Bildirim
OPTEON KOD TAVSİYESİ ACİL LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bulabilirsen 146 CABNE veya CABYE 0540 FPBW,FPAW veya FPMW alabilirsin. Ama bu kodlar tükenmiştir muhtemelen -
TEŞEKKÜRLER , ZATEN PEK KOD PEŞİNDE KOŞMA İMKANIM YOK , MEDIA PARKT MAĞAZASINDA NE VARSA ONU ALICAM SADECE , SANIRIM BU KODLAR SADECE 146 İÇİN DEĞİLMİ? -
Evet bunlar 146 için. 148 için de şu anda cafesnetin getirdiği kodlar iyi iş yapıyor diye duydum ama şahsen denemedim açıkçası. Bir de 150 için 0534 spmw çok iyi bir kod. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ozan Baseski
Evet bunlar 146 için. 148 için de şu anda cafesnetin getirdiği kodlar iyi iş yapıyor diye duydum ama şahsen denemedim açıkçası. Bir de 150 için 0534 spmw çok iyi bir kod.
abi bakacaz 148 0450 cpaw geldi bana akşama belli olacak -
koda değil haftasına bakacaksın en iyi haftalar 0528 ,0530,0540 bu haftalardan birine denk gelirsen sakın kaçırma -
teşekkürler , umarım opteon bulma imkanım olur , çünkü stoklar çok değişken oluyor , açıkçası almanya işin menbası olduğu için eski kod kalmış olduğunu sanmıyorum ama kısmet artık... -
en iyisi cabye 0 540 fpbw bulursan al 400 dolar civarıdır :D -
opteronların bazı kodları voltaj sevmiyor direk resetliyor oyuzden koddan ziyade eski haftalara önem verin -
cabye bulursam pahalıya gelcek , çünkü o zaman kafayı bozup bide gidip waterbox almam lazım gene -
Alper satarsan direk bana haber ver 375 dolar çıkar benden -
bayramdan sonra satacam haberin olsun CABYE 0540 FPAW.
voltaj sevmeme durumu yok verebildigin kadar gider. -
quote:
Orjinalden alıntı: therapeute
cabye bulursam pahalıya gelcek , çünkü o zaman kafayı bozup bide gidip waterbox almam lazım gene
Waterbox temin edilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X