Şimdi Ara

OPM'den Crysis 2'ye 8 Puan (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu puanlamadan sonra bu dergi yazarları allah bir deseler inanmam bu kadar saçmalık olur bulletstorm grafik olarak iyi olabilir oynadım ama crysis 2 nin yanında geçemez oyunda adam akıllı fizik motoru bile yok grafikleri crysis 2 nin dengi bile değil oyunun konusu yok multiplayer yok bunlar diğer oyunlarda puan kırılmasına neden olan sebepler ama bulletstorma puan eklemiş crysis 2 den çalıp nerdeyse ki zaten bulletstorm kopya bir oyun crysis gibi özgün kendi yolunu çizebilmiş bir oyun bile değilken ondan yüksek not alması tamamen saçma bunlar sadece oyun satışları üzerinde etkili olması için hazırlanmış senaryolar.eğer bu derginin fanları fln varsa eğer burda hemen uzaklaşsınlar o dergiden
  • Kendi yapımları olmadığından olabilir
  • blood time millete funboy diyorsun kendine bak.Konuyla ilgili konuşmak gerekirse cok üzüldüm acıkcası ,zaten pc de oynuyan arklarda pek beyenmemişti inşallah bu söylenenler yalan olur.Ayrıca xbox ın grafikleri ps3 ten cok farklı gibi konuşuyorlar ya deli oluyorum .Mal herifler sanki o farkı oyunu oynuyunca hissediyorsunuz ayrıca oyun yapımcıları isteseler exc oyunlardaki gibi grafik yapabilirler, ben şahsen killzone 3 teki grafiği pc de görmedim.

    Ben arkadaşıma diyorum o gün ps3 grafikleri pc den kötü , arkadaşım ps3 yok ama bana diyorki o pc lerin fiyatı 2000 tl en az yani anlıyan anlıyor konsolların gücünü ,sonra karşılaştırma yapıyorsunuz 600tl lik konsollarla.
  • puanları resmen işkembeden sallamışlar, bu ne ya böyle. en basiti cysis 2i demasunu oynadım grafikler hayret vericiydi, bunlar neresinden test etmişler şimdi anladım :)
  • crysis 2

    ile bulletstorm ve da2 yi denk denk tutmuş onu geçtım.. bulletstroma 9 vermış..
    yuh!
  • Crysis 2'ye düşük not verilmesinin sebebi Killzone'u sattırmaktır.Bundan 3-4 ay önce 2 oyun karşılaştırılmaya başlanmıştı.O yüzden böyle bir yola gitmişler.Burdan Cevat Yerli'ye sesleniyorum "Sakın Resmi Konsol Sitelerinin puanlarına bakarak üzülmeyin.".
    Ayrıca Bulletstorm'a da b.k atmayın.Ben hiç bir Fps'de bu kadar eğlenmemiştim,Crysis'ten düşük alsaydı acaba bu kadar b.k atılırmıyıdı...
    Ayrıca Fanboy'lardan nefret ediyorum.DarkRoyal,Pinky_Demon vs...
    bütün fanboylar siteden atılmalı.İnsanları siteden soğutuyorsunuz lanet olsun size....
  • YETER BE!3 konsol + pc sahibiyim;demoyu 2'sinde de oynadım ve artık oynamayan kişiler yorum yapmasın.

    Crysis 2 multiplayer olarak kesinlikle zevk vermiyor.Grafik olarak crysis'e güzel diyen aptaldır.crysis 2 grafik olarak MÜKEMMELDİR.bunu hardcoreda oynayan biri olarak söylüyorum tabi.

    multi grafik olarak iyi olsa da özelliklerin hiçbirini kullanan görmedim.haritanın başından sonuna ar ile headshot atan bir nesil var.2 kişi karşına çıkarsa 2 sini de öldürme ihtimalin yok.görünmezlikten çıkma kötü.aynı anda görnce zırhı ilk açan kazanır.vuruş hissi sıfır yani bayağı kötü.

    single a bakınca bayağı güzel.hikaye klişe olsa bile hoşuma gitti.oynanış çizgisel olsa da farklı yolları deneyebiliyoruz ve bu muhteşem olmuş.görevler tekrar etmese klasik olabilirmiş.

    puanım:8.7
  • crysis 2 diyorum başka yazı istemiyorum
  • Bulletstorm 9 u hak eden bir oyun bence ama Crysis 8 i hakediyomu oynamadan yorum yapamam.
  • bulletstorm gibi b.k tan bir oyuna 9 veren dergiden adam olmaz
  • Promozom
    arkadaşım güzel yorumlamışsında olumlu yönlerini olumsuz yorumlamışsın ...
    1-CRYSİS 2 kesinlikle zevk veriyor bunun tartışması bile olamaz.
    yıllardır multiplayer oynayan biri olarak konuşyorum....
    2-vuruş hissine yorum bile yapasım yok 0 olması olanakasız ve bircok oyundan iyi oldugunu düşünyorum...
    3-iki kişi karşına çıkarsa ikisini öldürme ihtimali asıl bu oyunda var ve bunu nanosuitin o şaheser özellikleri ile yapıyosun.
    3-görünmezlikten çıkma kötü değil ,görünmezlik her ne kadar alternatif olsa da bunu abartanlara karşı alınmış bi önlem.görünmezlikten çıktıktan sonra ekranın beyazlaması bence çok güzel düşünülmüş.
    4-oyunda ilk zırhı açan kazanır zaten bu da oyununda güzel tarafı bu nanosuiti ne kadar iyi kullanırsan o kadar iyi oynuyosun ...

    omar2425 fanboylukla işim olmaz bu oyuna 8 veren siteye cevap veririrm ama;)




  • crysis 2 ps3 demosu çıkacaktı bugün hala ne uk ne us ne TR psn de var. mycrysis.com da Crysis 2 ps3 demo available now download now at psn diyor ama hala yok????
  • resmen oyunu karalamaya çalışmışlar haksız bir puandır bu ve kınıyorum bu puanı veren dergiyi.
  • Uzun zamandır bcs misafiri olarak yorumları takip edip yorum yapıyordum ama bunun işkence olduğunu anladım ve yeni hesap aldım, yeni hesap aldım çünkü cevap vermem gerektiğini düşünyorum.OPM ile yorumuma başlamak istiyorum ve beni savunan kişi sayısının bilhayli yüksek olucağını tahmin ediyorum.OPM dergisinin puanlarını baştan beri takip eden nadir oyunculardan biri olarak hiçbir zaman hiçbir şekilde tasvip etmediğimi söylemeliyim.CRYSİS 2 oyununa gelelim,9 puanın üstünde alacak bir oyun.Benim için oyunun en önemli 3 özelliiği yapay zeka ,grafik ve vuruş hissidir.Hikayeyi 2. plana
    atsam da kesinlikle hikayesi iyi olmayan bir oyunu oynamaktan zevk almam fakat hikaye benim için 1. koşul değildir .Crysis 2 single hikayesi bence çok güzel .
    Klişe ,bir hikayenin uzayda geçmesi ,yaratıkların olması gibi özelliklerle değil hikayeyi berbat edicek işleyişin gözler önüne seriliyor olmasıdır bu insana haz vermez ve klişe özelliğini bizzat kendinde bulundurur.Crysis 2 single versiyonunda vuru




  • 15.03.2011 18:18:41 'da yazdığım mesakın devamı:)
    Crysis 2 single versiyonunda vuruş hissinin demoya göre daha iyi olduğunu gördüm neden bilmiyorum ama demosunda dahi vuruş hissi yeterince tatmin edici.Umarım birileri tarafından fanboy sıfatına layık görülmem.
  • Bulletstorm'a dandik diyen, oyunlardan zerre anlamıyordur. Oyuncu olacağım diye kasmasın bu kişiler lütfen. Crysis 2'nin az puan aldığını savunanlar da, firmanın başında Türkler var diye savunmaktadırlar. Crysis 2 güzel bir oyun tamam da 8 puan neyine yetmiyor? Crytek'in başında Türk değil de Amerikan biri olsaydı bu konunun altı asalak dolmazdı eminim. Mount & Blade dünyanın en güzel oyunudur o zaman. Neredeyse bütün kadro Türk. Akıl, fikir...
  • Bulletstorm'a dandik diyen, oyunlardan zerre anlamıyordur. Oyuncu olacağım diye kasmasın bu kişiler lütfen. Crysis 2'nin az puan aldığını savunanlar da, firmanın başında Türkler var diye savunmaktadırlar. Crysis 2 güzel bir oyun tamam da 8 puan neyine yetmiyor? Crytek'in başında Türk değil de Amerikan biri olsaydı bu konunun altı asalak dolmazdı eminim. Mount & Blade dünyanın en güzel oyunudur o zaman. Neredeyse bütün kadro Türk. Akıl, fikir...
  • hakettiğini bulmuş bence. bu arada 8 puan az bir puanda değil zaten. ayrıca grafik var diye şirkette adı duyulmuş türk var diye oyun hemen 10 olacak değil. daha senaryosunu oynamadınız zartına zurtuna bakmadınız, sadece online demoyu denediniz ve online kısım iyi diyede 10 puan alacak değil.
  • =) Crysis 2 daha çıkmamış ve Sırf demolara bakılarak 8 vermeleri hem saçma hem anormal hemde Dragon age 2 , Bulletstorm ,Yakuza gibi oyunların Crysis ile eş değer olması ÇOOOOOOOOOOOOK SAÇMA
  • bloodtime herşeyi açıklamış.Ayrıca ne alaka önce zırh modunu açan kazanır.Rakibinin kafasına ateş et bakalım zırh modu onu kurtarır mı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.