Şimdi Ara

Optik Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba Satellite LD-50 laptop kullanıcısıyım. Sanırım bilgisayarımın disk sürücüsünde bir problem var.
    Aldıktan sonra ilk iş Windows 8 sistem DVD'si yazmaya çalıştım. 3 DVD tutan işlemde 2 CD'yi sorunsuz yazdı, 3. CD'de hata verdi. Tekrar denedim, yine hata verdi. Üzerinde durmadım.
    Aylar geçti. Mp3 arşivimi yedeklemek için yeniden DVD yazmaya başladım. Ashampoo Burning Studio ile yazma başarısız oldu. DVD'yi sonlandır ve verilerin doğruluğunu kontrol et dediğimde hep hata verdi. Yazma işleminde sorun yok ama veri kontrolünde hata veriyor.
    Burnaware yükledim, farklı seçeneklerle yazdırdım. Nispeten daha iyi sonuç aldım ama en son yazdığım bir DVD yine başarısız oldu. Yazma sorunsuz bitti ama bilgisayara kopyalarken sürücü takılıp CD'yi okumuyor.
    Kullandığım CD: Sony Accucore DVD+R 4.7 GB. Arkası mavi-hafif mor.

Ne yapmalıyım? Adam gibi disk sürücü diagnostic tool varsa yükleyip denemek isterim. Son çare olarak servisi aramak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazarov0 -- 29 Ocak 2015; 19:32:33 >

• Optik sürücün arızalı mümkünse servise veriver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici monitör sorunları
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.