Şimdi Ara

OPPO RENO 3 PRO [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neco1959

Bu sabah itibariyle telefonumu "Color OS 11.1/Android 11 olarak güncelledim. (CPH2009_11_C.76) İlgili güncelleme bildirimi telefonuma otomatik olarak geldi.

Hocam nasıl güncellemeden memnun musun gelen yenilik vs var mı 5500 civarına bulabilirsem bu telefondan almayı düşünüyorum pek kullanan yok forumda herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarotan55

Benim anlamadığım 4 prodan neden daha pahalı sonuçta 4 yeni sürüm degilmi ya

+ İşlemci daha iyi

+ ram daha fazla

+ stereo hoparlörü var

+ telefoto kamera var.

Sence neden pahalı hocam :D

Tüm dünyada global pazarlanan çift kameralı Reno 3 Pro çok düşük özelliklerle geldi. Bizde Oppo TR, bu cihazı birkaç ülkede satılan özel model olarak getirdi. O nedenle boynuz kulaktan fazla. Durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

+ İşlemci daha iyi

+ ram daha fazla

+ stereo hoparlörü var

+ telefoto kamera var.

Sence neden pahalı hocam :D

Tüm dünyada global pazarlanan çift kameralı Reno 3 Pro çok düşük özelliklerle geldi. Bizde Oppo TR, bu cihazı birkaç ülkede satılan özel model olarak getirdi. O nedenle boynuz kulaktan fazla. Durum bu.

Alıntıları Göster

Güncelleme almada sıkıntı yaşar mı bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Güncelleme almada sıkıntı yaşar mı bu durumda

Alıntıları Göster

Android 12'yi de alır ama 13 için zor diyelim hocam. Durum bu olur.

• Redmi note 10 pro ile bu cihaz arasında kaldım

• Redmi note 10 pro ya göre daha premium bir cihaz havası var oppo da kaç aydır kullanıyorum hâlâ iyiki de almışım dediğim bir cihazdır.

• Bu telefon alinir mi, 6s plus kullaniyorum uzun suredir. Ozellik ve malzeme kalitesi olarak ustun duruyor, ama sanirim ulkemizde tutmadi, guncel piyasa bakarak telefonu kullanan arkadaslar yorum yapabilirse sevinirim.

• maicole kullanıcısına yanıt

Selam, yaklaşık 1 ay önce pasaj üzerinden satın aldım. İphone se'den geçiş yapmıştım. Normalde kendime android kullanmayacağıma dair bir söz vermiştim ancak bütün ön yargılarımı yıktı. Telefonun malzeme kalitesi, kamerası gerçekten hoşuma gidiyor. Telefonu gün içerisinde bazen yoğun bazen normal kullanıyorum. Bana 1.5 günü çıkartıyor. Zaten hızlı şarj özelliği var 40-45 dakika içerisinde şarjı fullüyor. Hoparlör konusunda gerçekten güzel ses veriyor. Kamerasından da aşırı derecede memnunum. Gece çekimde hiç denemedim ancak ön ve arka kamera gün ışığında güzel işler çıkartıyor. Her şeyden öte tasarımı en beğendiğim noktası. Oyun falan oynamıyorum ancak arayüzlerde ya da gündelik şekilde uygulamaları kullanırken hiç bir türlü donma, takılma vs. yaşamadım. F4 pro ile arasında çok gidip geldim ancak aradakli fiyat farkında f3 pronun değdiğini düşünüyorum. Özellikleri ve tasarımı bakımından aynı fiyat bandında olan telefonlar arasında benim için en iyisi. Oppo markasına başta bir ön yargılıydım ancak gerçekten çok güzel iş başarmışlar. Sevgiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onrgzy

Selam, yaklaşık 1 ay önce pasaj üzerinden satın aldım. İphone se'den geçiş yapmıştım. Normalde kendime android kullanmayacağıma dair bir söz vermiştim ancak bütün ön yargılarımı yıktı. Telefonun malzeme kalitesi, kamerası gerçekten hoşuma gidiyor. Telefonu gün içerisinde bazen yoğun bazen normal kullanıyorum. Bana 1.5 günü çıkartıyor. Zaten hızlı şarj özelliği var 40-45 dakika içerisinde şarjı fullüyor. Hoparlör konusunda gerçekten güzel ses veriyor. Kamerasından da aşırı derecede memnunum. Gece çekimde hiç denemedim ancak ön ve arka kamera gün ışığında güzel işler çıkartıyor. Her şeyden öte tasarımı en beğendiğim noktası. Oyun falan oynamıyorum ancak arayüzlerde ya da gündelik şekilde uygulamaları kullanırken hiç bir türlü donma, takılma vs. yaşamadım. F4 pro ile arasında çok gidip geldim ancak aradakli fiyat farkında f3 pronun değdiğini düşünüyorum. Özellikleri ve tasarımı bakımından aynı fiyat bandında olan telefonlar arasında benim için en iyisi. Oppo markasına başta bir ön yargılıydım ancak gerçekten çok güzel iş başarmışlar. Sevgiler :)

Cevap icin tesekkurler, pasajda stok kalmadigi icin urun takibini biraktim, diger yerlerde 6.5 civari fiyati, piyasada bu fiyat bandiginda ozellik olarak aklima yatan bir iki modelden biriydi, urunu begenmenize sevindim. S20FE modelinin snapdragonlu versiyonu geldi deniliyor, o modeli takibe alayim simdi, baska yerlerde fiyati 5700 civarina gelirse 1.5 yillik cihaz olmasina ragmen yine de alirim belki. Size iyi kullanmalar.

• Selam, oppo reno 3 pro içindeki işlemciye gömülü 5G modem var zaten. Ama ayarlardan görünmüyor 5G die birşey. 5G yi açabilme durumu var mı yoksa bu 5G yazılım güncellemesi ile Oppo nun mu açması gerekiyor

• Arkadaşlar nakit ihtiyacımdan dolayı telefonumu istemeyerek satışa koydum, ilgilenen varsa pm gönderebilir.

• bugün oppo reno 3 pro aldım..

cihaz ekranında koruyucu geliyormu?

geliyorsa bu yeterlimi?

• telefon sorunsuz herhalde site hiç kıpırdamıyor..

• Pil çok aman aman değil.
    iPhone xs den geçtim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oppo reno 3 pro cihazlarımız 5G donanım destekli ve aktif etmeniz için şu kodu arama ekranında tuşlayınız

*#54794824# daha sonra sim menüsünden 5G seçeneğinin gelmiş olduğunu göreceksiniz

• Bende alarak aranıza katıldım arkadaşlar

• Telefonu severek kullanıyorum ama bir sorunumuz var böyle giderse satacağım gerçekten.sorunum görüşme esnasında sürekli ekran açılıyor ve sürekli sessize alıyor yada başka yeri arıyor.bunu yakınlık sensörü neden böyle

• fotoburak F kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir durum yok. Muhtemelen yüklemiş olduğunuz bir programla ilgilidir. Cihazınıza hard reset yaparsanız muhtemelen düzelir.

• Cihaza ColorOS sürümü V12.1 yazılımı geldiğinden (yani Android 12) hiç kimse bahsetmiyor. Belli ki Oppo Reno 3 Pro dan herkes vazgeçmiş durumda.

• "Hızlı İşlevler" menüsüne yeni bir uygulama simgesini nasıl ekleyebiliriz? (Widgetlerde yer almayan)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.