Şimdi Ara

Opera yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Opera adres çubuğunda bulunan internet tarama kutucuğu (Web sitelerinin adresleri yazılan bölüm) nedense bir anda kayboldu bunu geri getirmemin bir yolu var mı acaba??
    Bu kadar basit bi şey için topic açmak istemezdim ama 1 haftadır bu şekilde kullanmaya çalışıyorum Opera'yı ve beni bir hayli zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 7 Ekim 2005, 19:05:27 >

• Yok mu yardım edebilecek biri
  • Görünüşten Opera Standart der iseniz şayet kolayca çözüme kavuşacaksınız.

Veya Preference - Advanced - Tools Bar dan Opera Standart'ı seçin.
  • adres cubugunu sag tıkla en altta customize (türkceye nasıl cevirmisler bilmiyorum belki kisisellestir filan olabilir) tıkla... cıkan panelde progress bar var, iste yanındaki sekmeden istedigin yeri secebilirisin.. adres cubugunda göster / altta göster / basit / kapalı
  • Nihilastt, meco arkadaşlara teşekkür ederim ama her iki çözümde sorunuma dair çözümler değil yine de teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

Nihilastt, meco arkadaşlara teşekkür ederim ama her iki çözümde sorunuma dair çözümler değil yine de teşekkürler

hakikaten yanlıs olmus yazdıgım neyse herhangi bir sayfa ac, üstte sayfanın adının oldugu kücük sekmeyi sag tıkla, customize secenegine gir cıkan panelde adress bar kutucuguna isaret koy okeyle ve cık..
  • teşekkürler dostum yardımların için
    quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

Nihilastt, meco arkadaşlara teşekkür ederim ama her iki çözümde sorunuma dair çözümler değil yine de teşekkürler

hakikaten yanlıs olmus yazdıgım neyse herhangi bir sayfa ac, üstte sayfanın adının oldugu kücük sekmeyi sag tıkla, customize secenegine gir cıkan panelde adress bar kutucuguna isaret koy okeyle ve cık..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opera google sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.