Şimdi Ara

Optimus G Rom atarken sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonuma CM 10.2 romunu indirip root ettikten sonra kurdum . Aslında diğer romlarda sorun hiç olmamıştı . Lakin bu romu yükledikten sonra cihazım CyanogenMod yazısı açılıp dönüp duruyor . Telefon açılmıyor o ekranda kalıyor hep .

Sanırım Romu yükledi ama açılışı yapamıyor . Bir türlü geri döndüremedim recovery mod vs ye .

Bununla ilgili bir fikri olan var ise yada bilgisi yardım edebilir mi . Ücretli ücretsiz hiç farketmez .

Şimdiden teşekkür ederim .

• wipe seçeneklerini uyguladınız mı ? uygulamadıysanız tüm wipe seçeneklerini uygulayın tekrar kurulum yapın ardından tekrar wipe yapın ve açılmasını bekleyin..

olmaz ise stock roma dönüş yapın tekrar deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

wipe seçeneklerini uyguladınız mı ? uygulamadıysanız tüm wipe seçeneklerini uygulayın tekrar kurulum yapın ardından tekrar wipe yapın ve açılmasını bekleyin..

olmaz ise stock roma dönüş yapın tekrar deneyin..

Hocam menülere bir girebilsem . Sıkıntı orada işte . Dokunmatik olduğu için o tuşları tüm yöntemleri denedim rootlu olmasına rağmen gene giremiyorum o yere . Recovery moda giremiyorum .
  • ses tuşları ile halledemiyor musunuz sorununuzu.? aslında probleme ait kısa bir video sorunu çözmede büyük bir adım olabilirdi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

ses tuşları ile halledemiyor musunuz sorununuzu.? aslında probleme ait kısa bir video sorunu çözmede büyük bir adım olabilirdi ...

Hocam çok teşekkür ederim . Sonunda yapabildim . İki kere ses kısma tuşuna basıp power ile recovery menuye girildiğini şimdi forumdan öğrendim bende . Saygılarımla
  • Rica ederim Geçmiş olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.