Opera 9.22 kullanıyorum. İlk defa dikkatimi çekti. Operada sık kullanılanlara bir klasör ekleyip içine birkaç adres attım. Sonra da başka bir tarayıcı ile (Firefox, Enigma ve Internet Explorer) sık kullanılanlar bölümüne attığım adresleri bir türlü bulamadım. Eklemeyi operanın solundaki oku tıklıyor Yer imi ekleden yapıyorum. Operacılar yardım lütfen.
Yapılış şekli şu : Firefox'un Yer İmleri Yönetici'sini aç. Dosya'dan dışarı Html olarak aktar. Opera'yı aç . Opera'dan da Dosya bölümünden , "Al / Aktar" yazan menüyü aç. Oradan :Firefox'u seç. Firefox'la dışarı aktardığını , Opera ile içe aktar. Sorun devam ederse yardım edebileceğim adresim : scaniaperest@gmail.com
Hayır Firefox'taki adresleri Operaya aktarmak istemiyorum. Şöyle açıklayayım sana. Ben Opera, Internet explorer ve Enigma tarayıcıları birlikte kullanıyorum. (Bilgisayarımda 3 kullanıcı var) Operada yer imlerinde (sık kullanılanlar) bir klasör açtım ve içine dört tane adres yani url ekledim. Sonrada sık kullanılanların yedeğini (disk değiştiği için) aldım. Sık kullanılanlarda yaptığım kontrolde Operada eklediğim bu klasör yok. Operada var ama Internet explorerde ve Enigmada sık kullanılanlara baktığımda gözükmüyor. Sanırım Opera bu klasörü kendi sisteminde saklıyor. Bu sorunu nasıl çözerim bilmiyorum. Operayı kullanmak çok güzel ve özellikleri çok fazla. Tekrar Enigma ve Internet explorere dönmek istemiyorum.
Kendi soruma kendim cevap vereceğim. Ben çok uğraştım ve kimseden de net bir cevap alamadım. Operanın yer imlerini aktar dediğimde opera6.adr dosyası oluşturuyor. Ama bu dosyayı sadece Opera tanıyor. Enigma hiçbir şeyi kabul etmedi. Sadece Internet Explorerin kullandığı sık kullanılanlarını görüyor. Internet Explorer de sık kulanılanları almak için kendi bookmark.htm dosyasını arıyor. Bende halen kullandığım sık kullanılanları, orijinal yerine kopyalayarak sorunu çözdüm. Firefox'ta ise en mükemmel çalışan bir tarayıcı. Sık kullanılanları almak istediğimde Opera ve Internet explorer sık kullanılanlarını gördü ve sorunsuz ekledi. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme