Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.144
Cevap
42
Favori
127.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum yorumlarınız için teşekkürler düşündüğüm bir cihazdı fakat şimdi soru işareti oldu kafamda.fan sesi hariç herşey iyi diyorsunz sanırım.ayrıca kafam w2000 kaymadı değil ama 3d performansı sanırım dlp gözlükler yüzünden iyi değil ama w3000 de sanırım vesa port girişi var. fotolardan gördüğüm kadarıyla tabi yanılmıyorsam
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK




  • Yok henüz 2D-3D için w2000 ve w3000'e birşey diyemeyiz gelince bakıcaz.Evet w3000 de vesaport ve aynı zamanda frame ınterpolatıon moduda var.
    Tabi distribitörlü bu cihazları bakalım ne kadar uygun fiat aralığında sunacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu w3000 e aklım fena kayıyor ama evet bakalm fiyat ne olur
  • Arkadaslar onerebileceginiz hd26 icin saglam bir aski aparati var mi acaba?Bu dorduncu aski aparati olacak.3 tane aski aparati aldim hic biri isime yaramadi.Bi tek saglam everest cikti ancak onuda kullaninca ekranin sagi ile solu arasinda yarim santim kot farki oluyo ve gozume batiyor acikcasi.Tavana asilabilecek cok pahali olmayan bir aski aparati varsa bakayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optoma zf2300 gözlük ve emıter bunları neden tr de kimse satmaz anlamadım.valla soğudum artık ya perde yok,cihaz yok yok yokk yokkkk
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Zf 2100 ve zf 2300 gözlükleri emittetleriyle beraber altın. 144hz de kullanılan materyallerle çok değerli ve perfect gözlükler. Biraz pahalı olduğundan ve ithalatçılarımızın arz ve talep üzerine malesef ucuz ve dandik gözlükler getirmesi böyle baba gözlüklerin piyasada bulunmamasına yol açıyor.
    Bu arada optoma projeksiyon gib bir kaç markada bu rf vesaport özelliğini biraz yoğun kullandalar tabiki bu gözlüklerin satışı ve talebi artar. Gerçi yeni gelecek benq w3000 dede vesaport var gözüküyor. Bakalım grafik değişebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ithalat işini pek beceremiyor bu sektörde ki firmalar.bu cihazı getiriyorsun madem peki gözlüklerini neden getirmiyorsun emiterini neden getirmiyorsun anlamış değilim.konuyla alakası yok ama perde almak istiyorum x firması stoklarını tamamen sıfırlamış ve bunun üzerine sipariş vermiş ve ben 2 ay bekleyeceğim.bende ticaretle uğraşıyorum stoklarım bitmeye yakın siparişimi veriyorum ki müşterim 2 ay gibi ciddi bir zaman aralığında ürünü beklemesin ve koskoca ülkede 4,5 tane perde imalatçısını aradım hiçbiri yaylı stor yapmıyormuş böyle saçma bir durum olurmu ?? olmaz elbette olmamalı ama malesef durum bu
  • konuya hakim arkadaşlar ve abilerim burası yeri değil özür dilerim ama aktif olduğu için buraya yazdım perde konusunda sizce specta,prolyte yada fonscreen bu üç perdeden birinin kontrast gri perdesi mi(fiyatlar450,500tl arası)yoksa projecta mat beyaz mı(fiyatı 700tl)..hangisi her koşulda her cihazda iyi görüntü verir.yorum yaparsanız çok sevinirim.
  • Bir Optoma EX571 projektör var. İlk açılışta LED mavi yanıp sönüyor. Ekran çözünürlüğü falan değişince dört kez kırmızı yanıp sönüyor, bir süre sonra tekrar dört kez kırmızı yanıp sönüyor. Lambası mı ölmüş acaba. Hiçbir şekilde görüntü vermiyor.
  • merhaba arkadaşlar önce gt750 xl sonra hd131xe ve en son hd28dse. hd28dse diğer iki modelle kıyaslanmayacak seviyede çok iyi bir performansa sahip ayrıca darbee özelliği ile görüntüde hem netlik hem kontrast olarak çok başarılı oynamalar yapabiliyorsunuz. ancak sürekli çıkardığı yüksek fan sesi ve son dönemde baş gösteren parazit vari titremelerden dolayı cihazı boyut dijitale gönderdim. aranızda bu cihazı kullanan ve bu konuda yorum yapabilecek arkadaşlar var ise paylaşımlarınızı bekliyorum
  • Artık isin keyfini surmek kalıyor galiba.Sahne hareketli olduğu için görüntüde titreşim olmuş

    Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 28 Mart 2016; 10:24:50 >
  • Ortamı izlemekten görüntüye bakmadım bile.
    Çok hoş gözüküyor keyifli izlemeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 28 Mart 2016; 14:16:05 >
  • tw 5350 ve optoma 28 kıyaslayabilirmiyiz.artılar eksiler nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endyfox -- 11 Nisan 2016; 10:42:59 >
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir mesaj olacak ama.. Benim Hd26 da baya garip fan sesleri çıkarıyodu. Servise gönderdim güncelleme yapıldıktan sonra o fan sesi azaldı. Belki sizin cihaz da servis ayarlarından düzelebilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Alakanıza teşekkürler kardeşim.Aynı sorun bir arkadaşımın daha başına gelince maalesef ister istemez kronik sorun dedik.Hatta alp arkadaşımız da iade etti ve yerine böyle uğraşmaktansa deyip sony55Es aldı.
    Şöyle de bir mevzu var ben sıfır bir cihaz alınca eğer sorun çıkarsa tornavida deyince soğuyorum.Artı yetkililer yada satıcılar Markanın distribitörüne yada fabrikasına bildirsinler onunlada mı biz uğraşalım.
    Satıcı dediğin malının arkasında duran yiğit esnaftır kardeşim.Malı sattıktan sonra servisiyle başbaşa koymakta hoş değil.Bu konuda Aktivizyon Cihan kardeşimin hakkı ödenmez.
    HD28 dse nin renk scalasını 3d verilerini sevdim ama tepende yerli yersiz azalıp çoğalan yada dynamic black moduna alınca direct elektrik süpürgesi gibi çalışan bir fanda bayağı rahatsız ederiyor.
    Yeni serilerinde bu sorun giderilirse tekrar düşünebiliriz.Bakalım irtibatdayız.
  • Kesiinlikle haklısınız hevesle bir kucak verilerek alınan üründe sorun çıkınca gerçekten hayal kırıklığı oluyor ve insan uğraşmak istemiyor. Ama üretici hiç mi test etmiyor bunu nasıl bu şekilde satışa sunabiliyorlar anlamıyorum resmen markanın itibarını bitiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Bende zf2300 var 2 tane, 2 tane de dlp gözlük var. İnan bana aralarında anlata anlata bitiremedikleri o fark yok. Kim ne derse desin rf gözlüklerde renk sanki biraz daha sıcak ama öyle çok büyük fark yok.

    Ekleme: Genelde zf2300 leri kullanıuorum dlp anca misafir falan olursa ortaya çıkıyo. Bu gün yine bi kıyaslayayım dedim. Orinal bluray Yukarı bak filmini açtım. Daha önce yazdığım gibi zf2300 de renkler biraz daha parlak ve sıcak. Ayrıca bugün şunu da farkettim ki karanlık ortam sahnelerinde z2300 gerçekten daha iyi ve ayrıntılı net gösteriyor. Karar verecek arkadaşları yanlış bilgilendirmemek adına bu eklemeyi yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 11 Kasım 2016; 20:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım geçenlerde projecta adında perde markası gördüm. Benim takma adım da projekta olunuca sanki o perdenin satıcısıymış gibi bi izlenim oluşabilir diye düşündüm ama ben bu markayı yeni duyuyorum ve hiç bir alakam yok bilginize...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projekta kullanıcısına yanıt
    Maalesef katılmıyorum. Zamanında bende optomanın gözlüğünü kullandım birkaç gün sonra zf2100 leri kullandım (ki arasında fiat farkı bayağı vardı) sonra 6 adete yükselttim ve dlp gözlükleri çıkarttım.
    Bütün mesele aralarında popout olayından ziyade emitter farkı.Daha ince sensivty ayarlarla parlaklık,doğru renk(aynı görüntüye bir gözlükle,birde gözlüksüz bakınca algıladığınız renkler) görüntüdeki noise giderilmesi ki giderirken keskinliği törpülememesi, objelerin,yazıların üstünde ikincil hayalet çizgilerin giderilmesi,başınızı hafif sağa ve sola yatırdığınızda halen odaklamanın kaybolmaması vs.gibi özellikleriyle zf serisi gözlükleri gerçekten çok başarılılar.
    Mesela şu anda sony 55es i alan arkadaşımız ki sony 55es hem IR hem RF gözlükle çalışabiliyor.(Bir ara aparatla.) Israrla aman zf (RF)gözlükle denemesini söyledim çok mutlu,olmaz böyle bir görüntü diyor.
    Kendi IR gözlüğünü rafa kaldırdı.Kendiside gördüklerini ve görüşlerini paylaşacaktır eminim.
    Pana,epson,sony'nin 3d lerini incelemiş olarak vazgeçemediğim optoma ve zf2100 gözlükleridir.Tabiiki görüşler arzular şelale..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Tabi bu bahsettikleriniz tamamen ince elemekle alakalı göz seçiciliği diyolar sanırım. Ama ne hikmetse ben çok fark göremedim İnce ayar dediniz bu ayarlar nasıl yapılıyo ben zf2300 lere bunu yapabilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.