Telefonuma CM 10.2 romunu indirip root ettikten sonra kurdum . Aslında diğer romlarda sorun hiç olmamıştı . Lakin bu romu yükledikten sonra cihazım CyanogenMod yazısı açılıp dönüp duruyor . Telefon açılmıyor o ekranda kalıyor hep .
Sanırım Romu yükledi ama açılışı yapamıyor . Bir türlü geri döndüremedim recovery mod vs ye .
Bununla ilgili bir fikri olan var ise yada bilgisi yardım edebilir mi . Ücretli ücretsiz hiç farketmez .
Şimdiden teşekkür ederim .
wipe seçeneklerini uyguladınız mı ? uygulamadıysanız tüm wipe seçeneklerini uygulayın tekrar kurulum yapın ardından tekrar wipe yapın ve açılmasını bekleyin..
olmaz ise stock roma dönüş yapın tekrar deneyin..
quote:
Orijinalden alıntı: PowerHazard
wipe seçeneklerini uyguladınız mı ? uygulamadıysanız tüm wipe seçeneklerini uygulayın tekrar kurulum yapın ardından tekrar wipe yapın ve açılmasını bekleyin..
olmaz ise stock roma dönüş yapın tekrar deneyin..
Hocam menülere bir girebilsem . Sıkıntı orada işte . Dokunmatik olduğu için o tuşları tüm yöntemleri denedim rootlu olmasına rağmen gene giremiyorum o yere . Recovery moda giremiyorum .
ses tuşları ile halledemiyor musunuz sorununuzu.? aslında probleme ait kısa bir video sorunu çözmede büyük bir adım olabilirdi ...
quote:
Orijinalden alıntı: PowerHazard
ses tuşları ile halledemiyor musunuz sorununuzu.? aslında probleme ait kısa bir video sorunu çözmede büyük bir adım olabilirdi ...
Hocam çok teşekkür ederim . Sonunda yapabildim . İki kere ses kısma tuşuna basıp power ile recovery menuye girildiğini şimdi forumdan öğrendim bende . Saygılarımla