Şimdi Ara

Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
23.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler key almaya değer mi yoksa boş iş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

beyler key almaya değer mi yoksa boş iş mi?

Bence şu an süper oyunlarda yoldayken almaya değer bir oyun değil belki ucuzladıktan sonra alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Denetim Masası -> Program Kaldır -> Operation Flashpoint:Red River

yani hakkatende bu oynundan beklendim daha fazlaydı ama maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

beyler key almaya değer mi yoksa boş iş mi?

Boş iş.
  • 25 tl key gerçi
    hala almaya değmezse çıkarayım sepetten ağırlık yapmasın xD
  • Seculog hatası veriyor bir türlü aşamadım bu sorunu.
  • M95 kullanması zevkli olmuş, 200-300 metredeki heliyi pilotunu vurup düşürdüm.

Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011  Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011  Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011

• "Allahım işallah codemaster birdaha fps oyunu yapmaz" amin!
  • Oyun bana görede berbat ama oynayanları, ilerleyenleri görüyorum ve açıkcası üzülüyorum durumlarına
  • bi ben bir de xf den bi adam sevdi galiba oyunu

grafikler kaplamalar çok kötü yinede umut var

arma 2 ve tüm paketleri bitirdikten sonra orjinalde olmayınca iyi geliyor
  • resimler harika da, fiyatı biraz düşsün bakarız
  • Oyun oynanmayacak kadar kötü değilki. Millet çok fazla abartıyor. Birde bu abartanların yorumlarına bakıp "indirmekten vazgeçtim diyenler var"
  • oyunda arma 2 deki gibi senaryo kısmı bitince multiplayer kurup botlar ile oynama imkanı var mı? ve ya bunu deneyen???
  • Oyun çok kötü değil, yorumlar abartı kaçıyor biraz. Ortalama 70-75 arası bir puan alır, grafik derdinde değilseniz ve geniş alanlarda geçen bir taktik fps oynamak istiyorsanız fena değil.

Ayrıca bu oyunda vuruş hissi yok falan demeyin, vurduğunuz adamlar ortalama 150-200 metre mesafede çok küçük görünüyorlar bu mesafeden vuruş hissi beklemek abes olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 23 Nisan 2011; 19:49:32 >
  • oyun kötü
    neden çünkü dragonrising nasıl zevkle oynadıysam bundan hiç zevk almadım.
    hep oyunlarda hep aynı şeyi yaşıyorum bi iyi yapıyorlar bi kötü .
    beğenenler bide dragon rising oynasınlar anlayacaklar.
  • Arkadaşlar bu oyunun save sistemi nasıl kendimiz save yapamıyormuyuz checkpoint ler masallah 10 dk bir öldünmü cok geriden baslatıyor. Öldükten sonra load last checkpoint bide continue seceneği cıkıyor ikiside aynı checkpoint te geri dönüyo benim atladığım baska bişey mi var yoksa save olayı bumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennzi -- 23 Nisan 2011; 18:24:40 >
  • oyunu indirip de "kötü bu, dandik" demek de iyiymiş. hakkını vermediğiniz bir şey hakkında atıp tutmayın bir zahmet.
  • Zaten taktik fpsler çok az.OPF ile Arma dışında yok.Denemeye değer.
  • Oyun gerçekten bukadar kötümü ? oynıcaktım yorumlara bakınca baya soğudum oyundan ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

oyunu indirip de "kötü bu, dandik" demek de iyiymiş. hakkını vermediğiniz bir şey hakkında atıp tutmayın bir zahmet.

Oyunu indirmeden atıp tutmadıklarına şükret.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.