Şimdi Ara

Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
4
Favori
12.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferguson 202E 'de Biss girebiliyormuyuz? desteği var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

Arkadaşlar Almanyadan opticum 9600 HD TS prima aldım.. Fakat Türkiyede ASU TV, Karadeniz tv SD yayınlar çok kırık gibi geldi.. Ntv yayını ona keza çok iyi...
    Televizyon, full HD 32 inç.. 100 Hz led samsung..
    Bağlantı yanlışlığımı yapıyorum.. HD yayınlar müthiş.. Daha önceki Ferguson 202E de SD yayınlar ÇOK İYİYDİ... HD yayınlarda müthişti.. Opticumda SD yayınların çok methedildiğini olumuştum.. Neden bu şekilde görüntü var. Saygılar..

O yerel kanalların nerdeyse tamamı kırık çıkıyor. Technisatından Neta'sına, Kathrein'inden gm.1030'una kadar kullandığım hiçbir cihazda bu yerel kanalları net izleyemedim. Anca GM ın St veya IBM çipli SD receıverlarda biraz net'e yakın görüntü aldım. Hangi formatta kullanıyorsun bilmiyorum ama 1080 İ yaparsan biraz daha iyi olabilir.

• Slm arkadaşlar bende Valde hanım vasıtasıyla Opticum Ts prima 9600 modelini getirtmeyi düşünüyorumda,kafamın bir köşesindede acaba Optinin yerine Katherein ufs 913 uydu alıcısınımı getirtsemmi diye bocalayıp duruyorum.
    Benim için SD görüntüsüde çok önemli ve bu hususta burda genelde Kati'ye nazaren Opti'nin SD yayının daha kaliteli olduğu yazılıyor bunu teyit edebileniniz varmı ?

Birde şöyle bir avantajı daha varmış Optinin eğer server (Cccam) izlemek isterseniz (benim gibi) Kati pek uygun değilmiş çünki OSCAM yazılımı varmış oysaki Optide sen istediğin yazılımını kendin atabilirmişssin yanılıyorsam düzeltin lütfen ben böyle işittim ?

Son olarak örneğin siz benim yerimde olsanız Katherein ufs 913'ümü getirdirniz yoksa Opticum Ts Prima 9600'ümü tercih ederdiniz ? (şunuda belirteyim Kati'de DVB-T özelliği yok oysaki Optinin Ts modelinde DVB-T özelliği mevcut) DVB-T yani karasal sayısal yayına uygun anlamına geliyor galiba bunuda herkes biliyor...............bu yazdıklarımın ışığında siz olsanız hangisini tercih ederdiniz lütfen deneyimi olan kullanmış tecrübesini yapmış olan yorum yapsınki önümüzdeki hafta telefonda ikisinden birini sipariş edeceğim.....

Şimdiden ciddi yorumlarınıza teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 11 Mayıs 2013; 2:02:33 >

• Bende dsmart modül ile kullanabileceğim görüntü kalitesi üst seviyede olan bir receiver arayışı içindeyim Opticum HD TS 9600 Prima'yı hd-sat tan ciddi olarak almayı düşünüyorum acaba doğrumu yapıyorum?

İlgili site ve cihaz bu değilmi arkadaşlar..

http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-opticum/opticum-hd-9600-ts-prima-full-hd-schwarz.html
  • Doğrudur, tam linki koymuşsun.

Forumda @k35 nıcklı arkadaş Opticum Actus Duo almak için sanırım elindeki TS Primayı satıcak. Ben satma elinde kalsın dedim ama Duo nun fiyatıda 290 Avro yaw.... üstelik HM-SAT satmıyor bu modeli diğer satıcılarda %19 KDV düşmüyor. İllaki gümrüğede takılacak... Anladığım kadarı ile kafayı takmış Duo'ya satıcak güzelim TS yi Bu tür cihazlarda 2. el filan farketmez fiyatta anlaşırsanız forumlardaki 2. el cihazlarıda düşünebilirsiniz.
  • Slm demekki oybirliyle genelde OPTİCUM TS 9600 PRİMA'yı herkez öneriyor Katherein ufs 913'e nazaren görüntü açısından artı Cccam hususunda değilmi dostlar ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

Slm demekki oybirliyle genelde OPTİCUM TS 9600 PRİMA'yı herkez öneriyor Katherein ufs 913'e nazaren görüntü açısından artı Cccam hususunda değilmi dostlar ???

Arkadaşım alalım işte 2 tane çok araştırdınmı çıkamazsın işin içinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-opticum/opticum-hd-9600-ts-prima-full-hd-schwarz.html

Hadi hayırlısı bakalım bu adresten verdim siparişi. İnşallah bir sorun çıkmadan ulaşır.
  • @aesoydan hocam ödemeyi ne ile yaptınız sadece 114.90 mı ödediniz yoksa eklenen ödemelerde var mı? teşekkürler şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic0

@aesoydan hocam ödemeyi ne ile yaptınız sadece 114.90 mı ödediniz yoksa eklenen ödemelerde var mı? teşekkürler şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Zwischensumme: 91,03 €
    Versandkosten : 30,00 €
    Transaktionskostenpauschale : 4,60 €
    Gesamtbetrag: 125,63 €

Ödemeyi paypal ile yaptım. 125,63 EUR karşılığı 306 tl. para çekildi kredi kartımdan.
  • Üzerine 50 TL kadarda gümrük gelecektir.
  • çok teşekkürler tekrar iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

http://www.hm-sat-shop.de/hdd-receiver-hdtv-opticum/opticum-hd-9600-ts-prima-full-hd-schwarz.html

Hadi hayırlısı bakalım bu adresten verdim siparişi. İnşallah bir sorun çıkmadan ulaşır.

Arkadaslar cok iyibir cihaz aldınız Güle güle kullanın keyifli seyirler

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Gelişmeler hakkında almayı düşünenler için bilgi veririm buradan.. 50 tl.de gümrük eklenirse 350-360 a malolacak cihaz bana ki arızalanmadığı takdirde piyasaya göre iyi bir cihaz aldığımı düşünüyorum.
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Gelişmeler hakkında almayı düşünenler için bilgi veririm buradan.. 50 tl.de gümrük eklenirse 350-360 a malolacak cihaz bana ki arızalanmadığı takdirde piyasaya göre iyi bir cihaz aldığımı düşünüyorum.

peki gümrüğe takılırsa gidip istanbuldan mı alacaksınız? ya başka şehirdeysek nasıl olacak ozaman maliyeti artar baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: krasavchik

quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Gelişmeler hakkında almayı düşünenler için bilgi veririm buradan.. 50 tl.de gümrük eklenirse 350-360 a malolacak cihaz bana ki arızalanmadığı takdirde piyasaya göre iyi bir cihaz aldığımı düşünüyorum.

peki gümrüğe takılırsa gidip istanbuldan mı alacaksınız? ya başka şehirdeysek nasıl olacak ozaman maliyeti artar baya

Valla orasını tam bilmiyorum zaman gösterecek neler olacağını.

• arkadaşlar opticum ts 9600 hd pirima birkaç fotoraf yüklemek istedim fotoraflar cep tlf çekilmiştir
     Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım Opticum HD TS 9600 Prima Receiver Hakkında Yardım

• @balkir1907 teşekkürler resimler için.

Ayrıca benim ürün kargoya verilmiş...

• quote:

@balkir1907 teşekkürler resimler için.

Ayrıca benim ürün kargoya verilmiş...

hayırlı olsun güle güle kullanın umarım resimler aydınlatıcı olmuştur
  • ben de aldım bakalım cihazı yakında elime geçmiş olacak gözümüz şenlensin opticumla:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.