Şimdi Ara

Oral b 3d white yedek başlık 4'lü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
5.153
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz migrosta 1+1 kampanyası başlayacak. Migrosun kampanyasından yedek başlık bulamayanlar için alternatif olabilir. Bu arada migrosta bu ürünün ikilisi 30 tl bilginize.

http://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-3d-white-eb18-4-adet-p-SGOB094562

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

Arkadaşlar malumunuz migrosta 1+1 kampanyası başlayacak. Migrosun kampanyasından yedek başlık bulamayanlar için alternatif olabilir. Bu arada migrosta bu ürünün ikilisi 30 tl bilginize.

http://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-3d-white-eb18-4-adet-p-SGOB094562

İki sorum olacak.
    1. Bu basliklara uygun makina hangisi(fiyat bilgisi ve link lutfen)
    2. Bu basliklar da normal dis fircasinin omru kadar omre sahip mi?(Saglik acisindan)
    Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    Bu üründense aynı ücrete aşağıdaki 4lü paketi almak daha mantıklı olabilir.http://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-precision-clean-eb20-4-adet-p-SGOB757771

Ben geçtiğimiz ay n11.com'dan Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Pro-Care 700'ü satın aldım. (110 TL'ye ikili paket aldım)

Kullanım olarak ise eğer insan gibi günde 2 dk fırçalama yapıyorsan en az 2-3 ay gider.
    Ama benim gibi 4 dakika fırçalayanlar için ancak 1,5 ay gidecek gibi görünüyor.

• Sarjlı oral b nin bütün ürünlerine uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruwkh

Bu üründense aynı ücrete aşağıdaki 4lü paketi almak daha mantıklı olabilir.http://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-fircasi-yedek-basligi-precision-clean-eb20-4-adet-p-SGOB757771

Ben geçtiğimiz ay n11.com'dan Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Pro-Care 700'ü satın aldım. (110 TL'ye ikili paket aldım)

Kullanım olarak ise eğer insan gibi günde 2 dk fırçalama yapıyorsan en az 2-3 ay gider.
    Ama benim gibi 4 dakika fırçalayanlar için ancak 1,5 ay gidecek gibi görünüyor.

Bunlara uygun makina hangisi?

• Bruwkh B kullanıcısına yanıt
    Hocam neden daha mantıklı ?

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Pro-Care 700 ile uyumlu bu başlıklar.

Neden bu başlığı tavsiye ettiğime gelince, benim aldığım Pro-Care 700'ün yanında çıkan başlıklar bunlardı ve çok memnun olduğum için bunları tavsiye ettim.
    Diğerinin ortası sarı ve lastik gibi görünüyor. Değişik bir işlevi de olsa gerek, belki de daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruwkh

Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Pro-Care 700 ile uyumlu bu başlıklar.

Neden bu başlığı tavsiye ettiğime gelince, benim aldığım Pro-Care 700'ün yanında çıkan başlıklar bunlardı ve çok memnun olduğum için bunları tavsiye ettim.
    Diğerinin ortası sarı ve lastik gibi görünüyor. Değişik bir işlevi de olsa gerek, belki de daha iyidir.

yani bu makina
    http://www.teknosa.com/urunler/120220053/oral-b-d16-pro-care-700-siyah-sarjli-dis-fircasi

• 35tl oldu galiba
  • Tüm şarjlı olanlara uyuyor. Ama fiyatı uygun mu ki... Ben daha önce almıştım, bu fiyattan... Kampanyada da değildi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

35tl oldu galiba

zaten öyleydi
  • Pilli olan oralb ye de uyuyor

• Fiyat sıcak araştırması sizden

• bulabilirseniz trizone kafalardan alın ...
  • Uc cesit baslıga denk geldim en rahatı bu modeldi. Merak edenlere tavsiye edebilirim

• Arkadaşlar makina için sıcak fırsat varsa paylasirmiwiniz hem başlık hem makina kombosu yapalım

• Migros kampanyası olunca ne kadara alabiliyorduk hatırlayan var mı?
  • aşırı pahalı olmamak kaydıyla yumuşak fırçalı pilli/şarjlı diş fırçası önerebilecek varmı? 100 cıvarı max. olursa.

• bende BU var, fena değil, ama ben 35 tl ye, yedek fırça hediyesiyle aldım. Şarjı 1 hafta gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 28 Kasım 2015; 20:14:22 >
  • Ben Migros'tan bugün 2lisini 30a aldım ,1 alana 1 bedava ile adet fiyatı 7.5 tl oldu.bulabilirseniz önce migrosa bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.