Şimdi Ara

Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
23.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heatblast

bu oyun garip geldi nedense 3 kuşunda geberiyoz. akıcılık nedense güzel değil. cod serisinde takır takır geçiriyodum ama bunda ne taraması güzel nede tek tek sıkması mause ayarı da garip

Oyunun tarzı CoD değil zaten.
  • CRYSİS yi bitirmiş biri olarak bu oyun bana 3. el gibi geldi şu an jip te gidiyorum kontroller yavaş vs online oynarsam belki hoşuma gider nasıl oynuyorsunux şu anda beyler bende aranıza katılırım birde bende live keyi vardı ama buda dirt 2 gibi kabul etmedi
  • Hamachi oynanışı lütfen. Nasıl yapabiliriz. Teknogods'u indirdik..
  • Oynadık az önce.Bazı arkadaşlar Single güzel değilde Coop yapınca sarıyor demişti.Açıkcası hiç beğenmedim.Bir cacık olmamış bence.
  • Berbat yaw siliyorum şu anda ama silmede bile sorun çıkartıyor oyun

HARD DİSİKİME YAZIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 27 Nisan 2011; 22:57:06 >
  • Öncelikle aksiyon fps ciler bu oyundan uzak dursunlar, oyunu şöyle yorumlayabiliriz kısaca

RainbowSix Vegas ın daha geniş alanda ve daha taktiksel olanı, biraz daha sabır istiyor, birde tabiki normal seviyenin üstünde ingilizce gerektiriyor, taktik oyunlarını sevenler bu oyuna yaklaşsınlar.Bana göre 2011 in en iyi Fps si ama zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama oyuna başlarken bakış açınızı biraz değiştirirseniz daha memnun olabilirsiniz
  • tekno20 çalışmıyor bende bir türlü atou ile bulamadı dll yi ve 2. sıradakini :/
  • Dün bitirdim bende oyunu ve kesinlikle kimseye önermiyorum. APC ve Helikopter kullandığımız bir tene bölüm bile yok! Görevler hep aynı ve çok çok sıkıcılar, bu oyuna taktik FPS diyorlar ama alakası bile yok, tüm görevleri takım arkadaşlarınıza hiç komut bile vermeden rahatça bitirebilirsiniz, yapay zeka yerlerde sürünüyor zaten. Grafikler deseniz 3 sene önce belki iş yapardı diyeceğim oda yok! Patlaka efekleri iğrenç, fizik yok vs... Kontroller çok hantal oynanabilirlik vasat. Kısacası olmamış hemde hiç olmamış benim puanım 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Nisan 2011; 11:19:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
    Dün bitirdim bende oyunu ve kesinlikle kimseye önermiyorum. APC ve Helikopter kullandığımız bir tene bölüm bile yok! Görevler hep aynı ve çok çok sıkıcılar, bu oyuna taktik FPS diyorlar ama alakası bile yok, tüm görevleri takım arkadaşlarınıza hiç komut bile vermeden rahatça bitirebilirsiniz, yapay zeka yerlerde sürünüyor zaten. Grafikler deseniz 3 sene önce belki iş yapardı diyeceğim oda yok! Patlaka efekleri iğrenç, fizik yok vs... Kontroller çok hantal oynanabilirlik vasat. Kısacası olmamış hemde hiç olmamış benim puanım 5/10

oyunu komut vermeden hardcore da bitirdiyseniz vallahi helal olsun, ben hardcoreda oynuyorum ve grubunuzu iyi yerlestirmezseniz ölumunuz kacinilmaz oluyor.tekrar soyluyorum taktik fps hayrani dglseniz bu oyunu oynamayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Dün bitirdim bende oyunu ve kesinlikle kimseye önermiyorum. APC ve Helikopter kullandığımız bir tene bölüm bile yok! Görevler hep aynı ve çok çok sıkıcılar, bu oyuna taktik FPS diyorlar ama alakası bile yok, tüm görevleri takım arkadaşlarınıza hiç komut bile vermeden rahatça bitirebilirsiniz, yapay zeka yerlerde sürünüyor zaten. Grafikler deseniz 3 sene önce belki iş yapardı diyeceğim oda yok! Patlaka efekleri iğrenç, fizik yok vs... Kontroller çok hantal oynanabilirlik vasat. Kısacası olmamış hemde hiç olmamış benim puanım 5/10

Amma abarttın

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Oynadık az önce.Bazı arkadaşlar Single güzel değilde Coop yapınca sarıyor demişti.Açıkcası hiç beğenmedim.Bir cacık olmamış bence.

Bu lafı demiştim sana ama, lafımı geri alıyorum.

Abi 10 dakika zor dayandık boşver Brink oynarız ya Red River'amı kaldık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Oynadık az önce.Bazı arkadaşlar Single güzel değilde Coop yapınca sarıyor demişti.Açıkcası hiç beğenmedim.Bir cacık olmamış bence.

Bu lafı demiştim sana ama, lafımı geri alıyorum.

Abi 10 dakika zor dayandık boşver Brink oynarız ya Red River'amı kaldık

Çıkış Tarihi: 13 Mayıs 2011
    Bu oyun yaklaşık olarak 2 hafta, ve 14 saat içinde açılacaktır

• beyler key alsam oyunu steamle mi kuracak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

beyler key alsam oyunu steamle mi kuracak?

Hayır Games For Windows Live oyunu.
  • Arkadaslar Tungle ı hallettim, isteyenler pm atsın oynayalım ama normal hariç her modda oynayalım normal çok kolay yahu
  • Coop oynayacak olan arkadaşlar PM atarsa sevinirim.
  • kimse yok mu coop oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

kimse yok mu coop oynayacak

Ben indiriyim oynarız.
  • bitirdim ben de oyunu. Son bölüm uzun ve zor. Sonu da çok acayip bitti. Senaryodan gıdım bişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

bitirdim ben de oyunu. Son bölüm uzun ve zor. Sonu da çok acayip bitti. Senaryodan gıdım bişey anlamadım

daha öncede yazmıştım konu kısaca şöyle;
    tacakistan geçmişten oyunun geçtiği güne kadar epey karışıktır,Ruslarla ve çinle savaşmış,hatta el değiştirmiş sanırım. oyunun başında teroristlerle savaşıyoruz.amaç ırakta ve afganistanda olduğu gibi(!!!) bölgeye huzur,güvenlik ve istikrar getirmek.Ancak bir operasyon sırasında başka bir bölgede işlerin daha da karıştığını,Halkın Kurtuluş Ordusu'nun yani çinin tacakistana girdiğini öğreniyoruz.Çinin amacı tacakistanı ele geçirerek , diğer ülkelere karşı bir tampon bölge olarak kullanmak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.