A64 Opteron 150 0534 SPMW DFI Lan Party SLI-DR Corsair XMS Winbond BH6 Tagan 530W Easycon Sapphire X850XT CPU Cooling by VAPOCHILL LS Evaporator Temperature -48C
Vapochill LS dün akşam geldi ve ilk testleri yaptım , kurmak baya bir uğrastırdı ama neyse sonuclar iyi yeni işlemcimle.. Super pi için kasmadım ramler bölenliydi maksad mhz olayı..
Testler :
3178mhz@1.36v
3305mhz@1.45v
3433mhz@1.58v
-45 blok, -22 işlemci
Tahmin ettiğimiz gibi iyi iş çıkarmış vapo. Eh sendeki 150'de cold olmadığı için iyi değerler yakalamışsın. Darısı bizim işlemcinin başına bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: Ozan Baseski
Tahmin ettiğimiz gibi iyi iş çıkarmış vapo. Eh sendeki 150'de cold olmadığı için iyi değerler yakalamışsın. Darısı bizim işlemcinin başına bakalım
tornavida, pense, çekiç hazırla.
geliyoruz akşam
Sonunda cold bugsız bir opterona ulaştım.. İşlemci cok iyi fpaw gibi ve cold yok...
Onlar zaten var Metecim, siz gelin. Maksat muhabbet olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Brandybuck
Sonunda cold bugsız bir opterona ulaştım.. İşlemci cok iyi fpaw gibi ve cold yok...
sana bayram eğlencsi çıktı desene harbiden güzelmiş ya.Artık gerisi gelir.Ben bahtsız tanseli merak ediyorum esas
Dün elimde taM 5 tane Vapochill LS vardı... Aslında fantezi yapıp birini karta birni nb ye vs baglamak lazımdı...
quote:
Orjinalden alıntı: operaciumut
-45 blok -22 işlemci çok iyi değer
ah ah...
Elinize sağlık çok güzel çıkmış işlemci Vapochill ' de göz kamaştırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: meke
quote:
Orjinalden alıntı: operaciumut
-45 blok -22 işlemci çok iyi değer
ah ah...
Hiç ahlanma ortalığı boş bıraktın,dolduran çok çıktı
Çok iyi işlemci çok iyi soğutma veçok iyi overclocker olunca sonuc bu oluyor! Harika!
Hacı yardırmışsın yine ahulen ah bi opteronumuz yok ki
Koray abi bak sömestr geliyo yardımcın emrinde 1 ay boyunca
Tekrar hayırlı olsun
Ben olsam elimde okadar sogutma varken bide 2k1 kasardım valla
Hakikaten nie yapmadın
Brandy abi bunu sen günlük kulnamak için aldığını zannetmiyorum ama elimizde zaten hem yerli hemde BİRKAT gibi bi simde zaten harika çalışan bi soutucumuz vardı..Ne gerek verdı şimdi buna?sanırım BİRKAT ın değerleride daha ii..
Ama Abilerin vardır bi bildiği hayırlı olsun..
Birkatı yapana sor bakıyım o soyler nedenini.. yaptıda bizmi almadık...