Şimdi Ara

Operatör taşıma ile ilgili bir soru(n)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 gün önce Turkcell hattımı vodafon'a taşımak için başvurdum bana yeni bir simkart verdiler ve turkcell hattım kapandığında bunu takmamı söylediler, daha sonra vodafona sms gönderdi ve hattımın bu gece (21.05.2010) saat 01.20 de taşınacağını söyledi beklediğim gibi 01.20 de turkcell hattımda şebeke gitti, ancak vodafonun kartını takmama rağmen 15 dakikadır hala sinyal yok normalmidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 21 Mayıs 2010; 1:37:00 >

• Hattı çıkarıp tekrar takarmısınız
  • Dostum dediğini yaptım
    Ancak vodafone'da şöyle bir şey okudum ancak nerdeyse 30 dk oldu yine sinyal yok.

quote:

Abone, numarasını taşıma sürecinde (azami 6 gün) kullanmaya devam eder. Sadece geçişin gerçekleşeceği sırada ortalama 15 dakikalık kısa bir kesinti olacaktır. Bunun sebebi ise geçişin gerçekleşeceği anda abonenin hattı Verici Operatör tarafından deaktif edilecek ve Alıcı Operatör'e deaktivasyon mesajı gidecektir. Deaktivasyon mesajını alan Alıcı Operatör, abonenin hattını aktive edecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Hattı çıkarıp tekrar takarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorexia

Yaklaşık 3 gün önce Turkcell hattımı vodafon'a taşımak için başvurdum bana yeni bir simkart verdiler ve turkcell hattım kapandığında bunu takmamı söylediler, daha sonra vodafona sms gönderdi ve hattımın bu gece (21.05.2010) saat 01.20 de taşınacağını söyledi beklediğim gibi 01.20 de turkcell hattımda şebeke gitti, ancak vodafonun kartını takmama rağmen 15 dakikadır hala sinyal yok normalmidir acaba

Bana göre panik yapma,ben ilk defa hattımı taşıdığımı hatırlıyorumda,sabah 7 de taşınacaktı, sabah 8.30 da sinyal geldi bende sanmıştım ki tüh hattım artık bitti tamamen iptal oldu.Ev numarsından arıyordum hattımı böyle bir numara yoktur diyordu.Neyseki 90 dakika sonra açıldı.
    Sanmıyorum bir sorun olduğunu ama bu geçiş süresi 60 dakikayı bulur bazen de geçer,takma kafanı.Evde başka hat varsa kendi hattını bir arat,ne diyor bakalım,böyle bir numara varmı yokmu ulaşılamıyormu diyor.

Bu arada 10 dakikada 1 telefonunu kapat aç eğer illa emin olmak istiyorsan.Kapat aç ve 5 dakika bekle.Hattının dilini seçmeyi unutma eğer vodafonede dil seçimi varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Mayıs 2010; 4:22:12 >

• ya gece nöbetçiyim, ve telefona ihtiyacım var, tamda zamanında değişim oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Yaklaşık 3 gün önce Turkcell hattımı vodafon'a taşımak için başvurdum bana yeni bir simkart verdiler ve turkcell hattım kapandığında bunu takmamı söylediler, daha sonra vodafona sms gönderdi ve hattımın bu gece (21.05.2010) saat 01.20 de taşınacağını söyledi beklediğim gibi 01.20 de turkcell hattımda şebeke gitti, ancak vodafonun kartını takmama rağmen 15 dakikadır hala sinyal yok normalmidir acaba

Bana göre panil yapma,ben ilk defa hattımı taşıdığımı hatırlıyorumda,sabah 7 de taşınacaktı, sabah 8.30 da sinyal geldi bende sanmıştım ki tüh hattım artık bitti tamamen iptal oldu.Ev numarsından arıyordum hattımı böyle bir numara yoktur diyordu.Neyseki 90 dakika sonra açıldı.
    Sanmıyorum bir sorun olduğunu ama bu geçiş süresi 60 dakikayı bulur bazen de geçer,takma kafanı.Evde başka hat varsa ırdan kendi hattını bir arat,ne diyor bakalım,böyle bir numara varmı yokmu ulaşılamıyormu diyor.

Bu arada 10 dakikada 1 telefonunu kapat aç eğer illa emin olmak istiyorsan.Kapat aç ve 5 dakika bekle.Hattının dilini seçmeyi unutma eğer vodafonede dil seçimi varsa.

• tam 80 dakika oldu hala bir değişiklik yok
  • quote:

tam 80 dakika oldu hala bir değişiklik yok

http://www.numaranitasi.gov.tr/

adresinden gir numaran vodafoneye taşınmış mı kontrol et.telefonunu kapt 5 dakika bekle aç tekrar 5 dakika bekle.Vulundupun yerde vodafone çekiyordur umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattı veren bayi yanlış hat vermediyse açılır yakında.

Vodafone sistemlerinde genel bir yavaşlık vardı 1-2 gündür. Ona da yansımış olabilir.
  • herhangi bir numaradan kendi numaranı arat,ulaşılamıyor diyorsa hattın açılmış ama sinyal yok,böyle numar yok diyorsa httın daha açılmamış,geçiş süreci devam ediyor yani hattın askıda.turkcellden çıkmış şu an havada ilerliyor,yeni hattını arıyor :)
    bu arada eminsin dimi bu saattlerde geçecek olduğundan.Genellikle sabah saatlerini seçerler de eğer zem özel olarak geceyi istemediysen.
  • Geldi dostlar :)
  • siteyi ayağa kaldırdın valla bu saate.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.