Şimdi Ara

Organik Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca YGS den 1-2 ay önce anlatmıştı ama çalışmamıştım ygs stresiyle, sadece isimlendirmeleri biliyorum nasıl çalışmalıyım fikri olan varsa, söylerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halicl

Hoca YGS den 1-2 ay önce anlatmıştı ama çalışmamıştım ygs stresiyle, sadece isimlendirmeleri biliyorum nasıl çalışmalıyım fikri olan varsa, söylerse sevinirim.

Organik kimya çok çok zevklidir, şuan korkutucu görünüyor ama 1-2 haftalık sıkı çalışmadan sonra çok zevkli olucak.
    Öncelikle organik kimyayı kitaptan öğrenmek zor, imkanın varsa özel öğretmen tut, yoksa öğretmenin notları ya da arkadaşının defteri vs fotokopi çektir. Konu sırası kitaptakinden farklı olucaktır, bu konuda tavsiyem palme soru bankası: konu sırlaması öğretmeninin anlatıcağıyla aynı. Sorular kolay ve çok hızlı çözülüyor, yanlarındaki ek bilgileri oku palmede.
    Soru bankası bittikten sonra konu anlatımlı bir kitap al ve tekrar et, dediğim gibi sıralaması öğrendiğinden farklı olucak ama bu tekrar için güzel bişey.
    sorun olursa ister buraya ister mesaj kutuma beklerim
    bol şans
    başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaandogan

quote:

Orijinalden alıntı: Halicl

Hoca YGS den 1-2 ay önce anlatmıştı ama çalışmamıştım ygs stresiyle, sadece isimlendirmeleri biliyorum nasıl çalışmalıyım fikri olan varsa, söylerse sevinirim.

Organik kimya çok çok zevklidir, şuan korkutucu görünüyor ama 1-2 haftalık sıkı çalışmadan sonra çok zevkli olucak.
    Öncelikle organik kimyayı kitaptan öğrenmek zor, imkanın varsa özel öğretmen tut, yoksa öğretmenin notları ya da arkadaşının defteri vs fotokopi çektir. Konu sırası kitaptakinden farklı olucaktır, bu konuda tavsiyem palme soru bankası: konu sırlaması öğretmeninin anlatıcağıyla aynı. Sorular kolay ve çok hızlı çözülüyor, yanlarındaki ek bilgileri oku palmede.
    Soru bankası bittikten sonra konu anlatımlı bir kitap al ve tekrar et, dediğim gibi sıralaması öğrendiğinden farklı olucak ama bu tekrar için güzel bişey.
    sorun olursa ister buraya ister mesaj kutuma beklerim
    bol şans
    başarılar

aynen mkaandogan dedigi gibi zevkli ve korkutucu görünüyor.ve ayrıca LYS DE 10 SORU ÇIKIYOR .bide söyliyeyim organik kimyaya isimlendirmelerden başla gerisi çorap söküğü gibi gelir

• Hoca zaten palme aldırmıştı isimlendirme tamam ama sonrası işte çalışıcaz yapacak bir şey yok ama gözümü çok korkutuyor çok karmaşık geliyor çok teşekkür ederim sıkıntım olursa yardımınızı alırım tekrardan teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya Kçç sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Biyoloji
    4 yıl önce açıldı
    Organik Kimya Kaynak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.