Şimdi Ara

Oracle VM VirtualBox Çalışmayı Durdurdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar format atmadan önce çok rahat bir şekilde kullanıyordum. Pvp de 2 ko açıyordum rahat bir şekilde oynuyordum hiç hata vermeden. Şuan pvp açıyorum karakteri seçiyorum loading data yani ilk dolan yerde donuyor ve program çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Virtualbox çalışmayı durdurdu diyor ve program kapanıyor kaç kere yeniden yükledim, sistemi yeniden sildim yükledim yok yine aynı hatayı veriyor yardımlarınızı bekliyorum.

• Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sistem\gelişmiş sistem ayarlarından performansa gir yukarıda veri yürütme engellemesine tıkla alttaki seçeneği sec dep i acı programı listeye ekle bakalım olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sistem\gelişmiş sistem ayarlarından performansa gir yukarıda veri yürütme engellemesine tıkla alttaki seçeneği sec dep i acı programı listeye ekle bakalım olacakmı

Peki hemen deniyorum. Fakat ben format atmadan önce hiç böyle bir şey yapmamıştım direk oyuna girmiştim hiç hata ile karşılaşmamıştım neden böyle oldu ki acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefasef -- 23 Ağustos 2013; 22:45:37 >
  • genelde calısmayı durdran programlar dep e ekleyince normal çalışmasına devam eder...Peki uyumluluk modunu denedinmi?XP sp2 modunda calıstır olmazsa sp3 yada win 7 dene
  • quote:

genelde calısmayı durdran programlar dep e ekleyince normal çalışmasına devam eder...Peki uyumluluk modunu denedinmi?XP sp2 modunda calıstır olmazsa sp3 yada win 7 dene

Hocam uyumluluk moduna bakıyorum orda sadece windows n 98 felan var yani w7 xp felan yok. Birde çalışmayı durdurdu hatının altında ayrıntısı var belki işe yarar buyrun ;
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: VirtualBox.exe
    Uygulama Sürümü: 4.2.16.0
    Uygulama Zaman Damgası: 51d57f8d
    Hata Modülü Adı: atio6axx.dll
    Hata Modülü Sürümü: 6.14.10.11672
    Hata Modülü Zaman Damgası: 50a6a337
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 000000000026baf0
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: 8ee2
    Ek Bilgiler 2: 8ee2dacfd11b55dd95bf54aeec2241aa
    Ek Bilgiler 3: a98b
    Ek Bilgiler 4: a98bed1e8a9fc42d6d5333a505862f1e

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Bu arada dediğini yaptım ve olmadı

• video çekmiştim bu sekilde hata kodunu alıp googlede aratırmısın

http://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE
  • quote:

video çekmiştim bu sekilde hata kodunu alıp googlede aratırmısın

http://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE

Hata kodu yukardada yazdığım gibi aynı kod çıktı arattım farklı bilgiler çıkıyor hepsine bakıyorum ama pek çözücü bir şey değil gibi. Benim cinsime giden, neden format atmadan çalışıyorsunda format attıktan sonra böyle yapıyorsun bunu anlamıyorum yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çözülmüştür. Eski versiyonunu yükledim ve hata vermedi. Teşekkür ederim yardım edene arkadaşa :)
  • saynizde çözdüm arkaşlar sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.