Şimdi Ara

optical mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün eski mouse um mefta olduğu için gidip eksenden bir taneA4 wireless optical mouse aldım: Fakat bu yeni u sürüklerken arasıra takılıp ilginç hareketler yapıyor. Merak ettiğim optical mouse a alışmak için belli bir süre geçmesi mi gerekiyor yoksa mouse um arızalı mı?
    Teşekkürler

• mouse pad olmadan bi denesen....?
  • kesinlikle bir sorun var.zaten optic mouse ların özelliği toplularda yaşanılan bu tip sorunların oluşmaması ve komforlu bir kullanım sunması.
  • bencede mouse bozuk...
  • Sanırım optic mouselarda bir sorun var yada A4tech olanlarında; mesela benim mouse da sadece siyah zeminlerde sorunsuz pad yada zemin beyaz yada açık renkli olunca ıııı ilerleme sıfıra yakın...SAnki toplu kullanıyor gibi sürüklemek gerekiyor...Muhtemelen A4Tech'ten kaynaklanıyordur...Yokki para alalım şöyle bir Microsoft Wireless Optical..
  • Farede bir sorun var. Bende Microsoft.unkini almıştım ancak 2 gün geçmedi aynı arızayı verdi. Geri gönderdim garantiden değiştirip gönderiyorlar.
  • otic mouse lar parlak yüzeylerde ve açık renklerde sorun çıkartıyor.Kullandığınız mouse pad Kırmızı , beyaz yada parlak olmamalı ve ayrıca karışık renklerden de oluşmamalı .Bu A4 tech in bir sorun değil bu bütün optic mouse larda olur.Ben mavi renk masada pad siz bile kullanıyorum hiçbir takılma olmadan.Optic lere en uygun renk genelde Mavi lacivert gibi biraz tonca koyu ve yansımasız renkler.
    GhostDog zaten mouse olarak Hem kablosuz Hemde Optic almış kullandığı pad nasıl bilmiyorum ama buraya bide Kablosuz olduğundan kaynaklanabilecek sorunlar geliyor. eğer radyo dalgalıysa başka bir frekans da yayınını bozabilir(Telsiz Telefon gibi).Buna dikkat etmeli.Ve mouse unu başka zeminlerde de denemeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki acer ve padsiz sorunsuz kullanıyorum.
  • ha tabi birde kablosuz mouse larda oluyor o tip sorunlar,önceden bende de vardı kablosuz ve o da yapardı öyle şeyler.kesinlikle kablolu gibi hassas olmuyor ve çabuk etkileniyor dış etkenlerden.
  • Tek tuş olmasa ve klavye usb olsa Apple pro mouse önerecem..

Kırmızı zeminde siyah beyaz zenimlerde ve hatta fotograf çıktısının üstünde bile manyak kayıyor..hiç atlama takılma yok..
  • Keşke a4tech'in hem optical hemde wireless olanını almasaydın. Eğer problemin oyunlardaysa kesinlikle a4'ün radyo dalgalarını çok geç göndermesinden kaynaklanıyordur. Bir ara kullanmıştım, siz crosshairi biryere sürüklüyorsunuz o mouse bunu 0.5 sn fln geç algılıyordu.
    Tabi bunun yanında optic mouseu ilk defa kullanıyorsan alışma sürecinin de etkisi vardır.
  • a4tech optic mouse kullanıyorum ahşap rengi zeminde sorunsuz çalışıyorum ama ilk aldığında biraz uzun süreli şarj edersen sorunun kalmaz bence bi de zemin hakkındaki öneriler doğru
  • Arkadaşlar tavsiyerlerinize uyarak mouse u birçok zeminde kullanmama verici ve mouse arasındaki durumu birçok pozisyondan denemedim.Durumda bir değişiklik olmayınca bugün arıza sebebiyle gidip değiştirdim. Herkese tavsiyelri için teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.