Şimdi Ara

OPERATÖR & NANO SİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar dün iphone 5 aldım ve aldığım yerde sim kartımı nano sime çevirttim.aşırı derecede şarj yedi ve yemeye devam ediyor,bu sorun simi kestirmemden kaynaklanıyo olabilir mi,operatörüme gidip direkt nano sim olarak alsam şarj süresine etki eder mi ?

• Sanmıyorum
    Yani alakasız mevzular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desider.org

Sanmıyorum
    Yani alakasız mevzular

hocam vodafone kullanıyorum %25 pil tasarrufu diyo ama bana göre tam tersi şu an
  • batuhantstkn kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi avea reklamı : şarja takarsın geçer diyor adamlar. Daha nedesinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzun şarj tüketme sorunu simden asla kaynaklanmaz, şu adımları deneyebilirsin

1- Arkaplanda uygulama yenileyi kapatabilirsin(ayarlar-genel-arkaplanda uygulama yenileme
    2- ayarlar-erişilebilirlik-kontrastı arttır-beyaz noktayı azalt ve renkleri koyulaştır yapabilirsiniz
    3- ekran parlaklıgını otomatik ayarlamak da şarj süresini olumlu etkiler
    4- parallax efekti vs. kapatmak da pilinizi korur. Ek olarak söyleyeyim vodafone %25 turkcell şu kadar pili korur kavramı yanlıştır kanımca. kişisel kullanıma bağlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

Telefonunuzun şarj tüketme sorunu simden asla kaynaklanmaz, şu adımları deneyebilirsin

1- Arkaplanda uygulama yenileyi kapatabilirsin(ayarlar-genel-arkaplanda uygulama yenileme
    2- ayarlar-erişilebilirlik-kontrastı arttır-beyaz noktayı azalt ve renkleri koyulaştır yapabilirsiniz
    4- parallax efekti vs. kapatmak da pilinizi korur. Ek olarak söyleyeyim vodafone %25 turkcell şu kadar pili korur kavramı yanlıştır kanımca. kişisel kullanıma bağlıdır

Yanlış bilgilendirme yapmayalım eğer sim kart kesikse ve şebeke bu sebepten dolayı iyi çekmiyorsa direkt şarjı etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantstkn

İyi akşamlar arkadaşlar dün iphone 5 aldım ve aldığım yerde sim kartımı nano sime çevirttim.aşırı derecede şarj yedi ve yemeye devam ediyor,bu sorun simi kestirmemden kaynaklanıyo olabilir mi,operatörüme gidip direkt nano sim olarak alsam şarj süresine etki eder mi ?

Orjinal sim alırsanız şarja etki edecektir çünkü sim kart kesik olduğu zaman şebeke düzgün çekmeyebiliyor sinyal kaybından dolayı da şarjı direkt etkiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da mantıksız gelmesine karşın nano simcard kullanmanı tavsiye ederim bugüne kadar bir çok kez Apple Store gittim, kendim yada Arkadaşlarım için hepsinde de ilk baktıkları simcard eğer nano değilse nanodan kaynaklı diyerek nano simcard alıp format atın bir hafta kullanın öyle gelin diyerek 1 hafta sonraya randevu veriyorlar. Bazı genius arkadaşlar ise bunun garantiyi bile etkileyeceğini, cihazı garanti dışına bile çıkartacağını iddia etse bile bugüne kadar böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu nedenle nano simcard kullan dedikleri doğru ise batarya ömrünü daha verimli kullanmış olursun ve cihazını riske atmamış olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Orijinalden alıntı: tolgahanekiz

Telefonunuzun şarj tüketme sorunu simden asla kaynaklanmaz, şu adımları deneyebilirsin

Yanlış bilgilendirme yapmayalım eğer sim kart kesikse ve şebeke bu sebepten dolayı iyi çekmiyorsa direkt şarjı etkiler.

o sebepten olduğunu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Orijinalden alıntı: batuhantstkn

İyi akşamlar arkadaşlar dün iphone 5 aldım ve aldığım yerde sim kartımı nano sime çevirttim.aşırı derecede şarj yedi ve yemeye devam ediyor,bu sorun simi kestirmemden kaynaklanıyo olabilir mi,operatörüme gidip direkt nano sim olarak alsam şarj süresine etki eder mi ?

Orjinal sim alırsanız şarja etki edecektir çünkü sim kart kesik olduğu zaman şebeke düzgün çekmeyebiliyor sinyal kaybından dolayı da şarjı direkt etkiliyor.

bende böyle bişey duymuştum hocam ondan doğru bence de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.