< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
içinde para vardı şimdi ulaşamıyorum mail falan attım ama çok acemi bir firma inşallah içindeki parayı kurtaririz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhara15 -- 7 Nisan 2025; 14:51:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 15 Nisan 2025; 16:43:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 15 Nisan 2025; 22:46:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yok hocam Tödeb e sikayet ettim. Opetpay dgparaya atiyor suçu. Oda çocuk gibi mizmizlanip açmıyor hesabi. Çok iğrenç iki firmada.. mail attım şikayetvara yazdım halen bir sonuç yok Buraya şikayet et muhakkak Dgpara resmi olarak Tödebe bağlı.. Todeb şikayet Linki bu https://todeb.org.tr/hakemheyetibasvuruformu/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim ayın 6 sindan beri kapali yapmadığım şey kalmadi. Ölü taklidi yapıyorlar. Ne ses var seda. Benimde 9 bin civariydi kaldi öyle. Sana ne yazmışlar bide kaç gün sonra dönüş yapmislar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
müşteri hizmetlerini 10 kere aradım hepsi farklı farklı şeyler söylüyor bilen birisi lütfen yanıtlasın. 28 martta opet pay e üyelik yaptım. bi mh puan görünüytor diyor başka mh puan görünmüyor diyor. emin olamadım bi türlü. birde opet kampanyalara baktım 1250. tl ve üzeri yakıta 100 tl puan veriyor. diyorum ki 1400 tl lik yakıt alsam sonra kasaya gidip parolapara ile ödesem ama öderkende 150 tl puanı kullanmak istiyorum dediğimde hem 150 tl puanı hem 1250 den dolayı 100 tl puanı hem de parolapara yakıt kampanya cashbackı kazanabilirmiyim ve nasıl olacak yönlendirimisiniz ne yapmalıyım? |
|