Netflix sorunu için birşey diyemeyeceğim hocam. Netflix var ama kullanmıyorum pek. Kullansam da diğer cihazdan bakınıyorum. Bu sıfırlamayı bende burada okuyup mesajımdan sonra yaptım ve şarja taktım, %100 olsun akşama kadar test yapacağım. Bakalım ne kadar gidecek. Bu cihazın bir de modemini merak ediyorum. Acaba cat kaç? Kaç band birleştiriyor? Samsung'ta *#0011# ile band birleştirmeye bakıyorum ama bunda kodlamayı bilmiyorum. Sizin bu konularda bilginiz var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Nisan 2021; 13:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo reno 4 lite alanlar kulübü (22. sayfa)

-
-
Kulaklık güzel ama mikrofon çok aşağıda kalmıyor mu? sanki biraz uzun bırakmışkar
-
kulaklıkla hiç konuşmadım. müzik dinliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kimsede sorun yok herhalde konu hiç ilerlemiyor
netflixle ilgili sorunu çözdüm. 5.8 hatası alanlar kenardan çekilerek açılan ugulama çekmecesini kapatsınlar.
Merhaba, 5.8 hatası bende de var. Kenardan çekilerek açılan uygulama cekmecrsini kapatın derken neyi kastettinizi anlamadım.quote:
Orijinalden alıntı: woop
netflixle ilgili sorunu çözdüm. 5.8 hatası alanlar kenardan çekilerek açılan ugulama çekmecesini kapatsınlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlarda kolaylaştırıcı araçlar var. orada akıllı kenar çubuğu var onu kapatın.
Selamlar telefon 8 gb ramden ve fiyatından dolayı dikkatimi çekti sizce alınırmı redmi 10 veya aynı fiyatta olan ama daha güncel olan telefonlarmı tercih edilmeli sizce
-
quote:
Orijinalden alıntı: Centilmen.4444Selamlar telefon 8 gb ramden ve fiyatından dolayı dikkatimi çekti sizce alınırmı redmi 10 veya aynı fiyatta olan ama daha güncel olan telefonlarmı tercih edilmeli sizce
ben bu telefonu almadan önce xiami redmi note 9 pro almayı düşünüyordum. donanımhaberdeki ana konusunu favorilerime ekledim. her gün birileri yok şu bozuldu yok şu çalışmadı. ghost ekran olan. ekranındokunmatiği kafasına göre basan. çeşit çeşit sorun var. sen de aynısını yap. alacağın telefonun forumdaki konusunu bir müddet takip et. ben sorunsuz olduğu için bu telefonu tercih ettim. bir de ince ve hafif olduğu için.
Anladım. Dediğiniz yer bende kapalı zaten. Sanırım başka birşey neden oluyor. Yinede cevabınız için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: woopayarlarda kolaylaştırıcı araçlar var. orada akıllı kenar çubuğu var onu kapatın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hareketli duvar kağıdı kullanmayın. o da yapabiliyormuş
reno2z den sırf netflix hd diye bu cihaza geçiyim mi arkadaşlar fazla bütçem yok reno4 te de sorun olmuş netflix android 11 ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellarreno2z den sırf netflix hd diye bu cihaza geçiyim mi arkadaşlar fazla bütçem yok reno4 te de sorun olmuş netflix android 11 ile
net flixte sıkıntı var. 5.8 hatası veriyor. ben de vermiyordu şimdi yine aynı hatayı alıyorum
Telefonda Ultra Net 108MP Görüntü nasıl alınıyor.48 MP var ama 108 MP foto nasıl çekiliyor ben bulamadım.
-
Android 11 için;
Kamera > Daha Fazla > Ekstra HD
Kamera uygulamasını açın kaydırılabilir menüden ( video, fotoğraf, portre vb. menüsü ) daha fazla bölümüne gelin ekstra hd seçeneğini tıkladığınızda işleminiz gerçekleşecektir.
Ekstra olarak bilgilendirmek isterim portre fotoğraflarda GCam uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim fotoğraf kalitesi olarak daha doğal ve etkili işler çıkarıyor. Kullanmak isterseniz Googleda arayıp bulabilirsiniz bulamazsanız belirtin .apk linkini dmden iletirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10UR123 -- 17 Nisan 2021; 0:13:56 > -
Mrb arkadslar oppo reno 4 lite telefona gcam kurabilen varmı?
Teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mikail66gs
Mrb arkadslar oppo reno 4 lite telefona gcam kurabilen varmı?ben gcam kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mikail66gs
Mrb arkadslar oppo reno 4 lite telefona gcam kurabilen varmı?özelim kapalı malesef oradan dönüş yapamıyorum. gcam 8.1 kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X