Şimdi Ara

OPTIMUS HD 4X (P880) ENOX ROM (STOCK) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
1.085
Cevap
12
Favori
43.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...27...52535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese özellikLe enez sana emegıne saglık gen kurtuldum lglerden artık darısı basınıza

6 plus aldım sizede tavsıye ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Enes kardeşim cm11 kullanıyordum, kamera, ekran çözünürlüğü gibi konularda cm11 sıkıntılı idi, eline sağlık çok güzel bir mod olmuş stabil, hızlı ve 4.1 in eksikliklerinin giderildiği bir rom yapmışsın ellerine sağlık....
  • Konu iyice corba olmus herkesin dilediği performans sarj suresi ve takılma donma olmaması sanırım temasal özellıkler ki 10 kusur versıyon lınkı adımları verılmıs.. bu ıslerden pek anlamam ama bnm gıbı room ısıne sonradan dahıl olanlar ıcın en azından yardımcı olacak bırısı yok mudur?

Ne yukluyoruz arkadas xxyy+sadsad+sadsa denılmıste verın sunun lınkını (1.sayfada mevcut ama dedıgım gıbı bıraz cahıl kalıyorz ve ara sayfalarda yenı bırseyler verıldı mı göz atıyorum ama kafa gıdıyor ) :D yuklerken sunu sunu yap wıfı sorunun olmasın sunu yap su sorunun olmasın gıbı konuya hakım bır arkadas son noktayı koyacak sekılde bır gönderı yapsa fena olmaz hanı

ayrıca lolıpop 5.0.x guncellemelerı nette var CM11 kullanıyorum s3 te super ıken p880de yarı özellıkte resmen.. uyku moduna gırdıkce sım kart sıfresı sormaları donmaları sanırım buna bug yada lag denılıyor mal mal hareketler ana ekrandakı uygulamarın ucması bılımum seyler yasıyorum greenefy programınıda denedım nafıle kı cm surumlerınde sanırım NFC sureklı aktıf sarj resmen hıcbırsey yapmasadam erıyıp gıdıyor sarj manyagı oldu telefon:s

yenısını alın kurtulun dıyeceksınız velakın yenısını alıncada 1 kac yıla yıne bu moda dusecegız nereye kadar abı.. telefon artık yalvarana kadar kullancam inat ettim :)

• slm, bu romlardan en son ve en stabil olarak çalışanı hangisi ? Ben de daha önce Euphoria Os 1.1 yükledim ama telefon resmen tepki vermiyor gibi tuşa basınca 20 sn. sonra açılıyor vs vs
    INTEL Ryzen 5 3500X..., SAPPHIRE RX 6600... , G-SKİLL F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi..., W.D. 480 GB SANDISK Sdd...+ 2 TB CAVİAR GREEN... +SAMSUNG 1 TB... + SEAGATE 2 TB sata 7200.10..., PHILIPS LCD 27'..., LG 20X DVD-RW sata X2 , Win 11 64
  • 
Sayfa: önceki 1...27...52535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.