Şimdi Ara

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.070
Cevap
50
Favori
40.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam iphone da paylaşımın dokundurarak çalışması için (O+Connect) 3. parti uygulamasını yüklemek zorundayız dimi ? Pixel 10 lar şu an airdrop üzerinden her türlü dosya transferini yapabiliyor. Acaba bu oppo ya da gelmiş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 13 Aralık 2025; 10:28:2 >

Hocam yüklemek gerekiyor, kısa sürede yükleniyor. Mac'de de yüklenmesi gerekiyor. İlk anda yklemeden bir an paylaşır gibi oldu ama olmadı sonra temas ettiğinde telefonlar birbirlerine iphone de otomatik uygulama belirdi. İndirdim ama hesap oluşturmaya gerek yoktu en azından iphone'de.. eşim 14 pro max kullanıyor, belki ondan uygulama gerekiyor olabilir belki sonraki iphonelerde gerekmiyorlardır bilmiyorum ama sorun değili otuz sanşiyede kurdu uygulamayı. Keşke saati de kullanabilsek :D

Yeni gelen cihazlarda bu tür sorunlar son zamanlarda olabiliyor, teknosa ile iletişime geçin çözeceklerdir sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam selamlar, vatandan aldığım x9 pro'ya da aynı mesaj geldi sabah, büyük ihtimalle oppo Türkiye daha kayıt işlemlerini halletmesi, bir iki güne sisteme düşmesini bekliyorum ben. Ptesi oppo Türkiye'yi arayıp soracağım.

Şimdi baktım araştırdım biraz, iphone/mac /windows bu O+connect kuruluyor hepsine, şart, uygulama oppo/vivo/oneplus cihazlarda gömülü içinde geliyormuş, karşı tarafa bunu kurunca her türlü dosya transferi, telefonu ekrana yansıtma vs oluyormuş ,Apple airdropu bile açtıysa , işleri kötü demek Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]  Trend Android cihazlar tarafında yükseliyor yapay zeka mevzusuyla beraber,

• Benim gibi Çin'den telefonu alan arkadaşlar var ise eğer aşağıda yer alan uygulamayı indirmeli ve uygulama içerisinde yer alan "system_locales" kısmını tr_TR yaparak ve telefonu yeniden başlatarak telefonu %95 oranda Türkçe yapabilirsiniz.

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]

• Gehinnomm kullanıcısına yanıt
    Süpermiş bu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışından 16/512 Çin modeli 950 $ mantıklı mı sizce ? TR de lansman fiyatı olarak 90 bin TL ve 3 taksit olması da kafamı karıştırmadı değil .. Yurtdşı global modeli 1100 $ civarında . O pek mantıklı gelmedi . Tr cihazı ile fark azalıyor o durumda ..

Çin ile global farklılıklarını bu videoda anlatmış

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]Mo Marvelyoutube
    Thinking about buying the OPPO Find X9 Pro… but not sure whether to get the China ROM or the Global ROM? 👀 This video breaks down every important difference — updates, apps, Google support, cameras, network bands, bloatware, resale value, and long-term reliability — so you don’t end up with the wrong version in 2025. Whether you're shopping from China, importing to the US/EU from us (links below 👇), or waiting for the Global release, this guide gives you the full picture in under 10 minutes. 👉 Oppo Find X9 Pro Global: https://www.themobilemarvel.com/products/oppo-find-x9-pro-global-version 👉 Oppo Find X9 Pro Chinese: https://www.themobilemarvel.com/products/oppo-find-x9-pro-chinese-version 🎉 ENTER THE 1,000+ SUBSCRIBER GIVEAWAY! Join our Discord to enter: 👉 https://discord.gg/rCs6fnun (We’re giving away a smartphone, just join the discord to enter) 🔥 Shop the latest smartphones: 👉 themobilemarvel.com 🔔 Subscribe for more videos on rare & underrated smartphones 📱 Follow us on Instagram: @TheMobileMarvel 💬 Drop your questions in the comments #ChineseROM #globalrom #Smartphones #Smartphone #Android #Xiaomi #Vivo #Honor #Oppo #Samsung #Google #OnePlus #MoMarvel #TechReview #PhoneComparison #MobileMarvel #TechExplained #ImportedPhones #GlobalVersion #ChinaVersion #ROMComparison #FlashedROM #TechBuyerGuide #SmartphoneReview #XiaomiReview #VivoReview #PhoneTips #MobileTech #GadgetReview #MoMarvelShorts #techtalk #oppofindx9pro #findx9pro
    https://www.youtube.com/watch?v=jN7fg_7k7-4
    Hocam selam, ben bugün teknosaya gittim bana bir form doldurtmak istediler BTK ya iletmek için. Formda bu imei li telefonu şu numaralı hattimla kullanacagimi taahhüt ederim, başka numara ile kullanmak istersem otoriteleri haber edeceğim gibi ifadeler vardı. Baktım imei ile telefonumu eslestirecekler doldurmadim iade iptal isteği açtım. Bana yurtiçinden aldığım cihazı sanki yurtdışından almışım da kayıt ettiriyorum gibi geldi.

Oppo Türkiye'yi aradım Pazartesi dönüş yapacaklar. Oradaki başka bir cihazın imeisini kontrol ettim o da kayıtlı değildi. Siz de vatana sorar misiniz bu prosedür gerçekten böyle mi işliyor? Ben o kadar para verip yurtiçinden cihaz alıyorum bir de üstüne bunlarla neden uğraşıyorum hiç mantıklı gelmiyor çünkü.

Size yanlış bilgi vermişler gibi imei numarası klonlanmış cihazlar için böyle bir işlem yapılıyor, oppo imei numaralarını henüz btk sistemine girmemişe benziyor

Evet, kadın bana genelde yeni sattığımız cihazlarda olmazdı bu 1-2 sene geçmiş cihazlarda oluyor diyince zaten taşlar tam yerine oturdu bende de. Kafaları karışık biraz nadir olan bir şey olduğu için.

• FORUM İSTANBUL bayrampaşada MEDİAMARKT ta OPPO FİND X9 PRO yu sordum, öğlen 12-13 gibi kutuyu açaçağız dedi, ben beklemedim, bunun sonuda vivo x200FE gibi olacak fiyatı 75.000tl ye düşer, s26+ ı bekleyeceğim,adamlar-teknoness ön kayıttan ONEPLUS 15 İ 69.000 tl ye satıyor- tabi şarj aleti ve kılıf yok, hepsiburada ONEPLUS 15 İ 73.000tl ye satıyor.

Hayırlı olsun telefonunuz öncelikle. Ben de Vatandan sipariş ettim şuan kargoda. Sorunla ilgili gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Muhtemelen benim de başıma gelecek en azından ne yapacağımı bileyim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam iyi ki öyle birşey yapmadınız, kendi kendine kayıt oluyor olması gerek, sanırım bu cihazlar daha kayda gönderilmedi yada btk kayıt yapmakta geç kaldı.

Telefon gelince IMEI sorgusu yapıp sonucu yazarsanız çok sevinirim.

IMEI kontrolü yapabilir misiniz e-devlet üzerinden. Kayıtlı gözüküyor mu diye.

Zaten hiç mantıklı gelmedi bana da. Hatta öbür imeisi için de form doldurmamiz gerekmiyor mu dedim, o daha kayitsiza düşmemiş işlem yapamiyoruz dedi, hat takmadim ondan olmasın dedim. O da kayitsiza düşünce işlem yapabiliriz ancak diyor. Resmen yeni aldığım telefona IMEI klonlanmış gibi işlem yapacaklardi. Neyse Oppo TR sorunumu anladı, çok da yardımcı oldular sagolsunlar, Pazartesi dönüş yapacaklar. Onlardan umutluyum, telefonu iade etmek değiştirmek falan istemiyorum 1 gün boyunca her şeyi ayarladım tekrar şifreler bankalar maillerle falan uğraşamam.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.