Şimdi Ara

optimus 3d , XBSA ics kurulumdan sonra açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu brick ettim kurtardım kdz yükledim neler neler yaptım şuan 2.3.2 sürümdeyim

sorun şu , XBSA İCS YÜKLEYİNCE, cwm yüklemeyi bitiriyor kapatıyorum teli açıyorum lg logo sunda saatlerce bekliyor boot falan alıp açılma belirtileri görmüyorum ama GB kursam sorunsuz çalışıyor, chache, system, data bunlarıda formatlıyıp kuruyorum problem ne? nerde yanlış yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: madmann

arkadaşlar telefonu brick ettim kurtardım kdz yükledim neler neler yaptım şuan 2.3.2 sürümdeyim

sorun şu , XBSA İCS YÜKLEYİNCE, cwm yüklemeyi bitiriyor kapatıyorum teli açıyorum lg logo sunda saatlerce bekliyor boot falan alıp açılma belirtileri görmüyorum ama GB kursam sorunsuz çalışıyor, chache, system, data bunlarıda formatlıyıp kuruyorum problem ne? nerde yanlış yaptım

fastboot ile bootloader güncellemesi yapacaksın ondan açılmıyor. Ancak bana sorarsan hiç buluşma neyle çalışıyorsa onunla kullan.
  • Arkadaşım yanlış anlamadıysam Xbsa 8 kurmuşsun recoveryden
    Eğer 28b yada daha üstünü kdz yada en azından ziplerden flashlamadıysan o xbsa romu yemez ?
    Ama tahminim sen onu yapmışsındır.

Eğer 30a Europe a yükselttiysen ki bence yükselt .
    Arkasından fastboot + root + recovery kurulumu yap , sonra yedek alıp xbsayı dene o zaman sorun olacağını sanmıyorum.

Geçen bende MUIU lu bi rom kurdum geri döneyim dedim xbsa ya aynı şey geldi başıma.
    Bende önce yedekten geri yükledim sonra xbsa yı attım tekrar.

Takılırsan yaz dostum ama geç cevap veririm şimdiden söyliyim :)

Bu arada yukarıdaki arkadaş genel olarak haklı felsefi açıdan.

Bir çin atasözü der ki ; ÇALIŞIYORSA KURCAMAMA ! :)

Ama bu sefer kurcala uğraşsanda biraz değer ... ics çok farklı , alet kendine geliyor. Ama stok rom ile biraz yavaş geçişler o da xbsa gibi romlarla halloluyor. En başta şarj süper oldu o yeter. En az 2 gün gidiyor , normal telefon gibi kullansam 5 gün bile gider. (4 Gün 8 saat i gördüm)
    Hadi kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 23 Nisan 2013; 5:34:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.