Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNESİ 3 ÜNDEN SİZCE HANGISI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Bulasik makinesi alma arefesindeyim. Bir kac gun icerisinde alacagim lakin bir turlu son karari veremiyorum. Aklimdaki modeller:

    1. LG 1450WF1
    2. BEKO Bm 6006/ 6016
    3. Profilo BM 6420 MA

    Gönlüm lg den yana gerek okuduğum kullanici yorumlari gerek de yikama kurutma performansindan 3 tane pervanesi olmasi iyi , lakin hem fiyati biraz yuksek hem sepet asansor sistemi mevcut degil, katlanir sepet ici ozelligi sadece alt bölmede mevcut. Ayrica servis garanti suresi uzatma yok diye biliyorum. Temel ozelliklerini yerine getiren bir cihaz ama ic kullanis bakimindan yeterli olur mu bilemedim

    Beko yu forumdaki sayfalardan bir iki arkadas onermis ama nette biraz surf ettigimde pek kullanici yorumu bulamadim. Fanli kurutmasi ic ozellikleri istedigim gibi ama servis ve yikama konusunda suphelerim var.

    Profilo fiyati digerlerine gore uygun. Yikama konusunda bosch grubunun diger üyeleri gibi memnun olmayan kesim de mevcut. Kurutma konusunda kendinden kurutma ise yariyor mu emin degilim. Bir kac ekstra ozellik vs konulmuş ama göz boyama mi acaba . Ses konusunda db degerlerinin lg sen yuksek olmasi cekincelerimden birtanesi

    Ortak ozellikleri
    Iclerinin celik kazan olmasi
    Fiyatlar asagi yukari ayni olmasi
    Yeni motorlara sahip olmasi
    Orta segment

    Siz acaba hangisinde karar kilardiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaslar oneri verebilecek kimse yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Evde Bosch SMS58M82TR Almanya üretimi bulaşık makinesi kullanmaktayız ve şu zamana kadar yıkama performansı ve ses konusunda bir sorun yaşamadık. Ama iş kurutmaya gelince açıkçası daha iyi olabilir mi bilmiyorum ama plastik ürünler üzerinde damlacıklarla çıkıyor makine içerisinden. Onun dışında çukurlu bulaşıkları yıkadığınızda su birikintisi oluşuyor. Bunlar benim açımdan büyük bir sıkıntı değil ancak kurutma konusunda daha iyisini isterseniz BSH grubu dışına çıkmanız gerekebilir. Diğer marka ürünler kullanmadığım için içlerinde BSH grubu üretimi olan Profilo ürününü tavsiye edebilirim.
  • biostrike kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Lg de ve beko da fanlı sistem olduğu için bulaşıklar kuru çıkar tahminimce. Ama profiloda kurutma sistemi kendiliğinden diyor. Dezavantajları olabilir diye düşünüyorum. Lg de üst sepette asansorlu sistem olsa aslında sürekli gidip geliyorum. Büyük tencere vs büyük kolaylık sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneler günü icin bende almayi düşünüyorum ama bosch mu arçelik mi karar veremedim.

    Bosch un yedek parçası çok pahalı ve servis olayı çok sıkıntılı diyorlar.

    Alman üretimi nereden bulacağım o ayrı konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bosch ve Siemens pek bakmıyorum açıkçası. Alman malı için 2 2,5dan aşağı sağlam bir şey yok. O fiyatlara da çıkınca miele grubuna bakardım açıkçası. Arasında en mantiklisi Beko 6 program ve üstü ve LG kaliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son bir kaç gün yok mu tavsiye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye de bulunan yok.
    sanırım arçelik yada beko alacağım.
    herkes bosch un ve siemens in servisinden şikayetçi.
  • Lg d1450wf1 modelini 1500 liraya sipariş geçtim buzdolabı tv lg buda lg olsun dedim. Gg da %5 indirim vardı 75 lirada bonus gelmişti onu kullandm. sepeti sadece asansörlü olmaması canımı sıkmıştı. Beko ile ikisi arasında kalmıştm 6006 Modeli 1400e falan geliyordu onu düşünebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatalclaude F kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musunuz Lg den? Bende düşünüyorum ama karar veremedim henüz tam anlamıyla...
  • struma S kullanıcısına yanıt
    Daha kurulumunu yaptırmadım ürünlerin kurulum yaptırdıktan sonra genel bilgi veririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatalclaude F kullanıcısına yanıt
    Sevinirim. Bir de nereden aldınız 1500 liraya acaba?
  • Ben aldığımda 1570 lira falandı bonus kullandım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biostrike kullanıcısına yanıt
    Bosch un aynı modelin EU modelini 2011 mayısta 1200-TL ye aldık. 7 sene içinde bozuldu. Daha önce de bozuldu. Hiç iyi çıkmadı. Bence hiç kimseye tavsiye etmeyin.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar sürede sorun yaşamanıza üzüldüm. Ben performansından memnun kaldığım için öneriyorum sorun yaşamak çok can sıkıcı kabul ediyorum ancak bunu yaşama ihtimaliniz her markada var. Bir sorundan dolayı markayı silmek bana mantıklı gelmiyor.
  • fatalclaude F kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benim almak istediğim modeli almışsınız. Şimdiki fiyatı çok pahalı 2000 -2500 TL arası değişiyor. Dolar çıktığı için. Bu da beni düşündürüyor. Bu modeli almak istemem deki sebeb: Tavanda : Üçüncü bir pervane var. Hatta pervane de ki delik sayılarını bile saymıştım, yani fıskiye sayısı çok önemli. Şimdi unuttum hatırlamıyorum ama bu üçüncü pervane için 2500-TL vermeye değer mi ? Değmez mi ? Bu makina hakkında ki fikirleriniz nelerdir ? Kafamda ki makina o. Üçüncü pervaneden dolayı. Şimdi LG nin en son çıkan bulaşık makinasında ise tabanda yani yerdeki pervane iki değil 4 kollu yapmışlar. Yeni bir özellik. Fakat tavanda pervanesi yok. Top şeklinde bir fıskiye yapmışlar. Bu nedenle kararsızım. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.