Şimdi Ara

Opera'nın yeni sürümlerinde hızlı erişim dosyası nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sürümlerde speeddial adında bir not defteri idi.Ve bu not defteri C:\Documents and Settings\WINDOWS Kullanıcı Adınız\Application Data\Opera\Opera\speeddial.ini içindeydi fakat yeni sürümlerde dosyayı bulamıyorum , yerine bilen var mı?

• Yok galiba.
  • adres çubuğuna %appdata% yazın (koyu renk bölümü aynen yazıp) enter'a basın.
    çıkan yeni pencerede oprera klasörlerine girin orada "favorites.db" dosyasıdır.

Orijinalden alıntı: lost

adres çubuğuna %appdata% yazın (koyu renk bölümü aynen yazıp) enter'a basın.
    çıkan yeni pencerede oprera klasörlerine girin orada "favorites.db" dosyasıdır.

Büyüksün üstat.O kadar aradım nette yok.Adres çubuğuna %appdata% yazınca google'da aratıyor.Neyse ben favorites.db yi arattım öyle buldum.Opera Next kullanıyordum , çok sıkıntılıydı , Opera Stableye geri döndüm şimdi , hızlı erişimi oraya kopyaladım oldu.

Arayanlar olursa burdan ulaşabilir : C:\Documents and Settings\İsmiLazımDeil\Application Data\Opera Software\Opera Next\favorites
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Adres çubuğu derken eskiden "windows gezgini" şimdilerde ise "dosya gezgini" dediğimiz tarayıcının adres çubuğu olmalı.
    Aslında ie'de de olurdu ama adres çubuğundan arama özelliği aktifken gidip internetten arama yapar.

Ayrıca verdiğiniz adres windows 8 ve 8.1 için geçerli olmaz.
    %appdata% ile her windows sisteminde kolayca program ayarları klasörüne ulaşabilirsiniz...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.