Şimdi Ara

Opera yer imleri hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki gün önce eski telefonumu (turkcell T10) değiştirdim.(S3) Opera da yer imleri vardı. Opera link hesabı da açıktı. zaten daha önceden de bir kerr yer imlerini kaybettim o yüzden temkinliydim. Yeni telefonda opera mini yi kurdum ama yeni sürümde opera link kullanılmıyormuş. eski dosyaları kaybetmemek için oturum açtırdı. Açtım ana yer imleri gelmedi. Eski telefonda da duruyor. Bu yer imlerini telefondan ya da opera hesbından nasıl bu telefona aktarabilirim?
    Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

Merhaba
    İki gün önce eski telefonumu (turkcell T10) değiştirdim.(S3) Opera da yer imleri vardı. Opera link hesabı da açıktı. zaten daha önceden de bir kerr yer imlerini kaybettim o yüzden temkinliydim. Yeni telefonda opera mini yi kurdum ama yeni sürümde opera link kullanılmıyormuş. eski dosyaları kaybetmemek için oturum açtırdı. Açtım ana yer imleri gelmedi. Eski telefonda da duruyor. Bu yer imlerini telefondan ya da opera hesbından nasıl bu telefona aktarabilirim?
    Teşekkürler şimdiden

Opera mini dışındaki opera sürümleri yer imlerini senkronize etme özelliğine sahip değil. Opera çok kullanışlı bir tarayıcı ancak sırf bu eksikliğinden dolayı chrome kullanıyorum. Yer imi senkronize işleminde çok kullanışlı chrome bilgine.

• quote:

Orijinalden alıntı: siteuyelik21

quote:

Merhaba
    Teşekkürler şimdiden

Opera mini dışındaki opera sürümleri yer imlerini senkronize etme özelliğine sahip değil. Opera çok kullanışlı bir tarayıcı ancak sırf bu eksikliğinden dolayı chrome kullanıyorum. Yer imi senkronize işleminde çok kullanışlı chrome bilgine.

Hocam opera hem iyi hem de eski telefonlar için de ideal. Chrome kullanırım zaten artık daha çok ama o yer imlerini kurtarmanın yolu yok mu? Hafıza Kartındaydı opera oraya kaydetmez mi? Eski telefona takınca kartı görünüyor. Yoksa linkleri teker teker elle yazıcam.

• up

• Chrome'a bulaşma gerçekten berbat bir tarayıcı, inanmazsan playstore'daki chrome mesajlarına bakabilirsin. Opera'da kalmanı tavsiye ederim ki şu an operadan yazıyorum.

Yer imleri içinde opera ile ilgili sitelere, forumlara bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Chrome'a bulaşma gerçekten berbat bir tarayıcı, inanmazsan playstore'daki chrome mesajlarına bakabilirsin. Opera'da kalmanı tavsiye ederim ki şu an operadan yazıyorum.

Yer imleri içinde opera ile ilgili sitelere, forumlara bakmanı tavsiye ederim.

çoğu kişi de Chrome en stabil tarayıcı der android için.

• up yok mu bilen

• Uc browser kullan en iyisi o. Yer imlerini sekronize vs özelliği tuşu var mı bilmiyorum ama bir çok sefer tarayıcıyı kaldırıp kurduğumda dahili depolamada ki bilgiler silinmedi ise eski yer imlerini otomatik yüklüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

Uc browser kullan en iyisi o. Yer imlerini sekronize vs özelliği tuşu var mı bilmiyorum ama bir çok sefer tarayıcıyı kaldırıp kurduğumda dahili depolamada ki bilgiler silinmedi ise eski yer imlerini otomatik yüklüyor.

Hocam şu an opera daki yer imlerini kurtarmam lazım yok mu bildiğiniz bir yolu

• OutSecT kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç tane yer imi var şu an o imleri açabiliyor musun eski Opera sürümünü yükleyerek vs açılıyorsa kopyala yapıştır ile biraz işiniz kolaylaşır

• eski sürümünü yükle internetten yenisini beğenmediğim için bende hala kullanıyorum.Yer imsiz opera mı olur lan xd
  • quote:

Hocam kaç tane yer imi var şu an o imleri açabiliyor musun eski Opera sürümünü yükleyerek vs açılıyorsa kopyala yapıştır ile biraz işiniz kolaylaşır

Hocam baya bi var. Telefonu değiştirdim opera indirdim bir baktım yer imleri yok. Eski telefona hafıza kartını takınca hepsi duruyor. @Hyperior hocam telefon farklı ama hafıza kartındaydı opera eski telefonda.

• quote:

quote:

Hocam baya bi var. Telefonu değiştirdim opera indirdim bir baktım yer imleri yok. Eski telefona hafıza kartını takınca hepsi duruyor. @Hyperior hocam telefon farklı ama hafıza kartındaydı opera eski telefonda.

Bak operanin dosya konumunu bul dosyalari kopyala sonra yeni telefonda ayni sürümü yükle dosyalari değiştir.Ancak böyle eski haline döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

quote:

Bak operanin dosya konumunu bul dosyalari kopyala sonra yeni telefonda ayni sürümü yükle dosyalari değiştir.Ancak böyle eski haline döner.

hocam hafıza kartında yok opera dosyaları ama hafıza kartını takmayınca opera olmuyor eski telefonda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.