Şimdi Ara

optimumun önünde taksici dövdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler beyler , bugün saat 7.30 gibi dükkandan çıkıp eve doğru gidecektim optimumun karşı yolundan orta şeritte sakin sakin gidiyordum bi tane accent taksici 30 35 yaşlarında bi hımbıl benim arabaya çok yaklaştı , yol verdim geçmedi beni makaslamaya çalıştı vuracaktı sağa kırmasam korna çaldım bende boştu arabası , korna çaldım diye başladı peş peşe korna çalmaya eliyle sağa çek yapıp duruyor aldırış etmedim takıldı peşime ay sitesini bilenler vardır o yola saptım hala peşimden geliyor spastik otistik hareketler yapıyor sabrettim sabrettim en sonunda ay sitesinin orda çektim sağa indim geldi peşimden , profesyonel boks ve fitnessla uğraşıyorum 4 yıldır üstüme yürüyünce ilk başta karşılık vermedim kendimi korudum ana avrat kayınca sağlı sollu giriştim yoldan geçenler ayırana kadar o sövene kadar ben 8 9 tane sağlam vurunca bayağı sersemledi levye almaya kalkışınca bide kafasını vurdum arabanın kapısına , sağlam hasar bıraktım etraftan 1 allahın kuluda polisi aramadı ne gelen oldu ne giden taksici arkadaşları geldi 1 arabaya 3 kişi binip gelmişler kendimi ezdirsem orda beni döveceklerdi akşam akşam sinirimi attım eve geldim

• Csb or real ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Csb or real ?

hayatımda hiç csb konu açmadım
    beni forumdan gören tanıyan var fake konu açacak birisi değilim 2 . kademe antrenörlük belgem ve 1 senedir mma karma dövüş sanatıyla uğraşıyorum haftanın 5 günü most life club de spor yapıyorum , isterseniz buyrun bi kahvemi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 24 Temmuz 2014; 20:45:34 >
  • geçmiş olsun. gerçekten taksicilerin arasında bu tarz dağ kaçkınları var malesef..
  • Dayak yesende konu acicakmiydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

geçmiş olsun. gerçekten taksicilerin arasında bu tarz dağ kaçkınları var malesef..

20 yaşındayım beni kendinden ufak görünce dövecekti egosunu tatmin edecekti kolay kolay kavga edecek birisi değilim ben , ama çok tahrik etti dayanamadım jandarma astsubaylık myo yu kazandım bu sene , mahkeme felan uğraşıp geleceği mi riske atmak istemedim yoksa elmacık kemiğini yada kolunu bacağını kırmayıda bilirdim

@umm.7
    hocam boksun ilk yıllarında çook dayak yedim açardım dayak yemek koymazda cesaret edemeyip vuramamak koyar bana o yüzden dayak yemekten çekinmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 24 Temmuz 2014; 20:49:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxious.31

quote:

geçmiş olsun. gerçekten taksicilerin arasında bu tarz dağ kaçkınları var malesef..

20 yaşındayım beni kendinden ufak görünce dövecekti egosunu tatmin edecekti kolay kolay kavga edecek birisi değilim ben , ama çok tahrik etti dayanamadım jandarma astsubaylık myo yu kazandım bu sene , mahkeme felan uğraşıp geleceği mi riske atmak istemedim yoksa elmacık kemiğini yada kolunu bacağını kırmayıda bilirdim

@umm.7
    hocam boksun ilk yıllarında çook dayak yedim açardım dayak yemek koymazda cesaret edemeyip vuramamak koyar bana o yüzden dayak yemekten çekinmem

gerek yok bence. dersini almıştır o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

@umm.7

gerek yok bence. dersini almıştır o.

kedi gibi pıstı dayaktan sonra

• Helal kardeşime

Bazen dayak tek çaredir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakeetyse eline saglik

Yinede dikkat et ortam kahbelik ortami silahi olabilir saydirip tuyebilir boks moks bi ise yaramaz gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Helal kardeşime

Bazen dayak tek çaredir..

içim rahatladı dövmesem gece uyuyamazdım

@umm.7

fazlasını haketti ama işte şartlar gereği ileri gitmedim çok
  • Helal olsun hocam. Hakliyken haksız duruma düşmeden çok güzel halletmissiniz

• '' Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir; Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir ''

taksici ,resmen kaşınmış , umarım ,aklı gelmiştir başına zopayı yiyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Helal olsun hocam. Hakliyken haksız duruma düşmeden çok güzel halletmissiniz

sağolun hocam içim rahatladı yemin ediyorum
  • Bayramlık dayağını yemiş afiyet olsunAma Gerçek dövüşçüler cidden ahlaklı olurlar.Kavgaya yanaşmazlar çünkü bilirler elinden neler geleceğini.Ben de uzun süre boksla uğraştım kendimden biliyorum.Sen de ahlaklı bi şekilde kavgadan uzak durmak istemişsin ama kendi kaşınmış yapacak bişey yok.Ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO-Ö.H

Bayramlık dayağını yemiş afiyet olsunAma Gerçek dövüşçüler cidden ahlaklı olurlar.Kavgaya yanaşmazlar çünkü bilirler elinden neler geleceğini.Ben de uzun süre boksla uğraştım kendimden biliyorum.Sen de ahlaklı bi şekilde kavgadan uzak durmak istemişsin ama kendi kaşınmış yapacak bişey yok.Ellerine sağlık

vurmak hayvana yakışır derim ben genelde , kavgadan uzak dururum ama karşıdaki hayvan olunca mecbur kalıyor insan

• Bu fazlasıyla haketmis ama.Bi insanın kutsallarına küfür etmek neymiş anlasın şimdi.Böyle hayvanları kırbaçlamak iyidir arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Csb or real ?

hayatımda hiç csb konu açmadım
    beni forumdan gören tanıyan var fake konu açacak birisi değilim 2 . kademe antrenörlük belgem ve 1 senedir mma karma dövüş sanatıyla uğraşıyorum haftanın 5 günü most life club de spor yapıyorum , isterseniz buyrun bi kahvemi için

O kadar seyi yazdiktan sonra bence kahve teklifini kabul edecegini hic sanmiyorum arkadaşın

• Herkesin tebrik etmesini mi bekliyorsun seni, adam hayvanlık yapmış olsa da vur birtane indir neyine yetmedi, dağbaşı mı burası ya adam hakkında işlem yaptırsa etraftaki kameralarla adamı döve döve öldürmeye teşebbüsten???

• quote:

iyi günler beyler , bugün saat 7.30 gibi dükkandan çıkıp eve doğru gidecektim optimumun karşı yolundan orta şeritte sakin sakin gidiyordum bi tane accent taksici 30 35 yaşlarında bi hımbıl benim arabaya çok yaklaştı , yol verdim geçmedi beni makaslamaya çalıştı vuracaktı sağa kırmasam korna çaldım bende boştu arabası , korna çaldım diye başladı peş peşe korna çalmaya eliyle sağa çek yapıp duruyor aldırış etmedim takıldı peşime ay sitesini bilenler vardır o yola saptım hala peşimden geliyor spastik otistik hareketler yapıyor sabrettim sabrettim en sonunda ay sitesinin orda çektim sağa indim geldi peşimden , profesyonel boks ve fitnessla uğraşıyorum 4 yıldır üstüme yürüyünce ilk başta karşılık vermedim kendimi korudum ana avrat kayınca sağlı sollu giriştim yoldan geçenler ayırana kadar o sövene kadar ben 8 9 tane sağlam vurunca bayağı sersemledi levye almaya kalkışınca bide kafasını vurdum arabanın kapısına , sağlam hasar bıraktım etraftan 1 allahın kuluda polisi aramadı ne gelen oldu ne giden taksici arkadaşları geldi 1 arabaya 3 kişi binip gelmişler kendimi ezdirsem orda beni döveceklerdi akşam akşam sinirimi attım eve geldim

Dayak yedi ve gitti arkadaşları sizi dövmedi öyle mi?
    Buna Kim İnanır?????

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.