Şimdi Ara

optitron gösterge ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optitron göstergenin espirisi ne. bir ara bütün japon arabalarda vardı. şimdiki üreticiler vazgeçtiler herhalde??

• quote:

Orijinalden alıntı: salserol

optitron göstergenin espirisi ne. bir ara bütün japon arabalarda vardı. şimdiki üreticiler vazgeçtiler herhalde??

Toyota Corolla modelini biliyoruz . Başka ?
  • Honda civic , accord..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorp3867 -- 25 Temmuz 2011; 0:11:48 >
  •  optitron gösterge ??

Honda Civic. Fakat LED aydınlatma dışında esprisi ne bu işin?

Daha kolay okunmak üzere tasarlanan Optitron sürüş göstergeleri gözü yormaz. Ergonomik* olarak optimize edilen bu göstergelerde, geleneksel aydınlatma yöntemleri terk edilerek, her bir figürde ve göstergelerinde LED (Işık Yayan Diyot) kullanılmıştır. Optitron göstergeler son derece kolay okunarak gözü az yorar ve kabin içi aydınlatma koşullarından etkilenmeden sürüş konsantrasyonunu artırır. Kontak anahtarını çevirirdiğinizde gösterge panosunun ışıkları yanar.

*Gösterge paneli ergonomisi göz stresini ve yorgunluğunu azaltmak amacıyla ilk olarak uzun mesafe uçan pilotlar üzerinde araştırılmıştır. Gösterge sayısının azaltılması, tasarım ve aydınlatmanın geliştirilmesiyle pilot reaksiyon süresi ve güvenlik çok büyük ölçüde iyileştirilmiştir.

• Evet,es7 kasa(Kasa kodundan emin değilim)Civic'lerdeki(Yukarıdaki)göstergeler hem renk olarak hem de okunaklılık olarak çok hoşuma gitmiştir hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Evet,es7 kasa(Kasa kodundan emin değilim)Civic'lerdeki(Yukarıdaki)göstergeler hem renk olarak hem de okunaklılık olarak çok hoşuma gitmiştir hep.

Okunaklığı çok güzel gerçekten. Çok net bir görünüm var fakat çok parlak sanki. Dikkat dağıtmaz deniyor fakat parlaklık daha çok dikkat çeker gibime geliyor. Yeni kasa Corolla'larda fazla dikkat çekmeyen turuncu aydınlatma kullanıldı. Sanırım daha iyi oluyor sürüş için...
  • Evet,özellikle gecenin karanlığında bembeyaz biraz insanın gözüne sokar gibi oluyor ama dediğiniz gibi daha farklı ve sıcak renkler rahat oalcaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia logan gösterge ışığı
    6 yıl önce açıldı
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    Bmw gösterge ekranı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet,özellikle gecenin karanlığında bembeyaz biraz insanın gözüne sokar gibi oluyor ama dediğiniz gibi daha farklı ve sıcak renkler rahat oalcaktır.

Ben gece yolculuklarında sonuna kadar kısıyorum parlaklığı en güzeli o oluyor
  • Benim en sevdiğim renk vw'nin hoş bir mavi rengiydi. Sanırım yenilerinde bulunmuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb

Benim en sevdiğim renk vw'nin hoş bir mavi rengiydi. Sanırım yenilerinde bulunmuyor?

Hyundai arakladı o rengi
  • Güzel yöntem,kısılabildiğini bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: salserol

optitron göstergenin espirisi ne. bir ara bütün japon arabalarda vardı. şimdiki üreticiler vazgeçtiler herhalde??

Toyota Corolla modelini biliyoruz . Başka ?

aklıma başka gelen honda jazz, suzuki grand vitara
  • quote:

Güzel yöntem,kısılabildiğini bilmiyordum

Kendi aracım olan Mégane II için konuşuyorum. Fakat birçok araçta olabileceğini tahmin ediyorum...
  • Accordda da kullanılıyor. Çok okunaklı ve şık, parlaklığı ayarlanabiliyor.
  • quote:

Benim en sevdiğim renk vw'nin hoş bir mavi rengiydi. Sanırım yenilerinde bulunmuyor?

Mor olması lazım benim de hoşuma gidiyordu o göstergeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

quote:

Mor olması lazım benim de hoşuma gidiyordu o göstergeler

Güzel renkti.

• Eski Honda Legend'larda vardı bu özellik. Araç kapalıyken gösterge namına bir şey göremiyordunuz.
  • 2001-2006 arası Corolla'larda mevcut, beyaz aydınlatmalı...

Ama gündüzleri niyeyse farları yaktığınız an direk kararıyordu bunlar, Toyota'dakiler son derece kullanışsızdı. Yeni modellerde düzeltildi sanırım
  • Vw nin yeni göstergelerine hastayım çok hoş eski mavi göstergeleride hiç hoşuma gitmiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

2001-2006 arası Corolla'larda mevcut, beyaz aydınlatmalı...

Ama gündüzleri niyeyse farları yaktığınız an direk kararıyordu bunlar, Toyota'dakiler son derece kullanışsızdı. Yeni modellerde düzeltildi sanırım

farlar açıldığında kararmasını veya parlak kalmasını ayarlayabiliyorsunuz, yani hem farlar açık, hem de kapalı için ayrı ayrı parlaklık ayarı yapılabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.