Şimdi Ara

opera ve discordda başlayan bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bundan üç gün önce opera da sörf yaparken aynı siteden birçok sekmeyi bir anda açtım kısa bir süre içinde eset nod32 smart security 9(kaçak lisanslı) antivirüs programım sıralı olarak bağlantı tehlikelidir konulu pop-up lar verdi. Bende, madem tehlikeli engellesin dedim ve onayladım. O gün bilgisayarı kapattım ertesi gün açtığımda operada ilginç bir problem başladı tarayıcıyı başlattıktan sonra 1 dakika içerisinde tüm bağlantıyı kaybediyordu(vpn ile ilgisi yok çünkü vpn sizde aynı), operanın offical forumunda olayla ilgili bilgi almaya çalıştım ve aklıma gelen ilk şey eset nod32 olduğu için genelde aramamı onun üzerinden tuttum bulduğum sonuca göre internet koruma protokollerini kapatmak işe yaraması gerekiyormuş, ancak bende bir fark yaratmadı. Bir gün sonra discord u açmayı denediğimde "update ler aranıyor" ekranında sonsuza kadar beklemeye başladı discordu chrome dan açtığımda sorun olmuyordu ama kendi uygulaması takılıyordu. O gün discord da operada kullanılmaz haldeydi, 3.gün (yani bugün) eset nod32 ss9 u silip normalde favorim olan versiyon yani eset nod32 8 (ss değil normal)(ve yine kaçak lisanslı) e geri dönmeye karar verdim. öbürünü sildim bunu kurdum bilgisayarı baştan başlattım ama nafile, bu sefer opera hepten gitti bir kaç saniye içinde kopmaya başladı, discord ise grey screen adı verilen boş hata sayfasını göstermeye başladı.

    Durumun başlangıç kaynağının nod32 olduğuna eminim ama şuan ne devam ettiriyor bilmiyorum, bunun bir çözümünü bilen varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanrer -- 23 Kasım 2017; 21:23:3 >







  • Admin bi uplaya bilirmiyiz?
    Daha benim dışımda kimse bakmamış.
  • An itibariyle sorun kendi kendini çözmüştür ve opera da discord da sorunsuz çalışmaktadır. Yinede hala sebebini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.