlara bıle 3 hafta ayırdım. Konuyu her yonuyle ogrenıp soruların yuzde 70 ını cozecek duruma geldıgınızde dıger konuya gecın yoksa ha bıre unutup gerı donersınız

• Geçen sene palme yayınlarının organik kimya çok iyiydi ben çok faydasını gördüm tavsiye edebilirim ki organiğe kolaydan başlaman daha yararlı olacaktır.önce adlandırmaları filan iyi öğren donra hibrit mibrit gircek ortalık karışmadan adlandırmaları bitir sonra lys giriyo karışıyo herşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takas nasıl yapılır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Fem konu anlatımı

Palme soru bankası

Arıkan yayınları OSYM Tıpı Organık

Ben bu 3 kıtabı bıtırdım 2014 lys de full yapmıstım organıgı.

Konu anlatımı cok onemlı degıl cogunda aynı bılgıler var. Konulara sımdı baslayıp hazırana kadar duzenlı tekrar yaparsanız halledersınız.

Hemen okuyup gecmeyın. Ben hıdrokarbonlara bıle 3 hafta ayırdım. Konuyu her yonuyle ogrenıp soruların yuzde 70 ını cozecek duruma geldıgınızde dıger konuya gecın yoksa ha bıre unutup gerı donersınız

Kesinlikle katılıyorum, arıkan dışında aynısını yaptım

Gerçi benim kimyadan 5 yanlışım vardı ama o benim hatam oldu sene içinde çok iyiydi

• Lion kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben unideyim su an. 2014 organigi boru gibiydi -( eger tip istiosan tavsiyem meb kitabina bak.. Ne fem ne palme vs. ogrenme amacli bak.. İki organik kitabi bitirdim ambia gecen sene cikan sorularla alakasi yok
    Bi de denemeler cok onemli!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.