Şimdi Ara

orduevi fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
50.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askeri orduevinde gecelik konaklama ücreti ne kadar bilen varmı?

• 7.5 TELE
  • harbimi direk bavullarla gitsem kayıt alırlar dimi önceden rezervasyona gerek varmı?
  • KARDEŞİM RÜTBELİ PERSONEL VEYA YAKINI DEĞİLSEN ALMAZLAR
  • babam asker onu geç diğer konuya gel hocam
  • HANGİSİNE BAVULA MI
  • askeri kimlik lazım rezervasyon için

ayrıca gitmişken yemeklerindende yararlan ben en son 2004 te gittim d.orduevinde iskender 1tlydi

edit:bi ara sor ne olur ne olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +1905 -- 18 Şubat 2010; 17:52:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KKTC otel tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimlik mimlik var herşey var lojmanda oturuyorum zaten.sorum sadece bavullarla gittim diyelim direk kayıt alıyorlar dimi önceden rezervasyona gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R

HANGİSİNE BAVULA MI

ne adamsın ya hocam iyi güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 18 Şubat 2010; 17:53:20 >
  • 7,5tl olanda 1. sınıf ordu evidir. yani 5 yıldızlı otel gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

kimlik mimlik var herşey var lojmanda oturuyorum zaten.sorum sadece bavullarla gittim diyelim direk kayıt alıyorlar dimi önceden rezervasyona gerek yok

biz gittiğimizde tayin zamanı olduğu için ilk hafta babamın devresinin evinde kalmıştık fulldü çünkü orduevi

ara sor !
  • her orduevinde fiyat farklı ama hepsi aynı civarlarda ucuz olurlar. yazın bazı orduevleri dolu oluyor yer bulunamıyor ama bu zamanlarda bulunur. gitmeden telefon açsan iyi olur bazılarında ismini yazdırman gerekebiliyor.
  • bide personel çocuklarının saçına başına karışmasalar
  • sorma yav top sakalla bıyıgı kesip gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

bide personel çocuklarının saçına başına karışmasalar

sorma ya bide pantolon mevzusu var 12 saatlik araba yolculuğundan sonra ank etiler orduevine uygun olmayan pantolon yüzünden girememiştim bagajdan başka pantolon çıkarıp nizamiyede giyinmiştim anca öyle girebilmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: vrc

quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

bide personel çocuklarının saçına başına karışmasalar

sorma ya bide pantolon mevzusu var 12 saatlik araba yolculuğundan sonra ank etiler orduevine uygun olmayan pantolon yüzünden girememiştim bagajdan başka pantolon çıkarıp nizamiyede giyinmiştim anca öyle girebilmiştim

• Neymiş bu ordu evi be. Saça sakala karışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Neymiş bu ordu evi be. Saça sakala karışıyorlar

orda bi sürü kel yaşlı amcalar var, o yüzdendir kesin
    bu arada en son 5 tl idi, harbiye orduevi gibi boğazı gören bi yerde 5 tl..
  • Hayatımda bir kere orduevine girdim,neredeyse bedavaya tatil yapıyorlar ya.Fiyatları görünce şok oldum.

Fakat askerlere çok fazla imkan tanınıyor.Onlarınki can da,mesela öğretmenlerinki can değil mi?Tatil şartlarını eşitleyin bari en azından.
  • arkadaşlar amasyada ordu evi varmı ?
  • eskişehir subay ordu evi harika arkadaşlar özellikle odaları suit odalardan fark yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.