Bildirim
organik kimya help

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aydın fasikülü iyi diye biliyorum neden olmuyor ki? ben görkem şahin + palme organik konu anlatım yapmıştım tavsiye ederim.
-
Çıkmıyor be çıkmıyor
Şimdi 2022'de en zor organik sorularını koyarlarsa bir şey diyemem tabii de
2021'de sağlam baştan sona çalıştık üstüne tekrar için bile zaman ayırdık açıp bakabilirsiniz ayt 2021 organikte çıkan sorulara
direkt hayal kırıklığı (iyi çalışmış bir öğrenci için)
Yani ne diyorsun YaralıPanda?
- Olmuyorrr diye üzülmeye, sıkıntı etmeye gerek yok. Zaman uzun daha sakin. Konuları normal bitir sonra tekrarlara başla her tekrarla daha da kafanda oturmaya başlar. Zaten ilk konuyu işlerken zor gelir, çok eksiğin olur vb sonra düzelir bu
- Çok fazla bilgi->iyi bir derece istiyorsan normal olarak çıkabilecek her detayı bilmek istersin ama duygusal değil de mantıksal yaklaşırsam (umut öncül dediği gibi-geçmiş yıllardaki istatistiği kullanırsak) sınavda aşırı detay yerine önce bir temel bilgiyi biliyor musun onu sorar. Detayda boğulma (Celal hoca)
-
Sanki duzgun bir kez bitirmek için 2 aylık bi calisma gerekecek gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MEB kitabı güzel hocam bir bakın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kasma aydına bile gerek yok jkimyanın en kolay soruları organikten geliyor son hafta organik özet izleyen arkadaşım çıkanların hepsini yaptı
-
Çare görkem şahin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X