Şimdi Ara

Operating System not found hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sony vaio laptop FS serisi , youtube da video açıkken birden sinyal sesleri geldi ekran dondu ve gitti , sonrasında mavi ekran geldi bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda operating not found hatası aldım. F2 ile BAIOS ayarına giriyorum ama orda harddisk i göremiyorum. Del tuşu ile BAIOS açılmıyor. Ne yapabilirim?

• harddisk bozulmuş gibi duruyor. harddiski çıkarıp başka makina da deneme imkanın var mı?
  • laptop hd si basitçe çıkarılabiliyormu?
  • Nedir sorun üstadlar , laptopta ne çarpma nede düşme hiç bişi yokken birden ekran dondu ve hdd den tık tık sesler geliyor açılmıyor laptop
  • hocam format atmayı denedinmi? mümkünse bir dene format atarken harddiski tamamen silip öyle kur windowsu internetten baktığımda işletim sistemi hatası olarak gözüküyor bu -Operating System not found- hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Nedir sorun üstadlar , laptopta ne çarpma nede düşme hiç bişi yokken birden ekran dondu ve hdd den tık tık sesler geliyor açılmıyor laptop

hdd sizlere ömür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

hocam format atmayı denedinmi? mümkünse bir dene format atarken harddiski tamamen silip öyle kur windowsu internetten baktığımda işletim sistemi hatası olarak gözüküyor bu -Operating System not found- hatası

Recovery CD ile denedim orda HDD bulunamadı takılı olduğundan emin olun gibisinden bir hata ile karşılaştım. Başka makine yok malesef HDD yi denemek için
  • Hacı işletim sistemi görülmüyor hdd hatası gibi duruyorr...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcden hiç anlamam ama izlediğim bir videodan yola çıkarak hdd yi yerinden söktüm ve tekrar taktım yaklaşık 5 saattir pc sorunsuz çalışıyor.2-3 defa resetledim açılışta sorun olmadı.Umarım bir dahada olmaz.
    Şanslıyım herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.