Şimdi Ara

Optik Görüntü Sabitleyici için 850-1000TL fark değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung M51 -Samsung Note 10 Lite arasında kaldım..

Kendi çapımda yaptığım araştırmalarda Optik Görüntü sabiteleyici dışında iki Telefon arasında fazla fark göremedim (M51 de batarya çok iyi,10lite'da spen var filan bu özellikler biri eksik biri fazla benim için önemli değil)

Ben Optik Görüntü Sabitleyiciye takıldım..

İki cihaz arasında 850-1000TL fark var.

Optik Görüntü Sabitleyici için bu farkı vermeye sizce değer mi? Birde Samsung Note 10 Lite kullancısı arkadaşlar varsa bu cihazın Optik Görüntü Sabitleme kalitesinden memnunlar mı?

Teşekkür ederim arkadaşlar..

• Note 10 Lite kamera tarafında çok üstün gibi gözüküyor olabilir ama aradaki fiyat farkını hesaba kattığımızda değmez diye düşünüyorum. Kamera tarafında M51 den iyi ama hallice diye düşünüyorum. Sadece OIS farkını ortaya koyuyor. Sırf OIS içinde bu fark değer mi bilemedim. OIS tabi ki avantaj burayı atlayamayız ama yine de değmez diye düşünüyorum. Ayrıca note 10 lite da exynos varken M51 de snapdragon olması güzel bir detay bence. Uzun kullanımda problem yaratmayacaktır. Exynos ısınma, uzun kullanımda pek verimli bir işlemci değil. 7000 mAh gibi devası bir avantajı da var M51' in ki böyle bir kapasite amiral gemilerinde dahi yok. Kısaca M51 daha mantıklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside iyi bir cihaz değil öncelikle bunu belirteyim.Hangisini alırsan al çok da birşey değişmeyeceği için bu kadar fark vermeninde çok anlamı yok.

• Note 10 Lite alacağına biraz daha ekleyip 5100 TL civarında S10+ almanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

İkiside iyi bir cihaz değil öncelikle bunu belirteyim.Hangisini alırsan al çok da birşey değişmeyeceği için bu kadar fark vermeninde çok anlamı yok.

Max 5500TL bütçeye hangi modelleri önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: atillagur

Max 5500TL bütçeye hangi modelleri önerirsiniz?

Alıntıları Göster

s10+ veyahut s20fe her türlü işinizi görür ve ileriye dönük uzun süreli kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

s10+ veyahut s20fe her türlü işinizi görür ve ileriye dönük uzun süreli kullanırsınız.

Alıntıları Göster

Değerlendireceğim teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mi 10t daha iyi gibi olabilir hocam ben de bu bütçede bakınıyorum telde
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Mi 10t daha iyi gibi olabilir hocam ben de bu bütçede bakınıyorum telde

sağolasın önerin için teşekkür ederim ama Xiaomi daha önce kullandım problem yaşadım bir daha almak istemiyorum

M51 aldım internet üzerinden karşılaştırdım foto çekim kalitelerini..Youtube de videolar var M51 de karar kıldım 2 gündür çok da memnun kullanıyorum

Düşünürsen direk al..Samsung Fit 2 bileklik hediyesi de var

• atillagur kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın, araştırayım ben de biraz bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın, araştırayım ben de biraz bakayım

Çok teşekkürler kolay gelsin

Hocam ben de 2 modeli düşünüyorum, m51 uzun süreli kullanım fikirleriniz nasıl? benim aklımı çelem s-pen, öğretmenim ve derslerde çok işime yarayabilir.

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

m52 bekle daha sorunsuz ve oisli bir cihaz çıkarsa güncel bir işlemci ve yine 7000 mah ile iyi olur uzun kullanımda ayrıca s10+ da uygun fiyatlı donanımlı bir seçenek

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt

m52? ne zaman çıkacak o model belli mi?

çıkması gerekiyor, sizin tel değişim sebebi ve bir cihazda aradıklarınız nedir?

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt

cevaplarınız için teşekkür ederim. Bende xioami mi note 3 var, aslında donanım olarak halen piyasa normallerinde bir telefon, sanırım sd 660 işlemci var, 6gb ram 64 gb rom ama pili pek verimli değil artık ayrıca ekranım kırık, kullanıma olumsuz etkisi yok ama görsel çok kötü, orijinal ekran konusunda da emin olamıyorum. orijinal diyorlar ama çakma takacaklar büyük ihtimalle. değiştirmek istiyorum, öğretmenim ders anlatıyorum, samsung note 10 lite da kafamı çeliyor bı konuda, bataryası güçlü kamerası iyü bir model araştırıyorum. xiaomi mi note 10 lite, mi 10t lite, samsung a52, m51 gibi modellere yoğunlaştım ya da mi note 10 pro olabilir gelirse.

Aslında biraz beklerseniz xiaomi'nin poco ve opponun realme marka cihazlarında güçlü donanımlı cihazlar çıktı ama henüz türkiye'ye gelmediler onlarda 4000/4500/5000aralığında güzel olabilir, m52 oisle çıkarmı bilmiyorum ve samsung s10 plus cihazı da tamam batarya olarak güçlü değil ve biraz eskidi ama donanım ve performans olarak hala fiyatına göre güçlü bir seçenek aklınızda bulunsun inşallah iyi bir cihaz bulabilirsiniz.

• Redmi note 10 pro yada realme 8 Pro aynı kamera sensörü var hangisi ucuzsa onu al. En iyi sensörler den biri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 10 Nisan 2021; 1:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

Hocam ben de 2 modeli düşünüyorum, m51 uzun süreli kullanım fikirleriniz nasıl? benim aklımı çelem s-pen, öğretmenim ve derslerde çok işime yarayabilir.

Ortalama 3 aya yakın oldu gayet memnunum.

Batarya ömrü harika.Kamerası oldukça iyi tabii göreceli kavramlar bunlar ama fiyatı ve segmenti gözönüne alınırsa gayet yeterli bir telefon.

Realme Pro 7 arasında kalmıstım o da çok güzel bir telefon ama video çekimlerinde sesi çok düşük aldığını bir kaç kez duydum +bana göre samsung daha önde bir marka olduğu için Samsung u tercih ettim.

tabii forumda telefonların teknik özelliklerini paylaşan arkadaşlar var.belki aynı fiyat aralığında daha iyi telefonlarda olabilir ama benim gibi standart kullanıcı alo diyen,instagrama foto atan,whatsapp kullanan birkaç bankacılık işlemi yapan birisi için gayet yeterli çok da fazlası olab bir model.Eşimde 3 yıl önce alınmış Huawei mate 10 Lite fiye bir telefon var. O telefonda benim yaptığım işleri hemen hemen aynı hızda eksiksiz yapıyor yani demek istediğim ben telefondan fazla beklentisi olan birisi değilim.Sanırım siz öğretmensiniz hani online eğitimde filan kullanma durumunuz varsa ne bileyim yada başka uygulamalar için düşünüyorsanız isterseniz daha çok araştırın ama deidğim gibi standart telefon kullanıcısı için 10 üzerinden 20 veriyorum harika bir telefon .Fiyatı aynı aralıkta mı bilmiyorum aynı aralıktaysa gayet uygun bim a101 gibi marketlere gelen 4gb lık telefonlar bile 2200 TL den başlıyor o mantıkla bakarsak bence m51 5000 TL olmalı:)

Bu arada geçen hafta android 11 geldi daha da hızlandı telefon

ben alırken samsung akıllı bileklik hediyesi vardı eğer alırsanız o kampanya devam ediyor mu ona da bakın.

Teşekkürler vakit ayırdığınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.