arkadaşlar resimde de görrüldüğü gibi işaretlenen ok geçmişi açıyo
ama ben bu okun açık olan sekmeleri sola gizlemesini istiyorum.. hani opera çok esnek ti bakalım nasıl olcak
daha kucuk resim kullansan daha iyi olur , resim yuklenene kadar :)
oncelikle, o ok un gorevi gecmisi acmak degil, o ok un gorevi paneli acmak paneldede sende Gecmis secili oldugundan ok ile paneli actiginda gecmisi goruyorsun
ben oku bookmark lara bakmak icin kullaniyorum, tabi panelimde bookmark secili :)
panel e ekleme yapabiliyorsun, 1. resimde yuvarlak bir + isareti goreceksin (saat isaretinin 2 altinda), ona tiklayip "Windows" u (sanirim Penceler oluyor) sec, aradigin esneklik bu olabilir :)
Not: operayi daha cok esnetirsen kirilabilir :).
anladım hocam saol :)
ama yanlız benim istediğim oraya bi ok eklemek ve seçme çubugunu tek tıklamayla gizlemek
anladım hocam saol :)
ama yanlız benim istediğim oraya bi ok eklemek ve seçme çubugunu tek tıklamayla gizlemek
hocam orası pencereler deil , sekme çubugunu sola aldım ve sekmelerin hepsini kilitledim :)
böyle çok daha kullanışlı geldi bana :) tavsiye ederim
Gule gule kullan
bende seçme çubuklarini ve adresi alta alirim operada :), epey esnektir opera miz.
not: aklimda sana soracak bisi vardi :), ama unuttum, hatirlayinca bir pm atarim :)
quote:
Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
Gule gule kullan
bende seçme çubuklarini ve adresi alta alirim operada :), epey esnektir opera miz.
not: aklimda sana soracak bisi vardi :), ama unuttum, hatirlayinca bir pm atarim :)