Şimdi Ara

ORG HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR İÇERİ [ORG-PİANO SEVERLER GELSİN ] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
17
Favori
104.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpingo95

quote:

Orijinalden alıntı: Tosun911

arkadaşlar merhabalar.
    Bugün müzik öğretminin birinde geçen ağustos ayı faturalı bir adet pa 900 buldum. Tahmin edeceğiniz üzere çok az kullanılmış ikinci el. Aklımda pa 600qt almak varken (sıfırını) bu cihazı yani pa 900 ü bu paralara bulmuşken alsam mı diyorum. İkinci el piyasası nasıldır acaba ?
    Ne dersiniz almaya değer mi?

Hocam bnm ideal orgum pa600qt dir ama pa900u alamayacagim icindir :) pa900u eger uygun fiyata buldum vs diyorsaniz buraya yazmaniz hata hemen alin cihazda sorun yoksa ama

Başkan iki aylık bile değildi cihaZ ama bazı sebeplerden dolayı org işinden vazgeçtim. İlgi alaka için çok teşekkür ederim kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhabalar.
    Bugün müzik öğretminin birinde geçen ağustos ayı faturalı bir adet pa 900 buldum. Tahmin edeceğiniz üzere çok az kullanılmış ikinci el. Aklımda pa 600qt almak varken (sıfırını) bu cihazı yani pa 900 ü bu paralara bulmuşken alsam mı diyorum. İkinci el piyasası nasıldır acaba ?
    Ne dersiniz almaya değer mi?

Hocam bnm ideal orgum pa600qt dir ama pa900u alamayacagim icindir :) pa900u eger uygun fiyata buldum vs diyorsaniz buraya yazmaniz hata hemen alin cihazda sorun yoksa ama

Başkan iki aylık bile değildi cihaZ ama bazı sebeplerden dolayı org işinden vazgeçtim. İlgi alaka için çok teşekkür ederim kardeşim.

Ne demek her zaman sorun ve sorulara açığız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, öncelikle desteklerinizi samimiyetle verdiğiniz için teşekkür ediyorum...

Bağlama ile uğraşan bir öğretmenim. son zamanda org a merak saldım ve yamaha psr e 443 org aldım. Yaklaşık 15 gündür çocuklarla birlikte çalıyoruz :)

Yalnız Türkçe ritimlerin ve altyapının olmadığını farkettim. Sonradan bu ritimler yüklenir mi? Eğer oluyorsa nereden bulabiliriz...

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shavash

Merhabalar, öncelikle desteklerinizi samimiyetle verdiğiniz için teşekkür ediyorum...

Bağlama ile uğraşan bir öğretmenim. son zamanda org a merak saldım ve yamaha psr e 443 org aldım. Yaklaşık 15 gündür çocuklarla birlikte çalıyoruz :)

Yalnız Türkçe ritimlerin ve altyapının olmadığını farkettim. Sonradan bu ritimler yüklenir mi? Eğer oluyorsa nereden bulabiliriz...

Şimdiden teşekkürler...

Cihazınız hayırlı olsun. Öncelikle cihaz fotonuzu atar vede cihaz hakkında yorum yaparsanız diğer arkadaşlara da , yeni cihaz alacak olanlara da fayda sağlamış olursunuz.

Ritme gelince bnm elimde 90li yillarin cihazı vardı ve ritm alıyordu. Yani elinizdeki cihaz her turlu ritim almaya açiktir. Giriş nedir ? Usb , disket giris varmı ? Ritimleri internetten aratarak bulabilirsiniz ancak cogu kisi ritimleri satıyor. O yüzden sanaldan vakit harcamayın , bir muzik markete giderek cihazinizi inceletip eger atiliyorsa orada ritim attirin. Ufak bir meblag alirlar ama işiniz garanti olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: shavash

Merhabalar, öncelikle desteklerinizi samimiyetle verdiğiniz için teşekkür ediyorum...

Şimdiden teşekkürler...

Cihazınız hayırlı olsun. Öncelikle cihaz fotonuzu atar vede cihaz hakkında yorum yaparsanız diğer arkadaşlara da , yeni cihaz alacak olanlara da fayda sağlamış olursunuz.

Ritme gelince bnm elimde 90li yillarin cihazı vardı ve ritm alıyordu. Yani elinizdeki cihaz her turlu ritim almaya açiktir. Giriş nedir ? Usb , disket giris varmı ? Ritimleri internetten aratarak bulabilirsiniz ancak cogu kisi ritimleri satıyor. O yüzden sanaldan vakit harcamayın , bir muzik markete giderek cihazinizi inceletip eger atiliyorsa orada ritim attirin. Ufak bir meblag alirlar ama işiniz garanti olmuş olur.

• Bimde vardem mk 2054 diye bir org satıyorlar 75TL'ye öyle kafadan bir kaç melodi çalmak kafa dağıtmak için alınır mı sizce yoksa direk çöpe mi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Bimde vardem mk 2054 diye bir org satıyorlar 75TL'ye öyle kafadan bir kaç melodi çalmak kafa dağıtmak için alınır mı sizce yoksa direk çöpe mi para

Hocam o org ancak bir çocuğunuz veya bir kardeşiniz varsa ona hediye etmek için alınır , amator calisma bile yapilmaz oyuncak tarzinda cihazdir 75 tl ye baska turlusunu satmazlar :)

• Alpingo hocam ilginizi hevesinizi dürüst ve kibarlığınızı çok sevdim bu konu 1 yıldır var ve hala yardımcı oluyorsunuz çok iyi sabırlı olduğunuzu kanıtlıyor buda bende akordeon meraklasıyım 1 haftadır 2. El akordeon bakıyorum ama çok cahilim sayılır bu konuda kazıkta yemek istemiyorum akerdeon pahalı bir alet çünkü işçiliği çok zor o yüzden 2. El arıyorum bütçem en fazla 600 2. El için maalesef ayrıca çalmayı internetten nasıl öğrenebilirim akerdeonda tuşlu klavyeli bir alet sonuçta marka çok önemli değil.
    benim içinde bir araştırırsanız minettar kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: careeza

Alpingo hocam ilginizi hevesinizi dürüst ve kibarlığınızı çok sevdim bu konu 1 yıldır var ve hala yardımcı oluyorsunuz çok iyi sabırlı olduğunuzu kanıtlıyor buda bende akordeon meraklasıyım 1 haftadır 2. El akordeon bakıyorum ama çok cahilim sayılır bu konuda kazıkta yemek istemiyorum akerdeon pahalı bir alet çünkü işçiliği çok zor o yüzden 2. El arıyorum bütçem en fazla 600 2. El için maalesef ayrıca çalmayı internetten nasıl öğrenebilirim akerdeonda tuşlu klavyeli bir alet sonuçta marka çok önemli değil.
    benim içinde bir araştırırsanız minettar kalırım

Teşekkür ederim hocam , ben bu konuyu başlatırken zaten yardımlaşmayı , sorunlarla ilgilenmeyi kafama koymuştum. Ve org benim için bir tutkudur. org ile olan her şey ile ilgilenmek hoşuma gider ve org konusunda insanlarımıza yardım edip bilinçlendirmek , org'a duyulan ilgiyi arttırmak benim için zevk vericidir. Bu yüzden elimden geldiğince sizlere tabiki yardım etmeye çalışacağım... akerdeon konusunda da 2.el fiyatları 600*700 arasında değişiyor ama modelleri eski oluyor tabi yine iş görür ama eski olduğunu göz önünde bulundurmanızı isterim...

Weltmeister bu markaya bir bakın 2. elleri bulunuyor. yine internetten diğer ikinci el fiyatlarına bakabilirsiniz akerdeon hakkında çok bir bilgim yok malesef ki... :S siz bir kaç model belirleyin yazın ben anlayan bir kaç arakdaş bulmaya çalışayım yine yardımcı olayım size...

• Hocam O zaman şöyle bişi yapiyim en fazlaa 1500 olmak şartıyla 2. el veya 0 güvenilir bir akordion weltmeister,hohner,honer,j.meister gibi markalar şart değil sadece çok eski ve çok dandik çin malı şeyler olmasın o yeterli zaten benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: careeza

Hocam O zaman şöyle bişi yapiyim en fazlaa 1500 olmak şartıyla 2. el veya 0 güvenilir bir akordion weltmeister,hohner,honer,j.meister gibi markalar şart değil sadece çok eski ve çok dandik çin malı şeyler olmasın o yeterli zaten benim için

Anladım hocam bu markaya bakın sıfırı 1200 tl '' Meister BM1308B 60BS '' bu markaya bir bak çok anlamam akerdeondan ama araştırmalarıma göre iyinin iyisi denilebilecek bir cihaz almanızı tavsiye ederim.
  • Öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim

Uzun yıllardır gitar çalıyorum belli derecede armoni bilgim mevcut bu aralar org çalmaya heveslendim.Casio CTK 3200 dikkatimi çekti internette biraz yorumlarına falan baktım memnun olduklarını gördüm.Başlangıç seviyesi için bunu almak sence mantıklı mı ilerleyen zamanlarda bütçeyi yükseltip daha gelişmiş bir org almayı düşünüyorum.Şimdilik bunu alsam beni idare eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drinkduff

Öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim

Uzun yıllardır gitar çalıyorum belli derecede armoni bilgim mevcut bu aralar org çalmaya heveslendim.Casio CTK 3200 dikkatimi çekti internette biraz yorumlarına falan baktım memnun olduklarını gördüm.Başlangıç seviyesi için bunu almak sence mantıklı mı ilerleyen zamanlarda bütçeyi yükseltip daha gelişmiş bir org almayı düşünüyorum.Şimdilik bunu alsam beni idare eder mi ?

Öncelikle rica ederim ; marka konusuna girmeden önce genelleme bir görüş bildireyim aktarayım :
    Sıfırı 1200TL den ucuz olan cihazlar heves icin alınan , bir sure sonra memnun kalınmayıp bir köşeye atılan ve de insanı orgdan soğutan cihazlardır. Genelde boyle bir dusunce vardir ve buna bende katılıyorum. İş görecek minimum değerdeki cihazlar en az 1200TL den başlar (Sıfırı)
    Bu fiyatın altındaki cihazlar genelde sadece belli bir ses kümesinden olusup , alındıktan bir sure sonra beklentiyi karsilayamayan , oyuncak hissi vrren cihazlardır. Benim tavsiyem 500-600 Tl bu cihaza vereceginize gidin ikinci el korg İ serisine bakın daha iyi.. Sizi 1-2 sene rahat idare eder. Daha sonra elinize para gectiginde de adam gibi bir cihaz alirsiniz. Tavsiyem guvenilir bir yerle irtibata gecip ikinci ele yönelmenizdir.

• arkadaşla konuyu hortlatıyorum Bene orgla ugrasıyoum bi süredir korg pa500tr va bende

Çalmayı bilenler pm Atsa watsapp Grubu kursak yada watsaptan Yadımcı olsala Bilen Pm aTabilimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIRTIK DON

arkadaşla konuyu hortlatıyorum Bene orgla ugrasıyoum bi süredir korg pa500tr va bende

Çalmayı bilenler pm Atsa watsapp Grubu kursak yada watsaptan Yadımcı olsala Bilen Pm aTabilimi ?

Güzel fikir hocam ; ben bazı nedenlerden dolayı hazirana kadar orgla uğraşmaya ara verdim ama hazirandan sonra ilgimi birkaç katına çıkararak tekrar ilgileneceğim sizler de eğer uyarsa kurun bir whatsap grubu konuşup edelim bende hazirandan sonra katılayım size gerekirse ileride görüşüp ederizde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YIRTIK DON

arkadaşla konuyu hortlatıyorum Bene orgla ugrasıyoum bi süredir korg pa500tr va bende

Güzel fikir hocam ; ben bazı nedenlerden dolayı hazirana kadar orgla uğraşmaya ara verdim ama hazirandan sonra ilgimi birkaç katına çıkararak tekrar ilgileneceğim sizler de eğer uyarsa kurun bir whatsap grubu konuşup edelim bende hazirandan sonra katılayım size gerekirse ileride görüşüp ederizde

Tamam O zaman kardesım numaraları alayım pm'den ekleyim gelen gelir gelmezse biz ikimizde paylasiriz ben suanda calmak icin ugrasiyorum isten geldikce fırsat buldukca ugrasiyorum gerekirse kursada gidecegim

• Ben de piyanoya merak saldım küçüklüğümden beri de çalmak istemişimdir bu konuyu okudum ve casio ctk 3200 adlı bi org buldum ne düşünürsünüz bu org ile ilgilii.

bu video da baya güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themono -- 2 Kasım 2014; 10:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Themono

Ben de piyanoya merak saldım küçüklüğümden beri de çalmak istemişimdir bu konuyu okudum ve casio ctk 3200 adlı bi org buldum ne düşünürsünüz bu org ile ilgilii.

bu video da baya güzel

Ondan ziyade yamaha psr a300tr ye bir bakin derim ben

• korg pa 600 ile 800 arasındaki farkalr nelerdir bn ametor olarak pa 800 kullanıyorum ama ram olalar filan pa 600 daha yuksek set olarakda uyarlanılabiliyor ve daha compact sizce pa800 u satıp pa 600 mu alsam acemi kullnıcı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürkanfurtuna

korg pa 600 ile 800 arasındaki farkalr nelerdir bn ametor olarak pa 800 kullanıyorum ama ram olalar filan pa 600 daha yuksek set olarakda uyarlanılabiliyor ve daha compact sizce pa800 u satıp pa 600 mu alsam acemi kullnıcı olarak

Hocam pa800 un artısı daha fazla ; girişler sampler falan. Ve amator olarak istiyorsaniz ve elinizde pa800 vrsa iş zaten tamam demektir bence degistirmeyin. Şuan telden yaziyorum o yuzden tam ayrintiya giremiyorum istersen eger mesj atablrsn pc ye gecince tam ayrinti yazablrm

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.