Şimdi Ara

optik konusunu anlamak icin ne yapilmali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedigim gibi bu optik nedir beyler bir ton formul var ve cok soru cozmek lazim galiba helede kuresel aynalar cok baba konu kafam almiyor yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uP beyler bi isimiz dustu yardim edecek yok mu ?

• Valla bana da tam tersi gibi geliyor isin mantığını anla bol bol soru çöz olmazsa otur ezberle. :D

• optikte formül mü var yoksa ben yanlış yere mi çalışıyordum küresel ayna felan zor bir konu değil bir iki tekrarla çok rahat akılda kalacak konular gözünüzde büyütmenize gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih52 -- 11 Şubat 2013; 22:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih52

optikte formül mü var yoksa ben yanlış yere mi çalışıyordum küresel ayna felan zor bir konu değil bir iki tekrarla çok rahat akılda kalacak konular gözünüzde büyütmenize gerek yok

1/f=1/Dc+1/Dg mesela formullerden birisi bu ucgenlerde benzerlikten bir ton formul cikiyor lys optikten bahsediyorum ygsde fazla zorlamiyorlar zaten az onceki umutsuzlugumun kaynaginida buldum ilaci tuvalete gitmekmis rahatladim yaparim ya optigi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Orijinalden alıntı: melih52

optikte formül mü var yoksa ben yanlış yere mi çalışıyordum küresel ayna felan zor bir konu değil bir iki tekrarla çok rahat akılda kalacak konular gözünüzde büyütmenize gerek yok

1/f=1/Dc+1/Dg mesela formullerden birisi bu ucgenlerde benzerlikten bir ton formul cikiyor lys optikten bahsediyorum ygsde fazla zorlamiyorlar zaten az onceki umutsuzlugumun kaynaginida buldum ilaci tuvalete gitmekmis rahatladim yaparim ya optigi :D

2-3 tane var ya yapılmayacak gibi değil rahat ol İçini dökmek lazım ara sıra sıkıntı yaratabiliyor

• 1/f formülü haricinde pek önemli formül yok hacı çok eğlenceli çözmesi kolay konudur elektriğin tersine:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

1/f formülü haricinde pek önemli formül yok hacı çok eğlenceli çözmesi kolay konudur elektriğin tersine:D

eyvallah moral verdiniz pratigim az o konuda ondan sknti :D bende elektrigi severim tersine :D

• Tek o 1/ f formul obur 3 f den gelen 1,5 f den gecer felan hep pratigi hepsi formulden cikior

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celal aydın yayınları optik çsk almanı öneririm, biliyorsun fizik demek çözümlü soru çözmek demektir. her konunun sonunda 3 er tane 20li çözümlü soru testi ve konu anlatımının %90 tamamen soru tekniklerinin anlatımı üzerine kurulu küçük bir kitap. tüm sorununu halledecektir.
  • bos kagidi al kure ciz ve biz kismini kuresel ayna gibi dusun ozel isinlari falan yolla 30 dk kafa yor mantigini anlarsin

• bilardo oynayarak da halledebilirsin.
  • beyler nasıl formülden çıkıyor bir anlatsanıza ezber yapmıyalım
  • optikte 100 soru varsa maximum 10 tanesi formülle çözülür formüle ihtiyaç yorum açısından öneml yoksa yerine koyup çözmeli soru çok çok az
  • Bilir kişi bul. Dersanede 1e1 etüt al varsa.Abin,ablan varsa onlara anlattır. Optik öyle tek başına öğrenilecek konu değil bence. Ben özel ders alıp hallettim mesela o küresel aynaları ki mantığını kavrayınca çok kolay bir konu olduğunu göreceksin Optik'in.
  • ElysionMaster kullanıcısına yanıt
    Şu anda küresel aynalarla boğuşuyorum. Çok zor karışık geliyor şimdilik. Benim için de elektrik (devreler ve manyetizma) kolay geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.