Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
101.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: norgeberg

Peki arkadaşlar geliştirici seçeneklerini açınca gelen bildirimi nasıl kapatabilirim? Devamlı bildirim çubuğunda görünüyor ve çok sinir bozucu, geliştirici seçeneklerini kapatmaya zorluyor.
    Güncelleme ile düzelecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsahin

müşter ihizmetlerinin söylediğine göre henüz güncelleme alan cihaz olmamış şu anda tarih atamaları yapılıyormuş
    Bekliyoruz yapcak birşey yok

• Ekran koruyucu taktıran oldu mu arkadaşlar ?

• bayatliarif3 B kullanıcısına yanıt
    Ben Hepsiburada da satılan kılıf ve ekran koruyucu ile birlikte 50TL vererek satın aldım. Ekran koruyucuyu kendim taktım kaliteli ve güzel oturdu ekrana sıkıntısız kullanıyorum şuan cihazı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Ben Hepsiburada da satılan kılıf ve ekran koruyucu ile birlikte 50TL vererek satın aldım. Ekran koruyucuyu kendim taktım kaliteli ve güzel oturdu ekrana sıkıntısız kullanıyorum şuan cihazı hocam
    Link atabilir misin markasi neydi koruyucunun birde koruyucuyu takarken ekran jelatinini çıkardınız mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bayatliarif3

Link atabilir misin markasi neydi koruyucunun birde koruyucuyu takarken ekran jelatinini çıkardınız mi ?

Alıntıları Göster
    Hepsiburada dan almıştım ama sanırım ben bulamadım aynı ürünü. Diğer firmalarda daha ucuz olduğunu farkettim n11 de daha ucuza mevcut.

• Cihazı alalı daha bir ay olmadı ve bu zamana kadar kullanma sonucunda ki değerlendirmelerim şu şekilde. söylemek istiyorum.

+ Ekran kalitesi çok iyi diğer aynı segmentte ki modellerine göre
    - Çentik kısmı ise sanırım yazılımdan dolayı sıkıntı çıkarıyor özellikle uygulamalarda acayip sinir bozucu umarım yazılım ile düzeltilebilir.
    + Yüz tanıma sistemini çok beğendim çok iyi tepkime süresi ve tanıma süresi var hemen açıyor.
    - Parmak izi okuma hızı daha da iyileştirilmesi gerekiyor.
    + Ön Kamera Performansını beğendim güzel çekimler yapıyor
    - Arka kamera, ön kameraya göre kötü bir çekim yapıyor gibi bir izlenim oluşturdu bana yanılıyor da olabilirim zaten ön kamera megapiksel olarak daha yüksek. Ama arka kameranın çekim kalitesi o kadar kötü değil orta derecede çekim imkanı sağlıyor.
    - Gelen bildirimler ekran açıkken çentik kısmına düşmüyor.
    - Güvenlik açısından hassas bildirimleri gizle seçeneği yok yada ben bulamadım. Ekran kilitli iken gelen bildirimleri gizli gösterecek bir seçenek maalesef yok.
    + Pil ve ekran kullanım süresini beğendim yoğun kullanımda bir günü rahat bir şekilde çıkarıyor. (ekran kullanım süresi gösterme maalesef yok)
    + Arayüz olarak güzel ve geçişleri çok hızlı donma ve takılma yaşamadım.
    + Cihaz ısısı çok iyi ve stabil çok ısınmıyor.
    - Arka kısım renk olarak ve tasarım olarak çok iyi ama keşke cam olsa idi daha iyi bir izlenim ve premium hissi yaratır idi.

Cihazı kullandığım süre zarfında bana göre artı yönlerini ve eksi yönlerini yazdım. Bazı eksik gördüğüm durumlar yazılım ile düzeltilebilir durumda olduğu için çok fazla önemsemiyorum. Cihazın bir önemli hususu ise güncelleme konusu. Cihazın eksiklerini tamamlayan, hatalarını düzelten ve içerik olarak düzenlenen android 9 güncellemesi geldiğinde çok iyi bir cihaz olacağından eminim. Zaten Android 9 dan sonra Android 10 güncellemesini bu cihaz için beklemek zulüm olacaktır, hatta vermezler bile çünkü Oppo ve meizu bu konuda çok vurdum duymazlar sanırım bana öyle geliyor. Ama ben stabil çalışan ve sorunsuz olan cihazda güncelleme ihtiyacına gerek duymuyorum ama bu cihaz için düzenleme ve android 9 güncellemesi bir an önce gelmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 2 Kasım 2019; 1:54:55 >

• Güncelleme alan telefon varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykn53

Güncelleme alan telefon varmı
    Şuan maalesef güncelleme alan bir cihaz yok hocam

• Oppoya mail atmıştım bugün itibariyle cevap geldi busefer kasım ayı içerisinde 3 ayrı fazda güncelleme alacağını söylüyorlar umarım daha fazla oyalamazlar işin tadı kaçmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: djlutfullah

Oppoya mail atmıştım bugün itibariyle cevap geldi busefer kasım ayı içerisinde 3 ayrı fazda güncelleme alacağını söylüyorlar umarım daha fazla oyalamazlar işin tadı kaçmaya başlıyor.
    Güncelleme de gün belirtmek biraz sakıncalı hocam aksaklıklar vs olabiliyor. Ellerinden geldiğince bilgi vermeleri de güzel bir durum beklemekte fayda var.

• Merhaba arkadaşlar, Oppo'nun bir sürü modeli var ancak ülkemizde sanırım daha henüz tanınmadığından, ana konuları maalesef ki yok. Mesela şahsi olarak 10X Zoom ve Reno 2 modellerinin, video inceleme ve tanıtımları haricinde kullanıcı yorumlarının da olmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, Oppo'nun bir sürü modeli var ancak ülkemizde sanırım daha henüz tanınmadığından, ana konuları maalesef ki yok. Mesela şahsi olarak 10X Zoom ve Reno 2 modellerinin, video inceleme ve tanıtımları haricinde kullanıcı yorumlarının da olmasını isterdim.
    Arkadaşım Oppo Reno 10X Zoom kullanıyor ve inceleme fırsatı buldum. Telefon her yönü ile muazzam olmuş ama fiyat çok yüksek geldi bana ama bu özellikteki telefonların hepsi bu fiyatlarda gerçi

• Cevabınız için teşekkür ederim. Reno 10X Zoom modelinin yeni versiyonunu da bekliyorum ancak böyle bir yeni modelin çıkıp çıkmayacağı hakkında bir habere ulaşamadım. Sadece beklenti.
  • ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★
    ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

Ben denedim olmadı deneyip güncelleme alan olursa iletişime geçelim

• Bana geldi sonunda ★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi!  ★ ANA KONU ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykn53 -- 5 Kasım 2019; 16:52:15 >
  • sykn53 S kullanıcısına yanıt
    seri numarasına göre derken neye göre güncelleme veriyorlar acaba, alış tarihine göre mi
    siz telefonu ne zaman almıştınız, bir de telefonunuz pro mu ne o mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsahin -- 5 Kasım 2019; 17:6:39 >
  • kdrsahin kullanıcısına yanıt
    VPN ile Hindistan a bağlanın ardından ayarlar kısmından güncellemeyi denetleyin seri numarasını beklemenize gerek yok telefonum neo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykn53 -- 5 Kasım 2019; 17:15:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.