Şimdi Ara

Oreo dediniz dediniz, bakın ne oldu şimdi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: St.Francisco

negro ile farki yok tamamen balon

sen dil nakli yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: St.Francisco

negro ile farki yok tamamen balon

sen dil nakli yaptır.

tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

Sözlüklerde, forumlarda bütün gün Oreo diyordu bazı garibanlar. Bakıyorum da, Migros'larda falan Oreo'lar dizili duruyorlar, yüzüne bakan yok. Orgazm oluyordu yiyenler, ne ayak? Aşırı dozdan öldü mü hepsi?

Eti Negro'yu, Ülker Tempo'yu itin şeyine sokup çıkarırdı bu bisküvi. Bi' tarafımla gülüyorum lan bunu diyenlere. :) Alan yok.

geçen gün bir alman markası dondurma aldım migrostan oreo lu mükemmel di ya

kaç m migrostu dostum merak ettim bulursam alırım

• negroya para yetmedi 2 tane aldıydık arkadaşlarla
  • Kinder süt dilimim abartlığı forumda Oreo dünyanın 8. harikası olarak gösterilmesi son derece doğal.

Bir paket negro tempo ve oreo alın fark varsa sadece şeker oranın fazla olduğunu anlayacaksınız.
  • Millet toblerone diye de ölüyordu, aldım yedim; çok çok ekstrem bir şey değil. Abartılan kadar yok. Bunu da bir gün alacağım sırf denemek amaçlı ki pek bu tip şeyler de yemem aslında; bakalım nasıl çıkacak.
  • Ekşi sözlükteki koyunların abartısı hep 3-5 kişi bir şey buluyo ortak fikir edinip söylüyolar o şey sanırsın cennetten düşmüş.Sürü psikolojisi bu işte.Hayır girin sözlükte 10 sayfalık herhangi bir konuya konuda girilen entrylerin %90 ı ilk 3 entrynin aynısı.Ama sorsan kendileri çok üstün,okumuş,bilgili,aydın insanlar.Çok belli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

quote:

Sözlüklerde, forumlarda bütün gün Oreo diyordu bazı garibanlar. Bakıyorum da, Migros'larda falan Oreo'lar dizili duruyorlar, yüzüne bakan yok. Orgazm oluyordu yiyenler, ne ayak? Aşırı dozdan öldü mü hepsi?

Eti Negro'yu, Ülker Tempo'yu itin şeyine sokup çıkarırdı bu bisküvi. Bi' tarafımla gülüyorum lan bunu diyenlere. :) Alan yok.

geçen gün bir alman markası dondurma aldım migrostan oreo lu mükemmel di ya

kaç m migrostu dostum merak ettim bulursam alırım

vallaha bizim atrium var evin yanında orada migrostan aldım kaç m bilgim yok güzel ama gerçekten çok mükemmeldi tadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: Aynalı Sazan

Negronun tadı eskisi gibi değil, artık özenmiyorlar sanırsam yaparken. Çocukken yediğim hanımellerin, negronun tadı artık cidden yok. Bir tek burçak aynı tada sahip. Oreo gayet güzel bisküvi, kimse kem küm etmesin, herkesin parasını istediği gibi harcar arkadaş

eskisi gibi özenmiyorlar da ne demek

Özen göstermek, nasıl bir hışımla yazdıysam artık

• Denedim, tamamiyla abartilmis bir bisküvi, bisküvinin krali Haylayfdir üstüne tanimam.
  • borneo diye çakmasını çıkartmışlar
     Oreo dediniz dediniz, bakın ne oldu şimdi?
    resim kaynağı
  • Tapilacak bisey degil ama oreo mu baska biskuviler mi desem oreo yani cok yiyorum 4 kutu (1 kutuda 4 poset her posette 4 oreo[4x4x4=64] tane oreo yiyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreo ve negroyu normal olarak yedim normalde her ikisinin de tadı neredeyse aynı ama sütle beraber yerken oreo ezici üstünlük sağlıyor sütle çok iyi gidiyor ki sırf onun için bile alınır
  • Yav bırakın şu mükemmel ayaklarını nesi mükemmel allasen...
  • Bize her yol Eti eti eti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • negro daha iyi oreo üçlü paket aldım hala 1 pakedi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

negro daha iyi oreo üçlü paket aldım hala 1 pakedi duruyor

Balıklara ver hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

negro daha iyi oreo üçlü paket aldım hala 1 pakedi duruyor

Balıklara ver hocam.

o paket hala duruyor yanlız
  • Ersin Özbükey kullanıcısına yanıt
    Alan yok değil kardeşim hem fazla bilen yok hem de fiyatı biraz sıkıntılı. Sonuçta Pringless da Doritos un falan çok üstünde ama marketlerde onlarda hiç azalmaz alan sınırlıdır ama yiyen baskasını yemez. Tempo ya pek bişey diyemicem ama Negro'dan hiçbirşey vazgeçiremez yinede beni :p
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    bırak hocam bu işleri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.