konuda sıfır değilim okuldaki hocamdan bir kısmını dinledim hatta sevdiğim bir konu diyebilirim ama oturup çalışmadım şimdi tam verimle başlayıp bir an önce bitirmek istiyorum kullanacağım kaynaklar: ders kitabı ve aydın yayınları soru bankası |
organik kimya çalışma günlüğüm

-
-
hocam ben de organiğe başlıyorum aynı sizin gibi düşünüyordum 2siyle hallolur mu sizce videoya gerek var mı?
-
bence yok ya ders kitabında çok güzel anlatılmış
anlamadığım kısım olursa bakarım bi
-
ben kimya adasından video şeklinde ilerlemeyi düşünyordum. meb kitabı + sb iş görür mü ki?
-
ya forumdaki her konu sanki senin için çok yararlı da gelip benim konuma bu yorumu yapıyosun :D
sana ne ben belki ne yaptığımı yazmak istiyorum belki bu şekilde nasıl ilerlediğimi görüp motive oluyorum
yıkıl karşımdan git başka yerde boş yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende tüm kimyayı 11-12 ders kitapları + palme sb ile götürdüm bir dengede kçç ile organik kaldı takipteyim hocam bende kolay gelsin
-
Sizin büyük ihtimal kişisel sorununuz var yoksa günde 10 tane günlük açılıyor zaten gayet normal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aslı Özanya forumdaki her konu sanki senin için çok yararlı da gelip benim konuma bu yorumu yapıyosun :D
sana ne ben belki ne yaptığımı yazmak istiyorum belki bu şekilde nasıl ilerlediğimi görüp motive oluyorum
yıkıl karşımdan git başka yerde boş yap
aslıcım canım benim sen bakma bunlara hadi gülüm dersine bak sen.
-
organik kimya için kimyaözel diyorum oktay hoca adamdır
-
Bizimkimyamız aldım ben güzel akıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X