Şimdi Ara

Order & Chaos Online Hakkında Herşey[Resimler Eklendi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
12
Favori
98.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamam sorun değil bizim oyunumuz 2 saatten aşağı sürmez elbet bir saatte buluşuruz. Ben de sizi akşam eklerim. Görüşmek üzere...
  • Ben oyuna griyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leopard10

    Ben oyuna griyorum

    Akşam görüştük ama sen oyundan çok düştün :) Bu akşam yine bekleriz. Yalnız gündüz vaktin olursa en azından lvl ını 6 ya da 7 yapmaya çalış. İlk levelları çabuk geçersin nasıl olsa. Böylece hem aradaki fark kapanır hem de hep beraber gideriz quest ve dungeonlara.
  • Jailbreakım olmasına rağmen 1$ verdim ve aldım birazdan oynayıp nickimi yazarım


    Nick:Memo95
    server:america arcadian forest
    ekleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo95 -- 26 Ekim 2011; 19:40:37 >
  • Ömer_Can yardımlarınızı bekliyorum
  • ya arkadaslar hangi serverdasınız nickleri bi yazsanız america arcadian forsttayim hic turk yok forumdaki nickleri de eklemeye calıstım yok diyo bana kim hangi serverda bi yazarmi ona gore bi serverda baslayayım???? acil cevap lütfennn
  • beyler suan oynayan varmı ?
    60 lwl warriorum item dizemiyorum fazla saglamlar paralı hep dungeon girecek adam lazım :)) oynayan varsa ulassın bana adım bulldozer71
    america arcadian forest
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwain

    quote:

    Orijinalden alıntı: leopard10

    Ben oyuna griyorum

    Akşam görüştük ama sen oyundan çok düştün :) Bu akşam yine bekleriz. Yalnız gündüz vaktin olursa en azından lvl ını 6 ya da 7 yapmaya çalış. İlk levelları çabuk geçersin nasıl olsa. Böylece hem aradaki fark kapanır hem de hep beraber gideriz quest ve dungeonlara.



    9 lvlım 10 a yaklastım
  • arkadaslar bu meslek olayına nasıl baslıyoruz birisi bu konuda bana yardımcı olabilirmi bir türlü meslek sagibi olamadım :D
    kaç levelde başlar, Nasıl yapılır vs. kendi sitesinde falan başlangıç bilgisi bulamadım :S
    karakter warrior anladıgım kadarıyla demircilik yapacakmış ama nasıl yapacak bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Herkese yeniden merhaba,

    Oyunda arkadaşlarla konuşa konuşa buraya yazmayı unuttuk.

    Tekrar hatırlatalım. Bizim grubun bulunduğu server America Arcadian Forest. Guildimizin adı Old_Religion.

    Benim ana karakterim Monk. Şu anda lvl olarak 48'e geldim. Guildimizin 60 lvl karakter sahibi olmasına az kaldı.

    Şu anda en yüksek lvl olan 3 tane karakterimiz var.

    delimahir - sanırım 44 ya da 45 lvl monk
    bsavas - 45 ya da 46 lvl mage
    Ben de şu anda 48 lvl monk

    Bizim guildimizde archer ve warrior pek yok. Daha doğrusu var ancak o arkadaşlar şu anda çok yoğun oynamıyorlar... Dolayısıyla eğer archer ve warrior karakterleri de olursa hep beraber dungeon turları yaparız. Epic item lar düşürebilir miyiz bilmiyorum ama en azından biz bize oluruz.

    Hatta işi ilerletip teamspeak programı ile oyunda hepimiz konuşabiliriz de...

    Bu haftasonu 2 kat experience puanı verdi oyun. Ben de 34 lerden 48'e geldim. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde hızlanmaya başladılar.

    Eğer katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan pm atabilirsiniz. Ya da oyundan özel mesaj da gönderebilirsiniz. Adım Kindor.

    Bu arada oyunda bsavas adlı arkadaş ile oynarken bir keresinde bug olan bir alana gittik. 1 hafta oynayamadık oyunu. Gameloft'un düzeltmesini bekledik. Zaten dev team ile yazıştık. Sonra düzeldi ve girdik. O sırada foruma da bir şey yazamadım. Oyunda aradıysanız da bulamamışsınızdır.

    Bu oyuna yeni başlayanlar için biraz daha bilgi verelim. Oyun başta da belirtildiği gibi World Of Warcraft oyununa çok benziyor. Ipad'de çıkmış en iyi oyun bana soracak olursanız. Oyun ilk çıktığında sadece Prison adında bir yer vardı dungeon a benzeyen ama burası bizim wow dan bildiğimiz tür bir dungeon değil. Oyuna daha sonra update geldi ve oyun ilk dungeon'ına sahip oldu. Relic's Key. Bu dungeon'da normal mode ve legendary mode diye iki farklı seçenek var. Bunları her karakter kendi dungeon ayarlarından yapıyor settings'de. Normal olan 35 lvl ve üzeri için, legendary olan da 60 lvl olanlar için. Bu dungeon'da bizim alıştığımız araştırma tipi bir ilerleme olmuyor. O tarz bir dungeon da bundan sonraki olacak büyük ihtimalle. Bu dungeon'da ekibinizle bir alanda bulunuyorsunuz ve o alana dalgalar halinde gelen yaratıkları kesiyorsunuz. En sonunda da boss geliyor. Günde bir oyuncunun 3 kere dungeon a girme hakkı var. Gameloft'ta öyle bir sınırlama yapılmış. Tabi ki gönül ister ki dungeon adedi çok daha fazla olsun. Bunun için de bekliyor olacağız. Zaten böyle bir oyunun Ipad ya da iphone da oynanabiliyor olması mükemmel. Eminim ki bu oyunun şu hali için bile Ipad almak isteyen ve alan bir sürü kişi de oluyordur :)

    Neyse lafı çok uzattım. Akşam bekliyoruz arkadaşlar. Saat 19.30 veya 20 sıralarında biz oyuna giriyoruz. Burada warrior olan bir arkadaşı gördüm. (bulldozer71) İnşallah server America Arcadian Forest'tır :) Öyleyse guildimize bekliyoruz.

    Selamlar...




  • Arkadaşlar oyunda Relic's Key adında bir dungeon olduğunu söyledim. Şu anda yeni bir dungeon daha çıktı çıkacak. Araştırma ve içerisinde gezinmeli bir dungeon olacak bu da... Bir nevi gerçek anlamda 2.nci dungeon olacak. Aslında 3 diyorlar çünkü oyunda bir de prison denilen yer var. Orası da dungeon gibi ama tam anlamıyla dungeon diyemeyiz oraya. Mob'lar çok güçlü değil orada.

    Neyse uzun lafın kısası benim uzun zamandır beklediğim bir update idi :) Bugün yarın çıktı çıkacak bakalım...
  • Yav bu dungeonlar tam olarak ne oluyor
  • Sözlük anlamı zindan :) Dungeon lar oyunların içerisinde özel bir sistem aslında. Buraya giriyorsun ama tek başına değil tabi ki... Grup halinde gidiyorsun ve önüne çıkan güçlü yaratıkları öldürüyorsun. Genellikle burada çıkan yaratıklar oyunda görev yaparken karşılaştığın birçok yaratıktan daha güçlü. Ama düşürdükleri paralar ve item ların özellikleri de o kadar iyi... Amaç en sonunda çıkan boss dediğimiz yaratığa kadar gidip hepsini öldürmek.

    Topluca bir dungeon a gidebilmemiz için herkesin minimum lvl 35 olması lazım. Eğer biz 3-4 kişi düşük levelda kişiler olursa aslında topluca yardımcı olabiliriz guildin içerisinde. İki gruba ayrılır ve görevlerinizi beraber yaparız... Sizler de çabuk ilerlemiş olursunuz... ;)
  • Bu aksam dokuzda oynamayı planlıyorum
  • Android ve iOS kullanicilari aynı serverda oynayabilir mi ki?
  • Bildiğim kadarıyla şu anda olmuyor.
  • amerika arcadian foresta nick x-art lvl 60 mage
  • Merhabalar
    Bende Amerikan serverinda oynuyorum arkadaslar benide eklerseniz gelirim.
    Açıkcası çok uzun zamandır oynamıyorum ilk açıldığında oymamıştım ilk 60 lvl yapanlardanim bende.Birlikte dungeonlara girebiliriz sanırım:)
    Nick:Blackgirl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamaker -- 3 Aralık 2011; 12:11:17 >
  • amerika arcadian foresta char leogranis nick kirpisan
  • Şimdi kim tear coastta oynuyor gelsin beraber oynayalım lvl 13 lavlar bana yakın olursa iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.