Şimdi Ara

Optimus BLACK alıyorum,doğrumu yapıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki konuları okudum,yinede son kez sorayım insan tereddüte düşüyor,malum az para değil maaşımın yarısını veriyorum
    Kullananlar veya tecrübesi olanlar ne söylemek ister ?
    ben araştırdım,aldım elime inceledim,hayatımda bu kadar şık bir telefon görmedim,ekran parlaklığı muhteşem,android olmasıda bir artı..
    hayatında Nokia'dan başka telefon kullanmamış beni çelişkiye düşürüyor,ACABA NOKIA GİBİ SAĞLAMMIDIR diye,gerçi Nokia'da bozdu ama.. görüşlerinizi almak istiyorum
    şimdiden teşekkürler

• Merhaba dostum 3 aya yakındır Black kullanıyorum sana tavsiye ederim almanı eline almış incelemişsinde dediklerinede katılıyorum çok şık ve kaliteli bir cihaz hemde sağlam :)

Son güncelleme ile hızıda artı şarj süreside yakında 2.3 güncellemesi gelecek hiç şuphen olmadan al derim :)

Sormak istediklerin varsa cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Merhaba dostum 3 aya yakındır Black kullanıyorum sana tavsiye ederim almanı eline almış incelemişsinde dediklerinede katılıyorum çok şık ve kaliteli bir cihaz hemde sağlam :)

Son güncelleme ile hızıda artı şarj süreside yakında 2.3 güncellemesi gelecek hiç şuphen olmadan al derim :)

Sormak istediklerin varsa cevaplarım

Cevabınız için çok sağolun,Telefon fiyatlarının 3.000 TL'ye yaklaştığı dönemde,fiyatının en iyi,en karizmatik ve en şık telefonudur diyorum Optimus Black,sizin görüşünüzde daha bir memnun etti beni,kesin alıyorum 1-2 gün içinde
  • Siz sağolun..

Aynen öyle fiyatına göre çok şık ve güzel bir cihaz hemde güçlü donanımı özellikleri var alırsanız memnun kalırsınız :)

Aldığınızda başlığada bekleriz her türlü sorunda yardımcı olur bende arkadaşlarda :) Şimdiden hayırlı olsun..
  • Eyvallah hocam sağolun
    övenide çok telefonun,yerenide,elbet olacak
    kafamı karıştıran tek şey,zerre anlamadığım ROM - GÜNCELLEME - SÜRÜM - TURKCELL UYGULAMALARI - TELEFON DONMALARI gibi terimler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Eyvallah hocam sağolun
    övenide çok telefonun,yerenide,elbet olacak
    kafamı karıştıran tek şey,zerre anlamadığım ROM - GÜNCELLEME - SÜRÜM - TURKCELL UYGULAMALARI - TELEFON DONMALARI gibi terimler..

Hepsinde yardımcı oluruz yeri geldiği zaman yada akliniza takılan olursa :-)
  • Optimus black alarak doğru yapıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir smartphone. ben de arkadaşlara danışarak, onların tavsiyesine güvenerek aldım optimus black'i. iyi ki de almışım. fiyatı bu kadar uygun olup böyle özelliklere sahip başka bir smartphone almak gerçekten zor. tasarımı çok şık. özelliklerine zaten diyecek laf yok. android 2.2 froyo sürümünden 2.3'e de geçince tam süper olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 14 Eylül 2011; 10:59:40 >
  • 3-4 aydır kullanıyorum çok iyi bir telefondur şu aralar değişicem ama yine lg olucak p920 3d nin çıkmasını bekliyorum , bu fiyatın en güzel telefonu lg p970 dir kullanımı ekranı kalitelidir...
  • Optimus black almak için konularmı takip etsen yeterli Bende kullanıyorum yaklasık 2 aydır oldukça memnunum hiç bi problemi olmadı su ana kadar.. Tasarımı zaten bitiriyor insanı.. Android 2.2 froyo olması biraz canımı sıkıyor ama güncellemeyi bekliyoruz..
    Nova ekran kalitesini kısa sürede farkedersin zaten diğer cihazlar yarışamıyor bile parlaklığında..
    Fiyatıda diğer cihazlara nazaran oldukça iyi. Fırsatın varsa kaçırmadan al derim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Optimus black almak için konularmı takip etsen yeterli Bende kullanıyorum yaklasık 2 aydır oldukça memnunum hiç bi problemi olmadı su ana kadar.. Tasarımı zaten bitiriyor insanı.. Android 2.2 froyo olması biraz canımı sıkıyor ama güncellemeyi bekliyoruz..
    Nova ekran kalitesini kısa sürede farkedersin zaten diğer cihazlar yarışamıyor bile parlaklığında..
    Fiyatıda diğer cihazlara nazaran oldukça iyi. Fırsatın varsa kaçırmadan al derim hocam.

pekı bunun servısı ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus black alarak çok iyi yapıyorsun arkadaşım.. bende senin gibi nokia'dan geçtim.. çok tereddüt etmiştim ama buradaki arkadaşlar sağolsun içimi rahatlattılar..
    tasarımını falan beğenmişsin... bir de tam kullanmaya başla o zaman elinden bırakmak istemeyeceksin... nova ekranı zaten söylemeye gerek yok.. şarjıda iyi gidiyor.. bir al da o zaman daha detaylı konuşuruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

Optimus black almak için konularmı takip etsen yeterli Bende kullanıyorum yaklasık 2 aydır oldukça memnunum hiç bi problemi olmadı su ana kadar.. Tasarımı zaten bitiriyor insanı.. Android 2.2 froyo olması biraz canımı sıkıyor ama güncellemeyi bekliyoruz..

pekı bunun servısı ne durumda ?

Şu ana kadar servislik olmadım ama yapamadığım bişey için uzaktan yardım seçeneğini kullandım hocam,
    telefonuma servisten elemanlar giriş yaptı ve yapamadığım şeyi 2 dakikada hallettiler. Teamwiever gibi farzet.
    Servisi hakkında bi fikrim yok.

• Arkadaşlar çok sağolun,teşekkür ederim
    2 gün içinde alıyorum
  • o Fiyata xperia neo da alabilirsin Eger bir yerde rastlarsan onu da incelemeni öneririm
  • arkdaslar bende satürnde telefonlara bakarken optimusu gördüm gercekten bayıldım telefona bir haftadır her yere bakıyorum beyazını almayı düşünüyorum LG Markasına cok güveniyorum. inşallah sizin dediginiz gibi iyidir. fiyatı en son 960 tl idi. inş. biraz daha düşer hemen alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arkdaslar bende satürnde telefonlara bakarken optimusu gördüm gercekten bayıldım telefona bir haftadır her yere bakıyorum beyazını almayı düşünüyorum LG Markasına cok güveniyorum. inşallah sizin dediginiz gibi iyidir. fiyatı en son 960 tl idi. inş. biraz daha düşer hemen alırım.

Dün tanıdığım toptancı 950'ye veriyordu
    bugün 1060 diyor,piyasada inanılmaz oynamalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

arkdaslar bende satürnde telefonlara bakarken optimusu gördüm gercekten bayıldım telefona bir haftadır her yere bakıyorum beyazını almayı düşünüyorum LG Markasına cok güveniyorum. inşallah sizin dediginiz gibi iyidir. fiyatı en son 960 tl idi. inş. biraz daha düşer hemen alırım.

Dün tanıdığım toptancı 950'ye veriyordu
    bugün 1060 diyor,piyasada inanılmaz oynamalar var

Kurumsal firmalardan almanı tavsiye ederim.. Vatanda sürekli indirim oluyor takip et derim sana :)
  • LG'de Samsung'da olduğu gibi KİES(yazilim guncelleme ve uygulama indirme yoneticisi) tarzı bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

LG'de Samsung'da olduğu gibi KİES(yazilim guncelleme ve uygulama indirme yoneticisi) tarzı bir şey var mı?

LGMobile update bu program var hocam. Güncellemeleri bu program üzerinden atıyoruz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.