Şimdi Ara

OPTIMUM NUTRITION %100 Whey Protein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/main/gunun_firsat_urunleri.php?productNo=21191056

OPTIMUM NUTRITION %100 Whey Protein 125 ytl piyasada 160 civarı

• Ne işe yarıyor bu ürün?
  • sabah tesadüfen gördüm ben de ve hemen bir tane aldım, %8 indirim kuponum vardı 115tl ye geldi

@kendinibil
    bu ürün sporcu besinidir, özellikle spor yaparken kas gelişimine katkıda bulunur. detaylar için:

http://www.optimumnutritiontr.com/2008/11/10/optimum-nutrition-100-whey-protein-tozu/
  • protein dampingidir bu ürün.. insanı adeta şişirir kanımca
  • kaliteli ürün .. güzel fiyat ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

Ne işe yarıyor bu ürün?

Diğer protein kaynaklarından farklı olarak kana hızlı karışma özelliğinden dolayı vücut geliştirme sporu yapanlar tercih ediyor. Başka bir avantajı da var, bununla 1 bardakta (su veya sütle karıştırılarak içilir) aldığı proteini yemek yiyerek almak daha zahmetli ve uzun sürüyor.
    Sonuç olarak, yan etkisi olmasa da veya henüz ispatlanmamışsa da, ben doğaldan yanayım, ciddi şekilde bu sporu yapmayanlara önermem.
  • Yurtdışında 45 dolar, bizde 200 küsür lira. Bi' o kadar da kargo verip getirtsen yine kârdasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Yurtdışında 45 dolar, bizde 200 küsür lira. Bi' o kadar da kargo verip getirtsen yine kârdasın.

Birçok şey öyle malesef, üstelik gelirimiz düşük ..

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guildt50 -- 11 Ekim 2009; 21:48:06 >
  • geçen hafta 4500gr olanını 215 tl ye aldım, aynı siteden aynı satıcıdan , ama bidon yok eski bidonunuzu kullanırsınız :)
  • piyasada bu ürünlerin çok fazla sahtesinin olduğunu duydum.bu ürünün orjinalliğini bilen varmı?
  • Faturali gonderiyorlar, birde urunun tadini biliyorum sonucta farkli olunca cok rahat anlasilir, bakalim hala bekliyoruz dedigi gibi hizli kargo cikmadi, bu arada urun bugun 135 tl olmus.
  • Arkadaşlar ürün kaliteli ve tadı mükemmel etkisini gördüm eskiden kullanmıştım. Doğallığına gelince doğal değil ama masum bi üründür. Tavsiyem böbreğinden sorunu olanlar uzak dursun. Zaten hepimize yediriyolar bunlardan çiklataların içinde hatta bebek mamalarının içinde bile var. Peynir altı suyu yani sütten elde ediliyor. Eğer spor yapıyorsanız alın derim yoksa pek bi işe yaramaz.
  • Böbrek olayı yüzünden gözüm korktu ve bir türlü başlayamadım. Yerine kendim evde birkaç karışım yapıyorum.Fena sayılmaz etkisini görmeye başladım gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [][][]

yurtdışından protein tozu ve benzeri sporcu gıdaları gönderimi artık türkiyeye yasak. Yani yurtdışından alırım kargo veririm gene kârdayım olayı artık yok.

evet ama konuyu uplamakta yasak. 2009dayken yurtdışından herkes paşa paşa getirebiliyordu. iherbi araştır dicemde gerek yok artık.
  • Konuyu uplayan kişi saçı uzun melisguder idi. Sitesindeki optimum whey ürününün linkini koymuş, kaçmış. Silindi mesajı.
  • arkadaşlar bu optimum nutrution'ın whey proteinlerinin çoğu bulgaristandan gelme. bulgaristandan gelenlere dikkat. abd den geliyorsa sorun yok ama bulgaristandan gelenlerin iyi olmadığı konusunda farklı yerlerden aynı yorumu aldım. internet sitelerinde yazıyor, ayrıca salona da gitmekteyim, salon antrenörüde aynı şeyi söyleyince huylandım almadım. 160 tl'ye bsn sytna-5 aldım, gayet iyi ve etkisini gördüm, kadınlar farklı bir bakıyor artık bana :)

neyse amacım reklam yapmak değil, bi ürünü kötülemek de değil, sonuçta optimum nutrition abd de en popüler olan ürünlerden bir tanesi ama bulgaristandan gelenlere dikkat !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: airlach

arkadaşlar bu optimum nutrution'ın whey proteinlerinin çoğu bulgaristandan gelme. bulgaristandan gelenlere dikkat. abd den geliyorsa sorun yok ama bulgaristandan gelenlerin iyi olmadığı konusunda farklı yerlerden aynı yorumu aldım. internet sitelerinde yazıyor, ayrıca salona da gitmekteyim, salon antrenörüde aynı şeyi söyleyince huylandım almadım. 160 tl'ye bsn sytna-5 aldım, gayet iyi ve etkisini gördüm, kadınlar farklı bir bakıyor artık bana :)

neyse amacım reklam yapmak değil, bi ürünü kötülemek de değil, sonuçta optimum nutrition abd de en popüler olan ürünlerden bir tanesi ama bulgaristandan gelenlere dikkat !!!!

protein7.com buraya bakın reklam yapmıyorum. bu ürünün yetkili Türkiye satıcısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: airlach

arkadaşlar bu optimum nutrution'ın whey proteinlerinin çoğu bulgaristandan gelme. bulgaristandan gelenlere dikkat. abd den geliyorsa sorun yok ama bulgaristandan gelenlerin iyi olmadığı konusunda farklı yerlerden aynı yorumu aldım. internet sitelerinde yazıyor, ayrıca salona da gitmekteyim, salon antrenörüde aynı şeyi söyleyince huylandım almadım. 160 tl'ye bsn sytna-5 aldım, gayet iyi ve etkisini gördüm, kadınlar farklı bir bakıyor artık bana :)

irlanda değilmiydi o?

bsn ile optimum çok farklı içerik olarak. onun yerine nitrotech alınabilir.

• dışarıdan creatin almanız bence yeterlidir. kalkıpta dünyanın parasını veriyorsunuz protein/amino asit lere.
    Oysaki sen güzel beslendiğinde zaten ihtiyacını alıyorsun. eğer yemek yeme ile ilgili sıkıntınız yoksa bence gereksiz masraf!
    ayrıca bir arkadaş böbrekte sorun oluyor gibi bişi demiş alakası yok, sadece çok kullanırsan karaciğerini yorarsın. oda zaten sivilce olarak sana geri dönüş yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.