Şimdi Ara

Opera VPN uygulaması, Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opera’nın bir süredir iOS platformunda kullanımda olan VPN hizmeti, Android platformunda da kullanıma sunuldu. Masaüstü tarayıcısında hali hazırda entegre olarak bu hizmeti sunan Opera, mobil tarafta ise bağımsız bir uygulama ile yer aldı.

Opera VPN hizmeti, aslında firmanın geçen yıl satın aldığı SurfEasy girişiminin teknolojilerini barındırıyor. Hızlı ve kolay bağlantı mantığını benimseyen uygulamada, ABD, Kanada, Almanya, Singapur gibi pek çok ülke bulunuyor ve bunların sayısı giderek artacak.

Ayrıca Bkz.Hayrettin sonsuz koşu oyununda

Opera VPN ücretsiz olması nedeniyle, tüketicilerin ilgisini çekmeyi planlıyor. Hali hazırda yüksek fiyatlı VPN servislerine alternatif arayanlar, Opera VPN hizmetini deneyebilir. Bununla birlikte, hizmetin rakipleri kadar sıkı güvenlik çözümleri sunmadığı ifade ediliyor.

Peki ücretli rakiplerinin karşısına ücretsiz olarak çıkan Opera VPN nasıl bir gelir modeli oluşturacak? Muhtemelen kullanıcıların bazı alışkanlıklarını izleyerek, reklam platformu için daha hedefe yönelik ürünler oluşturacaktır.

App Store linki için tıklayınız

• bugünkü sosyal medyaya erişim engeli sonrasında artık kullanmak farz oldu.lakin diğer vpn'lar 7-8 mb iken bu 44 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilasat -- 26 Ağustos 2016; 2:49:04 >
  • çinde kullanılır mı
  • Güzel olmuş.İndireceğim.

Malum akk bir de bant genişliği azaltması yapıyorlar o yüzden vpn candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli bile almak isteseniz mobilde doğru düzgün VPN sağlayan yok. Bilindik firmaların bu tür işlere girişmesi çok hoş. Umarım diğer firmalara örnek olur da onlarda VPN uygulamaları çıkarmaya başlarlar.

Hemen indiriyorum Opera VPN'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Ücretli bile almak isteseniz mobilde doğru düzgün VPN sağlayan yok. Bilindik firmaların bu tür işlere girişmesi çok hoş. Umarım diğer firmalara örnek olur da onlarda VPN uygulamaları çıkarmaya başlarlar.

pia, finch, zpn ?
  • Opera max + opera vpn sorun olur mu acaba birinden biri iptal olur heralde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opera Max'tan sonra Opera VPN. Opera güzel işler yapıyor. Bazı reklamlarda tam çalışmasa da masaüstü ve mobil tarayıcılarda reklam engelleme, masaüstü tarayıcısında izlediğiniz videoyu penceresinden çıkarıp başka işlerinizi yaparken ekranın herhangi bir yerinde izlemeye devam edebilme gibi şeylerle güzel iş çıkarıyor.

Şimdi denedim, çalışıyor. Hola'yı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 26 Ağustos 2016; 18:40:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Opera max + opera vpn sorun olur mu acaba birinden biri iptal olur heralde ?

Evet, aynı anda çalışmıyorlar. Uygulamalarda tasarruf için Max, yasaklı siteler için Opera VPN. Aslında Max de VPN mantığı ile çalışıyor ama her uygulamada sitelere girişte işe yaramayabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaustu surumunde en son hala developer surumunde vpn ozelligi vardi. Normal surume de gelmis mi?

• Beni izledikten sonra ne manasi var? Gerci hangisi izlemiyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Ücretli bile almak isteseniz mobilde doğru düzgün VPN sağlayan yok. Bilindik firmaların bu tür işlere girişmesi çok hoş. Umarım diğer firmalara örnek olur da onlarda VPN uygulamaları çıkarmaya başlarlar.

pia, finch, zpn ?

pia yani privateinternetaccess'i ağustos 2013'ten beri kullanıyorum daha bir yamuğunu görmedim, pc'de zaten çok sık kullanıyorum, ayrıca iki tane lg g2 telefonumda da sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 29 Ağustos 2016; 11:56:55 >
  • Temel amacı ne bunun

• Çok yavaş ama iş görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

çinde kullanılır mı

Denedik, olmadı.
  • Birazda Androidçiler rahat rahat izlesin. Anladınız :))

• Opera vpn bende calismiyor baglana basiyorjm guvenilir evet diyorum opera o aslanmi ne hayvandı uzgun surat yapiyo baglanti hatasi diyo 50mbit net la

• İhtiyaç halinde iş görecek kadar çalışsa yeter. 7/24 VPN kullanmaya gerek yok.
  • Çalışmıyor bende de.
    Zenmate çok daha iyidir bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.