Şimdi Ara

Operatör ayarları güncelleme mesajı alıyorum. YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransadan alınmış, sim kilitli iPhone 4 4.1 cihazım var.
    Orange den alan arkadaş 70 Euro ödeyip cihazı kilitsiz hale getirecekti.

Şu an resim yükleyemiyorum ama Turkcell hattı taktığımda Ayarlar/Hakkında bölümüne girdiğim zaman

-----------------------------------------
    Operatör Ayarları Güncelleme

İphone'unuz için yeni ayarlar var.
    Onları şimdi güncellemek istermisiniz?

Şimdi Değil - Güncelle

-----------------------------------------

şeklinde mesaj geliyor. Bu ne anlama geliyor?.
    Arkadaş hattı açtırmış mı, ve bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor.

Güncelle yi tıkladığımda Hakkında menüsünde kalıyor ve hiç bir değişiklik yapmıyor...

Cihazı iTunes den güncelleme mi yapmam gerekiyor...

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isarac -- 21 Mart 2011; 16:36:36 >

• Konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar???
  • Itunes'a takmayı dene derim. Carrier ayarlarını update edeyimmi diye soracak muhtemelen.
  • iTunes den güncelleme yaptım, şimdi ise şöyle bir uyarı alıyorum iTunes den...

iTunes could not check for an update to the carrier settings for your iPhone. An unknown error occured (1631).

şimdi ne yapmam gerekiyor???

Ayrıca Operatör kısmında daha önce Orange 8.0 yazarken şimdi Yok yazıyor. ICCID de ise daha önce hiçbirşey yazmazken, şimdi Sim Yok yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isarac -- 24 Mart 2011; 17:37:53 >
  • Telefonu kapatıp sim cardı bir çıkartın.Yeniden açınca sim cardı takın.Bakalım ne olacak.
  • Cevapların için teşekkür ederim myfranco..
    ICCID ye numara geldi, ama hat noktasında bir değişiklik olmadı, çıkarıp tekrar taktım bu sefer sim hatası verdi... Ağ ve Operatör kısımlarında yok yazmaya devam ediyor...
  • Rica ederim. Peki telefonda jailbreak var mı? Custom fw yüklenmiş ve sanki operator simcardı yok diye hactivation metodu seçilmiş gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon 4.1 versiyon idi, iTunes den 4.3 e güncelledim, baseband da güncellendi. Ama güncellemeden önce telefona cydia yüklüydü...
  • Artık olayı biraz daha karışık hale getirdim. Bir güncelleme daha yaptım ve şimdi telefon iTunes e bağlantı (sim kart tanıma) ekranında kalıyor. :(

sanırım şimdi universal sim karta ihtiyacım olacak...
  • Anlaşılan o ki henüz kilit kaldırılmamış.
  • Slm
    Az önce bendede böyle bir mesaj çıktı , cihazım i4 ios5 4.11.08 su an iPod olarak kullanıyorum:) yani icinde simde yOk bu nedir ?
  • Dedim Apple acıdı da simkilidimi kaldırdı
  • hellboy aynı senın durumundayım ve bende cok merak edıyorum bı ara bende dusundum apple sayıp soverek gonderdıgım maıl den utandı da actı dedım heralde o yuzden bakıodum kı malesef tasssak gecmısler :D
  • Başka konu açmyayım dedim ama ilk defa böyle bir uyarı alıyorum,cihaz 4S ve geveyli arkadaşlar güncellemeyi yapsam sorun olur mu kilitlenmesin cihaz şimdi gevey çalışıyor sorunsuz ???

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.