Şimdi Ara

Optoma EP738 Projeksiyon + 180x180 Perde + Tavan Askı Aparatı 450 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır sorunsuz olarak kullandığım orjinal, faturalı projeksiyonumu 50" plazma almam sebebiyle satıyorum.
    Projeksiyon 800x600 çözünürlüğe sahip DLP bir projeksiyondur, 2000:1 kontrast oranı vardır. Lambası eko modda 1300 saat kadar kullanılmıştır, normal modda 2000, eko modda 3000 saat giden bir ampule sahiptir. 3000 - 1300 saat daha ömrü vardır. Ürünün faturası duruyor ancak garanti süresi doldu.
    Perde markasını hatırlamadığım bir storlu perde (100 dolara almıştım)
    Tavan askı aparatıda sanırım universal, onuda projeksiyonu alırken 50 euro + KDV gibi bir fiyattan almıştım.

Projeksiyon hassas bir cihaz olduğu ve perdenin çok büyük ve ağır olması sebebiyle izmir içi satılıktır. İzmir dışına kargo ile gönderimde projeksiyon zarar görebilir (kutusunu atmıştım).

Fiyat: üçü birlikte 450 ytl. Perdeniz varsa yada perde için kargo parası ödemek istemiyorsanız yerine 15 metre uzunluğunda 1.ci kalite VGA kablosunu verebilirim (tavana monte edilen projeksiyon için olmazsa olmazlardan). Yok bana o da lazım değil sadece projeksiyon + tavan askı aparatını alayım diyorsanız fiyat son 400 YTLdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Projeksiyon Perde Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.