Şimdi Ara

ORAL B DİŞ FIRÇASI HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oral b nin şarjlı diş fırçalarından almak istiyorum fiyatlarıda epey bi pahalı olduğundan doğru karar vermek istiyorum iki seçenek arasında kaldım acaba hangisini almalıyım? hangisi bana daha çok faydalı olur yardım ederseniz çok iyi olucak diş fırçaları bunlar >>>>

http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-pro-care-agiz-bakim-merkezi-oc20/productDetails.aspx?productId=sgbraunoc20545&categoryId=26012117

http://www.hepsiburada.com/liste/oral-b-sarjli-dis-fircasi-triumph-5000-d32/productDetails.aspx?productId=sgbraund32546&categoryId=26012117

• yardımcı olabilecek yokmu acill ?
  • Başlığı açan arkadaş ihtiyacını gidermiştir ancak başlığa sonradan bakanlara yardımcı olması bakımından görüşlerimi yazıyorum. Eğer bütçeniz müsaitse ağız duşu ve diş fırçası olarak bir set halinde satılan OC20 modellerinden birini almanızı öneririm. Özellikle aileler için uygundur. Beraberinde yedek başlıklarıyla geldiği için 2-3 kişi kullanabilir. Ağız duşunu her gün kullanmanıza gerek yok. Haftada 2-3 defa kullanılsa yeterli olur.

Bütçem 70-80 TL diyenler D16 modelini alabilirler. Bütçem daha da az diyenler 50 TL civarındaki D12'yi alabilirler. D16 ve D12 arasında işlev olarak çok bir fark yok ama uzun yıllar kullanacağınız için biraz fazla verip D16'yı alın. D16 ve D12'nin diş tiplerine göre değişik modelleri mevcut. Yedek başlıkları sonradan farklı türlerde alabilirsiniz. Başlıklar 3-4 ayda eskiyor.

Hepsi işe yarar ve paranız çöpe gitmez. Hatta bir kere kullandıktan sonra artık klasik fırçaları kullanmak istemezsiniz.

• arkadaşlar konu hortlamış ama şunu belirtiyim nerdeyse 3 sene olcak ilk linkteki olan ağız duşlu olanı aldım gayette memnunum hiçbisorun çıkmadı :) tabi ozamanlar 230 lira falandı şimdi baya bi uçmuş fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.