Şimdi Ara

Oppo, Find X2 Pro'nun periskop kamerasıyla ilgili yeni görsel paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji şirketi Oppo, önümüzdeki Cuma günü Find X2 ve Find X2 Pro akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, lansman etkinliğinden sadece birkaç gün önce Find X2 Pro modelinin periskop kamerasını gözler önüne serdi.



    Ayrıca Bkz.Nvidia, GTC 2020 konferansını çevrimiçi gerçekleştireceğini açıkladı



    Üçlü kamera ile geliyor



    Şirketin resmi Weibo sayfasında Find X2 Pro'nın Hybrid Zoom sunan kamera modülüyle ilgili bir görsel paylaşıldı. Cihazın arka panelinde üçlü kamera kurulumunun yer aldığını görüyoruz. En üstte periskop ünitesi ve altında ise iki adet sensör mevcut. Flaş ise bu kamera diziliminin en altında konumlandırılmış.





    Find X2 Pro'nun arka panelinin kavisli kenarları olduğu göze çarpıyor ve ön tarafta da 2.5D eğimli kenar olması bekleniyor. Teknik olarak akıllı telefonun QHD+ çözünürlüğe sahip 120Hz yenileme hızı sunan OLED ekranının olacağını da söyleyelim. 65W SuperVOOC hızlı şarj özelliği ile gelecek olan akıllı telefonun henüz hangi fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belli değil.








  • görünüre bakılırsa üç tane büyük okkalı kamera koymayı tercih etmişler. diğer çinliler gibi 50 tane kamera koyup yazılımını yarım yamalak yapmaktansa böylesi bence de daha iyi ve applevari bir yaklaşım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonlar neden bu kadar uzadı? 19,5 :9 20:9 21:9 nedir böyle?

  • Çinliler artık kamerada inovasyon yapan taraf, farklı şeyler deneyip büyük sensörler kullanıyorlar ,diğer çinlilerde farklı çözümler kullanarak daha iyi olmaya çalışacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.