Şimdi Ara

Operatör Yazısı Yerinde 28603 Yazıyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi telefonumun mobil veriyi gösteren yerinde BIMCell yerine 28603 yazıyor. Ama sadece mobil veri seçerken böyle. Onun dışında bildirim çubuğu ve kilit ekranı normal. Eskiden böyle değildi. Nasıl düzeltebilirim. SS ler altta.
    Not: Cihaz rootlu ve xposed framework yüklü. Android 4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp.adalar -- 28 Ocak 2016; 17:04:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • telefondan değil büyük ihtimalle
    avea ve turk telekom birleşti ve avea yazan yerde artık türk telekom yazıyor
    bimcellde aveanın alt markasıydı
    belki bu yüzden böyle olmuş olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickjonas kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde XDA dan bir uygulama indirip ekranda yazan operatör yazısını değiştirmiştim ama sonra tekrar default ayarlara getirdim. Acaba o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle sıfırlasam ya da SP Flash Tool ile stock romu yüklesem düzelir ama şu ana kadar ne yaptıysam düzelmedi. Umarım sıfırlamama gerek kalmaz.
  • 286 ülke kodu 03 operatör kodu..
  • carloska kullanıcısına yanıt
    Hocam onu biliyorum :D Zaten çözdüm olayı. Avea TürkTelekom olunca operatör yazısı değişti, benim telefonda da o yazıyı editleyen bi uygulama vardı Xposed Framework ile, o program yüzünden oluyomuş silince düzelmişti. Yine de sağolun bilgilendirme için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.